EeCelalettin beyi öneriyrsn yani
vet canjmCelalettin beyi öneriyrsn yani
Evet canimCelalettin beyi öneriyrsn yani
Evet canimCelalettin beyi öneriyrsn yani
Igneleri bıraktır di bitkisel verdi simdiSen kaanı bıraktın mı
Denemek te fayda varBiz kaanada emreyede gittik ikiside tese dedi birde celalettini deneyelim tedevi alalım o halde
geçmiş olsun arkadaşım.ben 11 yıllık evliyim.eşimin testisleri 27 yaşınada indirildi.genetik ve kromozom herşeyimiz istenilen aralıktaydı.ilk tesemizi kaan aydos tedavisiz yaptı.elonge spematid çıktı.6 ay tedavi olduk ve normal spermiyogramdan boyamalı yapıldı ve elongeler bol miktarda çıkınca teseye çağırdı.o sıralar burda celalettin peruyu duyduk.herkese durumu bizim gibi ağır olan azospermlilere umut var ediyordu.oysaki okadar andoroloji doktorları tesesiz imkansız sizde doğal çıkış olmaz dendi.bizde tese olmasında içimize sinmeden tedaviyi kabullendik.çünkü en başından farkındaydım.celalettin peru hipogonadizmlilerle bizim gibi testis kaynaklı olanlarada aynı tedaviyi veriyordu.ve ne hikmetse herkese 2 yıl garantilemişti.biz 11 ayın sonunda tedavimizi sonlandırdık.çünkü bizimle resmen dalga geçiyordu.çünkü verdiği cevaplar samimiyetlikten değil basitçe cevaplardı.ben hep eleştirdim.verdiği bu kadar iğnelerin yan etkilerini yazdım.burda bir ara baba adam can adam diyenlerde artık girmez oldular.çünkü onlarda inanıyorumki pişmanlar savunduklarından.biz aylarca immatür hücre artı bölündülerle geçirdik.sperm ha çıktı ha çıkacak diye oyalandık.hatta dolandırıldık.çünkü kaç kişi üzerimizden para kazandı.kaç kişi tanınmaz sıradan insanlarken hatta burda labaratuar olduğundan şüphe duyduğumuz yere sırf ayrıntılı bakıyor illa arif baksın diye gittik.tese öyle anlatıldıki sanki ameliyat olunca erkekliklerinden birşey kaybedecek diye düşündürüldü.biz 5 yıl boyunca tese olmamak için toplam 3 doktor tedavisi sonucunda sperm çıkar gözüyle tese olduk ve koskocaman HAYL KIRIKLIĞI yaşadık.ve bu teseden sonra asla hiçbirşeey eskisi gibi olmadı.eşimin aldığı bunca hormon iğneleri sonucunda memesinde sıkıntı çıktı.ve hayattaki en önemli şeyimizi sağlığımızı ve umudumuzu kaybettik......Canım ya hepsi tese diyr celelwttin peruya gittinizmi yedavi eden yk kaanda tese dedi emrede tese dedi
gözün aydın canım.bence tesede durumunuz ne kadar zor olursa olsun sıfır spermden daha iyidir.canm murad basarda baslamistik biz pregnly vermisti biz varikosel ameliyatida olmustuk bir yil once ben havuc suyu portakal suyu yaptm bi ara polen ari sutu yedi ama cok kisa aslnda tam duzgun birsey uygulayamadik yalnuz doktor bu iyi habrr demek degil tesedr daha zor isimiz dedi anlayamdim velhasil .....
Canim genelde icerikleri ayni neofortil var gnc arginmax var proxxed var emodex var iceriklerini arastr insallah faydasi olur havuc suyuda iyi hareket icin aksamlari yatmadan 1 bardak icinede bikac damla zeytinyagi damlat emilimi kolaylasir.. Rabbim yardimcnz olsunbu vitaminlerden birine baslamak istiyorum ama karat veremiyorum canm sizce hangidini almaliyiz
Canim adi mi trident bu bi ilac mi nette aradm cikmadiBeta careton kök sperm uyarıcı tRident fsh için
Eyinas 63 çok teşekkür ederim emre hoca hakkında nasıl tecrübelerin var
bu konuda kesinlikle hemhikirim canım.bende bu kadar iletişime geçip emre hocayla tese olmadığımıza üzülüyorum ve kahroluyorum.bizde kaan hocaya 12 kasımda randevu almıştık.gidip gitmemekte tereddüt ederken eşim bugün hormonlarına baktırmış ve fsh olmuş 80.biz iğnesiz ve hormonsuz ne yapabiliriz için görüşeceğiz.mevladan isteğim hayırlı kapı açtırsın artık.inan bu yükünaltında ezildim artık.yoruldum,bıktım ve artık yeter allahım deme noktasındayım.gittiğim doktorların adını düşününce aslında çokta sabırlı davrandığımı düşünüyorum.anladığım bu iş sabır işi değil nasip işiymiş.aslında bu sabrımı kaan hocada gösterseydim belki daha hayırlı olurdu bilemiyorum.biz 6 ayda çıkış bekledik ama diğer doktorlara en az 11 ay vermişim.Canim allah yardımcınız olsun 3 yillik evliyim bu dertle 1 bucuk yildir savasiyoruz .biz emre hoca kaan hoca selahattin hoca celelettin hoca ve talat hocayla gorustuk .4 ay celalettin hocada tedavi gördük 6 ayda çıkış olur dedi biz 4.ayda devam etmek istemedik t unlu olmayan bir doktorda tese olduk çıkmadı.ilac tedavisi olacaksa kaan hoca tese olacaksa emre hoca tavsiyemdir emre hoca kesin konuşmalar yapmaz nettir. Tekrar tese olursak kesinlikle emre hocayla olsun istiyoruz şimdiden kolay gelsin allah gönlünün muradını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?