hanmlar merhaba uzun suredir yazmiyordm buraya cunki bir gelisme yoktu sizinle paylasack birseyler yoktu ne yazikki ..ama iki gun once doktora gittik ve tahlil verdik ilk asamada degil ama ikici asamada yani yikamali yapilan testte 4 adet hareketsiz sprm cikti iyimi kotumu bilmiyorum doktr bize cok umitli konusmadi ama belki on kere yaptrmisizdir her defasinda sifr cikiyordu simdi bunu gorunce bi umit oldu fakat doktr tesede kesin cikar demek degil bu kotude olabilir gibi aciklmalar yapti anlamadik yani sevnsekmi uzulsekmi sizce...?
herkese merabalar. Arkadaşlar ben aranızda yeniyim benim eşim de azospermi doktorumuz Kaan AYDOS'a muayene olduk ve tese ameliyatı için bize 29 haziran için gün verdi yalnız bu ameliyatın nerede olacağı ve eğer ki sperm bulunursa tüp bebek işlemine geçileceği için benim hazırlanman gerektiği ile ilgili hiçbir bilgi vermedi. benzer bi durumla karşılaşan var mı ? yardımlarınızı bekliyorum.
Slm kizlar benim esimde dun doktora gitti hormonlari normale donmus canli sperm cikisida olmus çok sukur 3 ay daha igne tedavisi olacak sonra bidaha test yaptiracak
canm murad basarda baslamistik biz pregnly vermisti biz varikosel ameliyatida olmustuk bir yil once ben havuc suyu portakal suyu yaptm bi ara polen ari sutu yedi ama cok kisa aslnda tam duzgun birsey uygulayamadik yalnuz doktor bu iyi habrr demek degil tesedr daha zor isimiz dedi anlayamdim velhasil .....
canm murad basarda baslamistik biz pregnly vermisti biz varikosel ameliyatida olmustuk bir yil once ben havuc suyu portakal suyu yaptm bi ara polen ari sutu yedi ama cok kisa aslnda tam duzgun birsey uygulayamadik yalnuz doktor bu iyi habrr demek degil tesedr daha zor isimiz dedi anlayamdim velhasil .....
Celalettin peruyu bıraktınız demek,varikosel ileri derecedemiyddi sizin,daha önce tese olmamıştınız dimi canım,bence hemen tese olmayın vitaminler kullanın derim,inşallah bol bol çıkar bidahaki testte
Canım iki doktor için de iyi şeyler var ama benim fikrim teseden önce mutlaka tedavi olman biz kaan aydos hastası yiz eşim xxy li genetik sorun olunca tedavi ise yaramadı ilk teseyi kaan hoca tedavisiz yaptı bişey cikmadi ama madem genetik temiz igneler ise yarar çok kişi var öyle şimdi bizde Celalettin beyi düşünuyuruz nasip
Canım iki doktor için de iyi şeyler var ama benim fikrim teseden önce mutlaka tedavi olman biz kaan aydos hastası yiz eşim xxy li genetik sorun olunca tedavi ise yaramadı ilk teseyi kaan hoca tedavisiz yaptı bişey cikmadi ama madem genetik temiz igneler ise yarar çok kişi var öyle şimdi bizde Celalettin beyi düşünuyuruz nasip
Kaan hoca teseden önce tedavi etMedi çıkmasa dedi ve iğne tedavisi uyguladı tedavi ediyor yani canım siz önce tedavi işteyin Celalettin beye daha gitmedik ama o tedavi ile başlıyor zaten