Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim son durumunuz ne oldu.Merak ettim seni. Insallah hersey yolundadır canım

Canim benim son durumunuz ne oldu.Merak ettim seni. Insallah hersey yolundadır canım
Kaan hacayla tedaviye başladık canım olumlu bi gelişme yok canm maalesef ilaçlarımızı bırakmıştık haftaya kan testi yaptırcaz hiç ilaçsız hormonlar nasıl bi bakıcaz varikosel sonrası ilaç kullanmaya başlamıştık etkisini bilmiyoruz bakalım. Tahlil sonundada haftada 2 pregnly ile başlıyoruz bakalım Allah ım yardımcımız olsun . Sizin nasıl canım nasıl gidiyor

siz hala tedavidemisiniz cnm, biz de cok ckk umutladnik ben cokt kötü oldum esi ara vericem deyince... hele biz bide yurtdisindaiz cnm tüm biritktirdigimiz istanbula gidiyor cok zor.. bide celalettin hca esime diyomus 200 tl yerine euro de verebilirsin gibisine coök komik bizim derdimiz ne onunkisi ne...

cnm bna sorsan bencede ara vermese iyi ama esim piskolojik olarak pek iyi degil oyüzden versin artik npim bide hoca demis 6 ay fark etmez hormonlar cünkü fsh ve lh 0 in altina düsürdük, bi e 2 cikmasi lazim onada genede haftada bir pregnyl yap demis...tese daha düsünmüyoruz bikere oldu bidaha negativ olsa sonumuz olur...

Tesbihatı Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
Kizlar cok istiyorum okumayi bu mubarek ayda. Yardimci olan olursa cok sevinirim. Rabbim bu mubarek ayda hepimizi mujdelendirsin,
hepimize hayirlisiyla Annelik duygusunu yasatsin,
cumlemizin hakkîdan hayirlisi dilegiyle,
simdiden hepimizin Ramazani Ayi Mubarek olsun Insallah...

Canim biz zaten her gun bi arkadasimiza olmak uzere okuyoruz bugun 28. Kisi sanırım .. Ama sen ayriyeten kendine okumak istiyosan ben sana yardimci olurum insallah

29.ECRIN23........12/06/2015 CUMA
HERKES 240 ADET OKUYACAK
CANIM SEN 280 ADET OKUYACAKSIN
ALLAH KABUL ETSIN

Canim biz zaten her gun bi arkadasimiza olmak uzere okuyoruz bugun 28. Kisi sanırım .. Ama sen ayriyeten kendine okumak istiyosan ben sana yardimci olurum insallah
tesekkur ederim canim ben bi baslayim sizdende yardim isteyebilirim. Allah razi olsun

Biz Kartal Lütfü Kırdar eğitim ve araştırma hastanesinde ücretsiz olarak yaptırdık,Direk Tıbbı genetik bölümünden randevu alıp gittik
Üniversite hastanesine giderseniz sanırım önce ürolojiye gidiyosunuz üroloji gönderiyor

canım benim iyiyiz şükür eşim ameliyat sonrası toparlandı. 20 gün geçti ameliyat olalı zaman nasıl geçiyor anlamadım vallahi. Biz de devam canım tedaviye. Haftaya kan verip sonuçlarımızı doktora göndericez bakalım ne diyecek. Hakkımızda hayırlısı canım benim. Şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallah Hepinize hayırlı huzurlu cumalar dilerim

Canim uzun zamandir giremiyordum sanirim duaya niyetlendin.gecmis msjlari okumadim ama sana diye 1300 tane okudum.rabbim kabul etsin.

Kuzular hepinize hayirli cumalar olsun ins.biz yumisleri buyuttuk ve nasip olursa yarin sabah7 bucukta esimi teseye alacaklar eger sperm bulunursa 9 ceyrekte yumurtayoplamaya alacaklar.sizlerden ricam bize dua edin nolur.ihtiyacimiz var.bugun esimin is meseleside belli olacak kurula cikacak ya atilacak yada beklicez bizim icin dua edin hepiniz dualardasiniz.

Bu mübarek günde rabbim bütün dualarını kabul etsin inşallah. Hakkında en hayırlı olanı olsun.eşin ve senin içinde.
Benimde kaç gündür içim daralıyordu. Sürekli dua ediyordum Allah ım nolur içimi ferahlat diye. Bugün de kaan aydos mesaj atmış.içim biraz olsun ferahladı. Doktor benden bazı testler istemişti. Onları bulunduğumuz ilde yapmıyorlarmış.özelde de çok para istediler. Tedavi için ankara ya gittiğimde yaptıracağım bu seferde sonuçları ya çok geç çıkarsa ya bir şey çıkarda önlem alamazsak diye endişe ediyordum. Eşimin doktoru kaan aydosta içimi rahatlattı. Emodeks diye bir ilaç kullansın dondurulan spermler kalmasa bile yine tesede falan bulma ihtimalimiz yüksek dedi. Allah ım burda ve bu yolda gidenlerin içinide ferahlatsın inşallah.

Amin kuzuum amin ins rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.rabbim umutlarimizi elimizden almasin.rabbim sizede bizede isteyen herkesede versin meleklerinden.dua edicem canim hepimiz icin

Canim merhaba canini sikmak istemem ama bizim ilk fish testinde %2 haploid cikmisti ikincide ise hic cikmadi. Kaan hoca tedaviye devam etti yaklasik 2 yil boyunca igne ve ilaclari kullandi esim. Sonra microtese oldu ve maalesef hic sperm bulunamadi. Onca ilac onca igne hicbir ise yaramadi tadaviden once ne durumdaysak tedaviden sonrada aynisi oldu.

Ben de korkuyormmm bizde smdi hic cikmaadi haploiid bizde 6.ayimiza girdik moralim cok bozuk gercekten bide bizm ki sebepsiz niye oldugu bile belli degill 2 yil dileee kolaay yaa allahim yardim etsn bize pazartesi yazcak bakalmm ne dicek devam dicek gerci az cok tahmin edebiliyorm artk ne diyceni peki siz ilk fishde %2 cikdi ya ne demisdi doktor tese olmadimi o zaman esin ne kadar haploid hücre cikmasi lazimmiski

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…