teşekkür ederim canım sizin bizimkinden daha ilerideymiş son aşamadaymiş bizimkinin ilerlemesi daha zor hayırlısı artıkCanim sordum esime ama biz bilmiyoruz kacinsi seviyede oldugunu sadece yuvarlak hucre ( round spermatid ) vardi
Canim benim son durumunuz ne oldu.Merak ettim seni. Insallah hersey yolundadır canımSonucumuz çıktı arkadaşlar daha doğrusu sadece testesteron U istemişler diğerleri yerine Saçma sapan testler istemişler yArın tekrar yaptrcak 410 çıkmış testesteronda çok yükselmemiş bakalım hayırlısı artık
Kaan hacayla tedaviye başladık canım olumlu bi gelişme yok canm maalesef ilaçlarımızı bırakmıştık haftaya kan testi yaptırcaz hiç ilaçsız hormonlar nasıl bi bakıcaz varikosel sonrası ilaç kullanmaya başlamıştık etkisini bilmiyoruz bakalım. Tahlil sonundada haftada 2 pregnly ile başlıyoruz bakalım Allah ım yardımcımız olsun . Sizin nasıl canım nasıl gidiyorCanim benim son durumunuz ne oldu.Merak ettim seni. Insallah hersey yolundadır canım
siz hala tedavidemisiniz cnm, biz de cok ckk umutladnik ben cokt kötü oldum esi ara vericem deyince... hele biz bide yurtdisindaiz cnm tüm biritktirdigimiz istanbula gidiyor cok zor.. bide celalettin hca esime diyomus 200 tl yerine euro de verebilirsin gibisine coök komik bizim derdimiz ne onunkisi ne...Canım bizde gittiğimizde hep iyiye gidiyor diyor iğne dozlarını değiştiriyor bitkisellere ek yapıyor eşimde çok ümit bağladı bir şey de diyemiyorum nereye kadar devam eder onuda bilmiyorum ayrıca istanbul dışı olduğumuz için maddi anlamdada zorlanıyoruz Allah emeklerimizin karşılığını versin hepimizin
Canım bizde gittiğimizde hep iyiye gidiyor diyor iğne dozlarını değiştiriyor bitkisellere ek yapıyor eşimde çok ümit bağladı bir şey de diyemiyorum nereye kadar devam eder onuda bilmiyorum ayrıca istanbul dışı olduğumuz için maddi anlamdada zorlanıyoruz Allah emeklerimizin karşılığını versin hepimizin
Canim biz zaten her gun bi arkadasimiza olmak uzere okuyoruz bugun 28. Kisi sanırım .. Ama sen ayriyeten kendine okumak istiyosan ben sana yardimci olurum insallahTesbihatı Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
Kizlar cok istiyorum okumayi bu mubarek ayda. Yardimci olan olursa cok sevinirim. Rabbim bu mubarek ayda hepimizi mujdelendirsin,
hepimize hayirlisiyla Annelik duygusunu yasatsin,
cumlemizin hakkîdan hayirlisi dilegiyle,
simdiden hepimizin Ramazani Ayi Mubarek olsun Insallah...
tesekkur ederim canim ben bi baslayim sizdende yardim isteyebilirim. Allah razi olsunCanim biz zaten her gun bi arkadasimiza olmak uzere okuyoruz bugun 28. Kisi sanırım .. Ama sen ayriyeten kendine okumak istiyosan ben sana yardimci olurum insallah
Biz Kartal Lütfü Kırdar eğitim ve araştırma hastanesinde ücretsiz olarak yaptırdık,Direk Tıbbı genetik bölümünden randevu alıp gittikArkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı genetik testler İstanbul'da hangi hastanelerde yapılıyordu üniversite hastanelerinde sanırım ücretsizdi siz nerde yaptırdınız ve nasıl bir yol izlediniz direk genetik bölüme mi gittiniz yoksa Üroloji mi yönlendiriyor şimdiden teşekkürler
canım benim iyiyiz şükür eşim ameliyat sonrası toparlandı. 20 gün geçti ameliyat olalı zaman nasıl geçiyor anlamadım vallahi. Biz de devam canım tedaviye. Haftaya kan verip sonuçlarımızı doktora göndericez bakalım ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı canım benim. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallahKaan hacayla tedaviye başladık canım olumlu bi gelişme yok canm maalesef ilaçlarımızı bırakmıştık haftaya kan testi yaptırcaz hiç ilaçsız hormonlar nasıl bi bakıcaz varikosel sonrası ilaç kullanmaya başlamıştık etkisini bilmiyoruz bakalım. Tahlil sonundada haftada 2 pregnly ile başlıyoruz bakalım Allah ım yardımcımız olsun . Sizin nasıl canım nasıl gidiyor
Canim uzun zamandir giremiyordum sanirim duaya niyetlendin.gecmis msjlari okumadim ama sana diye 1300 tane okudum.rabbim kabul etsin.Tesbihatı Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
Kizlar cok istiyorum okumayi bu mubarek ayda. Yardimci olan olursa cok sevinirim. Rabbim bu mubarek ayda hepimizi mujdelendirsin,
hepimize hayirlisiyla Annelik duygusunu yasatsin,
cumlemizin hakkîdan hayirlisi dilegiyle,
simdiden hepimizin Ramazani Ayi Mubarek olsun Insallah...
