Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bu durumda olupta kaan beyle bu tedahiye basvuran ve olumlu sonuc yani canli sperm edebilen varmi ve hamile kalan...

canım merhaba ya çok sevindim,tedaviye devam ediyomusunuz testi nerde yaptırdınız,ilk kez çıktı dimi sperm biraz bahsedermisin neler yaptışınızdan

25.JERSEYGIRL...........08/06/2015 PAZARTESI

HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN

ALLAH KABUL ETSIN

Ilk tese de hazirlamamisti beni anlaşmalı hastanede yapıyor teseyi

canım merhaba ya çok sevindim,tedaviye devam ediyomusunuz testi nerde yaptırdınız,ilk kez çıktı dimi sperm biraz bahsedermisin neler yaptışınızdan

canm murad basarda baslamistik biz pregnly vermisti biz varikosel ameliyatida olmustuk bir yil once ben havuc suyu portakal suyu yaptm bi ara polen ari sutu yedi ama cok kisa aslnda tam duzgun birsey uygulayamadik yalnuz doktor bu iyi habrr demek degil tesedr daha zor isimiz dedi anlayamdim velhasil .....

Celalettin peruyu bıraktınız demek,varikosel ileri derecedemiyddi sizin,daha önce tese olmamıştınız dimi canım,bence hemen tese olmayın vitaminler kullanın derim,inşallah bol bol çıkar bidahaki testte

Arkadaşlar merhaba emre bakırcıoğluna ve celalettin peruya gidenler varsa bana yardımcı olabilirmi hangisini önerirsiniz

Benim eşim azospemi nedeni belli değil herşey normal sadece fsh yüksek emrw bwy bize tese dedi ne yapmalyz

Canım iki doktor için de iyi şeyler var ama benim fikrim teseden önce mutlaka tedavi olman biz kaan aydos hastası yiz eşim xxy li genetik sorun olunca tedavi ise yaramadı ilk teseyi kaan hoca tedavisiz yaptı bişey cikmadi ama madem genetik temiz igneler ise yarar çok kişi var öyle şimdi bizde Celalettin beyi düşünuyuruz nasip

Canım iki doktor için de iyi şeyler var ama benim fikrim teseden önce mutlaka tedavi olman biz kaan aydos hastası yiz eşim xxy li genetik sorun olunca tedavi ise yaramadı ilk teseyi kaan hoca tedavisiz yaptı bişey cikmadi ama madem genetik temiz igneler ise yarar çok kişi var öyle şimdi bizde Celalettin beyi düşünuyuruz nasip

Canım ya hepsi tese diyr celelwttin peruya gittinizmi yedavi eden yk kaanda tese dedi emrede tese dedi

Kaan hoca teseden önce tedavi etMedi çıkmasa dedi ve iğne tedavisi uyguladı tedavi ediyor yani canım siz önce tedavi işteyin Celalettin beye daha gitmedik ama o tedavi ile başlıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…