arkadaşlar herkese merhaba belgincim ne yaptın maillerinin cevabı geldimi merak ettim
slm kızlar
ESPOİR nasılsın canım konuşamadık uzun zamandır taşındın yeni evine güle güle otur canım.operasyonunda 15 haziran da ymış son sıkıntındır inşallah sonrada hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.
canım benim inan okadar kafam karışıkkı eşimde şimdi tese olmak istemiyor için için üzülüyorum tedavi olmak istiyor bana acele ediyorsun senin acelenden bişey çıkmıyacak o zaman görürsün diyor beni korkutuyor mail konusuna gelincede kimseye mail atmadım bilmiyorum hiç bukadar kararsız ve çaresiz kalmamıştım canım lütfen bana bir yol göster çok zor durumdayım çoksenağlamasenağlamasenağlama
Merhaba belgincim
esini ikna etmeye çalis simdi olmasin ameliyat ama ileride ne zaman kendini hazir hissedirse
benim esim normalde subatta tese olacakti kendini hazir hissetmeyince iptal ettik ve istedigi tarihte nisanda ameliyat oldu
canım bu ay düşünüyordum ben oda temmuz olsun iki ay daha bekliyelim diyor bilmiyoru yaaasenağlamasenağlama
kızlar yatıyorum kalkıyorum icim kan aglıyo cok moralim bozuk mahvolmuş durumdayım allahım sen büyüksün ne olursun kuvvet ve sabır ver sen bizi görüyosun kızlar ne olur dua edin ben bugünlerde kafayı bozmöazsam bi daha bozmam
Merhaba melish
kusura bakma yoktum bilgsiyarin önünde yeni gördüm;
sagol canim yeni geçtik evimize.
esyalar bitmiyor topluyorum annemin evinde bir türlü bitmiyor
fazla giremiyorum artik nette o yüsebn fazla konusamadik
insallah son sikitim olur 15 haziran ondan sonraki adetimde aksillik olmazsa baslicaz tüp bebege
sen ne durumdasin ?
hadi hayırlısı canım inşallah herşey daha iyi olucak.evlendiğimde 1 sene annemin evinden kendi evime kalan eşyalarımı taşıdım 1 sene sonra annemin üst katına geldim :)herşey geriye komik oldu biraz.
canım hafta başı transferim olucak allahın izniyle.ctsi kontrole gidince kesin gün belli olcak.
senin adina çok sevindim yakinda transferin az kalmis bebeklerine kavusmak için
insallah bebeklerin sana tutunurlar
uzun mu kisa protokol mu ?
canım ya inşallah olur bu sefer.3 tane vardı embriyom çözülürse hepsi transfer edilcek.uzun uygulandı yine ama neye göre karar veriliyo bilmiyorum ki dedimya çok bilgisizim.
Banada uzun uygulanacak
bana anlatirmisin nasil oluyor
biyolojistin bana dedigi adetten 21 gün sonra baslaniyormus ondan sonraki süreçte hiç bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?