Bu mübarek günde rabbim bütün dualarını kabul etsin inşallah. Hakkında en hayırlı olanı olsun.eşin ve senin içinde.Kuzular hepinize hayirli cumalar olsun ins.biz yumisleri buyuttuk ve nasip olursa yarin sabah7 bucukta esimi teseye alacaklar eger sperm bulunursa 9 ceyrekte yumurtayoplamaya alacaklar.sizlerden ricam bize dua edin nolur.ihtiyacimiz var.bugun esimin is meseleside belli olacak kurula cikacak ya atilacak yada beklicez bizim icin dua edin hepiniz dualardasiniz.
Amin kuzuum amin ins rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.rabbim umutlarimizi elimizden almasin.rabbim sizede bizede isteyen herkesede versin meleklerinden.dua edicem canim hepimiz icinBu mübarek günde rabbim bütün dualarını kabul etsin inşallah. Hakkında en hayırlı olanı olsun.eşin ve senin içinde.
Benimde kaç gündür içim daralıyordu. Sürekli dua ediyordum Allah ım nolur içimi ferahlat diye. Bugün de kaan aydos mesaj atmış.içim biraz olsun ferahladı. Doktor benden bazı testler istemişti. Onları bulunduğumuz ilde yapmıyorlarmış.özelde de çok para istediler. Tedavi için ankara ya gittiğimde yaptıracağım bu seferde sonuçları ya çok geç çıkarsa ya bir şey çıkarda önlem alamazsak diye endişe ediyordum. Eşimin doktoru kaan aydosta içimi rahatlattı. Emodeks diye bir ilaç kullansın dondurulan spermler kalmasa bile yine tesede falan bulma ihtimalimiz yüksek dedi. Allah ım burda ve bu yolda gidenlerin içinide ferahlatsın inşallah.
Canim merhaba canini sikmak istemem ama bizim ilk fish testinde %2 haploid cikmisti ikincide ise hic cikmadi. Kaan hoca tedaviye devam etti yaklasik 2 yil boyunca igne ve ilaclari kullandi esim. Sonra microtese oldu ve maalesef hic sperm bulunamadi. Onca ilac onca igne hicbir ise yaramadi tadaviden once ne durumdaysak tedaviden sonrada aynisi oldu.Kizlarm esimin fish testi gecen hafta persembe yapdirdi sali günüde sonuclar cikdi 5 günde cikdi cok erken degilmi aradm genarti yogun degildik bormal dedi önemsemediginizi düsündm dedm olurmu falan dedi kaan hocayada söyledm bakalm o ne dicek fish testindede haploid hücre cikmamis sanirim tedaviye devam edicez ayni sekilde bu durumda olan arkadaslarmdan yardim istiyormm fikir veriiin fish testinde haploid cikmayinca neöer yapdiniz lütfen
Canim merhaba canini sikmak istemem ama bizim ilk fish testinde %2 haploid cikmisti ikincide ise hic cikmadi. Kaan hoca tedaviye devam etti yaklasik 2 yil boyunca igne ve ilaclari kullandi esim. Sonra microtese oldu ve maalesef hic sperm bulunamadi. Onca ilac onca igne hicbir ise yaramadi tadaviden once ne durumdaysak tedaviden sonrada aynisi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?