canım merak etmişsin allah razı olsun.eşim pazartesi meme mr çektirecekti ama malesef gitmedi.canım çok geçmiş olsun eşinin gögüsünde problem çıktığını söylemiştin durumu nasıl şimdi
canım merak etmişsin allah razı olsun.eşim pazartesi meme mr çektirecekti ama malesef gitmedi.
eşim mr çektirmem korkuyorum diyor.kapalı alan fobisi var.
nefesim kesilir diyor.aklımızdaki soru işaretiyle yaşıyoruz.
rabbim hakkımızıda hayırlı kapılar açtırsın inşallah.
elimizdeki ultrasonda fibrogülandüler doku diyor.genel cerrahta açıklama yapmıyor.
biri patoloji istedi diğeri mr.
biz yarın ankaraya kaan hocaya gidiyoruz.bakalım o ne diyecek.inşallah bir gelişme vardır bizim için.
dua eksik etme.işimiz rast gitsin.
babam hastanede yatıyor.mide kanaması geçirmiş.
bense gurbette göremiyorum.çalışıyorum.
aslında kafam hiç rahat değil.
Canimm Rabbimm sifa versinn insallahhh guzel sonuclar cikar. Allah yardimciniz olsunn insallahhcanım merak etmişsin allah razı olsun.eşim pazartesi meme mr çektirecekti ama malesef gitmedi.
eşim mr çektirmem korkuyorum diyor.kapalı alan fobisi var.
nefesim kesilir diyor.aklımızdaki soru işaretiyle yaşıyoruz.
rabbim hakkımızıda hayırlı kapılar açtırsın inşallah.
elimizdeki ultrasonda fibrogülandüler doku diyor.genel cerrahta açıklama yapmıyor.
biri patoloji istedi diğeri mr.
biz yarın ankaraya kaan hocaya gidiyoruz.bakalım o ne diyecek.inşallah bir gelişme vardır bizim için.
dua eksik etme.işimiz rast gitsin.
babam hastanede yatıyor.mide kanaması geçirmiş.
bense gurbette göremiyorum.çalışıyorum.
aslında kafam hiç rahat değil.
Canım ben de ara sıra girip okuyorum yazılarınları ayrıca dua listesi takip ediyorum.Bizim de celalettin beyde tedavimiz 1 sene 3 ayı geçti nazlı spermleri bekliyoruz yani bu ay tekrar kontrol günümüz var Topiğin en yaşlı üyesi olarak Allah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin görüşmek üzere
merhabalar kaan aydosa eşiniz sonuçlarını mail atsanıza belki çare olur sizin içinmerhabalar bende 10 yıllık evliyim.2 yıl çocuk istemedik daha sonrada istediğim halde olmayınca yaptığımız testler sonucu sorunun azosperm olduğunu öğrendik.2001 ve 2004 yılında tese ameliyatı olduk ve her ikisindede sperm bulunamadı.ortalama 7 senedir bu yolda savaş veriyoruz.inşallah sizler olumlu sonuç alırsınız.
Günaydın canım ara vermeyi düşünüyomuşunuz şimdi siz ara verince ilaçları bırakınca tüm hormonlar alt üst olacak en başa döneceksiniz belkide 2 3 ay fazla bi süre 2 hafta kullanmayınca bile değişiyoki okadar sürede ne olur bilmiyorum bence bi sonuca bağlayıp o şekilde bırakın tese olacaksınız tese tedaviye devam diyorsanız doktorunuzu değiştirin bence benim düşüncelerim canmamin cnm insallah. peki sen nediosun celalettin hocayla tedaviye, bastan konustugunuz gibi ilerliyormu? biz her gittigimizde iyi gidiyor diyor ama asil bakinca pek te bi degisiklik yok hep igne ilac derken devam ediyor. simdi esim cok sIkIldI biraz bi ara vermek istiyor bikac ay oda olur demis artik sonrasi nasil olur bilmiyorum...cok ümit baglamistik biz bu tedaviye rabbim ins bos cikarmaz bu yoldan ve ins para üzerine kurulan bir tuzak degildir
Canım bizde gittiğimizde hep iyiye gidiyor diyor iğne dozlarını değiştiriyor bitkisellere ek yapıyor eşimde çok ümit bağladı bir şey de diyemiyorum nereye kadar devam eder onuda bilmiyorum ayrıca istanbul dışı olduğumuz için maddi anlamdada zorlanıyoruz Allah emeklerimizin karşılığını versin hepimizinamin cnm insallah. peki sen nediosun celalettin hocayla tedaviye, bastan konustugunuz gibi ilerliyormu? biz her gittigimizde iyi gidiyor diyor ama asil bakinca pek te bi degisiklik yok hep igne ilac derken devam ediyor. simdi esim cok sIkIldI biraz bi ara vermek istiyor bikac ay oda olur demis artik sonrasi nasil olur bilmiyorum...cok ümit baglamistik biz bu tedaviye rabbim ins bos cikarmaz bu yoldan ve ins para üzerine kurulan bir tuzak degildir
Canım bizde yaptirmistik kaan hoca isteyince on günde çıkmıştı bizim ki de belki yoğunluğu göredir zaman haploid hücre çıkmamış önemli olan onun cıkması
Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı genetik testler İstanbul'da hangi hastanelerde yapılıyordu üniversite hastanelerinde sanırım ücretsizdi siz nerde yaptırdınız ve nasıl bir yol izlediniz direk genetik bölüme mi gittiniz yoksa Üroloji mi yönlendiriyor şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?