Canim insallah sizdede sonuclar duzelir ve en yakin zamanda guzel haberler aliriz canimNe mutlu size zor kismi atlatmissiniz
biz 7yilllik evliyiz
hormonlari yuksekdi esimin
kucukken gecirdigi atesli hastalik sebep olmus azoya
canım merhaba ya çok sevindim,tedaviye devam ediyomusunuz testi nerde yaptırdınız,ilk kez çıktı dimi sperm biraz bahsedermisin neler yaptışınızdanhanmlar merhaba uzun suredir yazmiyordm buraya cunki bir gelisme yoktu sizinle paylasack birseyler yoktu ne yazikki ..ama iki gun once doktora gittik ve tahlil verdik ilk asamada degil ama ikici asamada yani yikamali yapilan testte 4 adet hareketsiz sprm cikti iyimi kotumu bilmiyorum doktr bize cok umitli konusmadi ama belki on kere yaptrmisizdir her defasinda sifr cikiyordu simdi bunu gorunce bi umit oldu fakat doktr tesede kesin cikar demek degil bu kotude olabilir gibi aciklmalar yapti anlamadik yani sevnsekmi uzulsekmi sizce...?
Ilk tese de hazirlamamisti beni anlaşmalı hastanede yapıyor teseyiherkese merabalar. Arkadaşlar ben aranızda yeniyim benim eşim de azospermi doktorumuz Kaan AYDOS'a muayene olduk ve tese ameliyatı için bize 29 haziran için gün verdi yalnız bu ameliyatın nerede olacağı ve eğer ki sperm bulunursa tüp bebek işlemine geçileceği için benim hazırlanman gerektiği ile ilgili hiçbir bilgi vermedi. benzer bi durumla karşılaşan var mı ? yardımlarınızı bekliyorum.
Doktorumuz kimdi canım çok şükürSlm kizlar benim esimde dun doktora gitti hormonlari normale donmus canli sperm cikisida olmus çok sukur 3 ay daha igne tedavisi olacak sonra bidaha test yaptiracak
Biz endokronoloji ye gidiyoruz sorun hormonlar olunca orads tedavi oluyoruzDoktorumuz kimdi canım çok şükür
canım merhaba ya çok sevindim,tedaviye devam ediyomusunuz testi nerde yaptırdınız,ilk kez çıktı dimi sperm biraz bahsedermisin neler yaptışınızdan
Canim testi nerde yaptırdınız
Canimm siz ignede kullanmstnz yani bence havuc suyu proxeed veya gnc kullandr bidaha test yaptrn belki normal.spermiogramdada cikar yikamali olmadan
Celalettin peruyu bıraktınız demek,varikosel ileri derecedemiyddi sizin,daha önce tese olmamıştınız dimi canım,bence hemen tese olmayın vitaminler kullanın derim,inşallah bol bol çıkar bidahaki testtecanm murad basarda baslamistik biz pregnly vermisti biz varikosel ameliyatida olmustuk bir yil once ben havuc suyu portakal suyu yaptm bi ara polen ari sutu yedi ama cok kisa aslnda tam duzgun birsey uygulayamadik yalnuz doktor bu iyi habrr demek degil tesedr daha zor isimiz dedi anlayamdim velhasil .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?