Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hadi hayırlısı peki neden dr bir daha tese yapamayız dedi anlamadım tesemi oldu tesamı inşallah bunda hamile kalırsında birdaha gerek kalmaz bunlara allah yardımcın olsun canım..
AMİN canım
merhaba kizlarrrrrr..zemuszemus
merhaba canım
belgincim alllah kabul etsin :Saruboceq::Saruboceq:
amin inşallah kabul eder allahım
canım eşinde sperm varsa azospermi değil demektir...

MAVİ MENEKŞE ARKADAŞIM..geçmişi pek bilmiyorum sizin sorun neydi hiç tese oldunuzmu??biraz açıklarmısın canım

canım eşim 14 yaşlarında inmemiş testis ameliyatı olmuş sonra sperm varmış 2009 temmuzda sıfır cıktı testisler içeride biri daha aşağıda kaan bey microtese önermedi

YASEMN cim demmi nin yorumlarına katılıyorum bende.özellikle yazdığı doktorlar süper.yakınsa emre beye gidin biran önce.bu işlerde zamn önmli.ayrıca bence prolaktin MR istenicek kadr yüksek değil.bişey çıkmaz ondan rahat ol ve en kısa zamnda da emre beyle görüş umut tüp bebekte.hem orası sigortayla anlaşmalı.

amin canım amin inşallah

kızlar yatıyorum kalkıyorum icim kan aglıyo cok moralim bozuk mahvolmuş durumdayım allahım sen büyüksün ne olursun kuvvet ve sabır ver sen bizi görüyosun kızlar ne olur dua edin ben bugünlerde kafayı bozmöazsam bi daha bozmam

canım sabırlı ol diger spermlerle denersiniz ümitsiz olma allah büyük bize de anne olacağımız günleri gösterecek inşallah

kızlar gecmişi pek okuyamamıştım dondurulmuş spermde emriyoda yok malasef kızlar alahımın bugününede cok şükür ama yoruldum yıprandım eşimi bi daha o amaliyathanenin kapısında beklemek istemiyorum oanı hiç bi zaman unutmayacagım çünkü eşim o kadar acizlenmiştiki anlatamam onu o yatakta bi daha görmek o kdar agır olurki anlatamam

ağlamak rahatlatır ama eşin görmesin bende ağlıyorum ama eşimin haberi olmadan o da çok üzülüyor

geçen kaan bey ameliyat edemem kimsede etmez demiş sarılıp ağladım eşime çok kötü oldu ne yapacağını bilemedi

merhaba umutolsun ne olur yapma böyle dünyanin sonuymus gibi davranma
bugÜnlerede sükür
biliyorum yasadiklarin çok zor ama ellden gelen birsey yok
nasil oluyor esinin spermlerini dondurmadilar mi ameliyattan sonra ?
Benim esimin spermlerin donduruldu onlarla biz tüp bebek yaptircaz.

canım senın neler hissettıgını ancak bu durumu yasayanlar bılebılır...benım eşimde bu cumartesı tese olacak bak sımdıde ben dua edıyorum yeterkı sperm bulunsun ..denemelerede razıyım dıye..dşünki tese olmadan once ne haldeydın..senın hala umudun var...bunu unutma sakın bence ..rabbım sana bır umut kapısı aralamıs ne olur nekadar zorda olsa bunun kıymetını bıl...zorr cok zorrr senı anlayanlar en ıyı bızlerız sakın unutma....ınsallah hayırlısı ıle bır gun bebegını kucagına alacaksın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…