Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm Allahhh yardimiciniz olsunn dualarim seninle insallahhh sperm bulundu sonrada hamilelik haberini verirsinn.. bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetine Rabbim sizi feraha cikarsinnnnn

herkese merhabalar...
gelemedim bir süre ama bebeğimle geldim allahın izniyle...
3.tedavimin sonunda rabbime binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim...

bu mübarek günde rabbimden dileğim hepinize bu güzel duyguyu yaşatması...
zor bir süreç, maddi manevi emek çok fazla.kurulan hayaller, umutlar çabası...inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmasın.

1-2 saat önce geldik doktordan.kalp atışlarını dinledik yavrumun.inşalah hep böyle devam eder.yavrumuzla kucaklaşırız.
dualarınızda bizi de unutmayın ne olur...öpüyoruz sizleri...

Coook sevindim cnmmminsallah sag salim kucagina alirsin yavrunu sizin sorun neydi doktorunuz kimdi biraz anlatrmisin lütfen

Çook mutlu oldum canım yaa Allah yüzünü hep güldürsün tamamına erdirsin hayırlısıyla sağlıklısıyla. Biraz bahsedermisin tedavide neler uygulandı. Histereskopi oldunmu farklı ilaçlar kullandın mı vitamin gibi falan birde embriyolara pgt yapıldı mı :)

Canım ya çok ssevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla doğumu da kolaylaştırsın canım gözünüz aydın

arkadaslar bu fish testi nedir nasil oluyor?? celalettin hocanin yaptirdigi sperm testi gibi mi??

Hayırlı haberler alırsın yarın inşaallah. .rabbim yardımcın olsun canım birsürü sperm çıksın ve müjdeli haberler ver bize

Ooo maşallah her hamile haberinde yeniden umut yeşeriyor içimde. .sağlıcakla kucağina alman dileğiyle darısı bizlere olsun

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bize olsun bide nerde tedavi oldunuz yazarsanız sevinirim

Maşallah maşallah size gözlerin aydın olsun Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın.seni çok merak etmiştim şükürler olsun güzel haberlerle geldin tebrikler Rabbim bebeğini de senide eşinide korusun sağlıklı mutlu mesut günler sizlerin olsun.çok ama çok sevindim.

EDA09 CANIM DUAN BITTI NAMAZINI KILABILIRSIN RABBIM SAGLIKLI IMANLI HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN.

8SEVGI8 CANIM DUAN BITTI RABBIM SAGLIKLI HAYIRLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN.. NAMAZINI KILABILIRSIN

NIL2041 CANIM DUAN BITTI RABBIM HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLAT NASIP ETSINN. NAMAZINI KILABILIRSIN

ECRIN23 CANIM DUAN TAMAMLANDI RABB SAGLIKLI IMANLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN. NAMAZINI KILABILIRSIN

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı bize olsun bide nerde tedavi oldunuz yazarsanız sevinirim
canim tesekkur ederim.saolasin.darisi sizr olsun.hep duacinizim.
tedavim ankarada genart tup bebek merkezinde oldu.
3 tedavimde ayni yerde oldu canim.
Coook sevindim cnmmminsallah sag salim kucagina alirsin yavrunu sizin sorun neydi doktorunuz kimdi biraz anlatrmisin lütfen
aminn canim insallahhh hayirlisi ile...
Esimin doktoru mufit gunel.
benimki sertac sen.ikisiylede tum tedavimiz genart tup bebek merkezinde oldu.
esimde hormonlar normaldi.genetik bir sorun yoktu testisler normal boyuttaydi.
azosperm olmasi icin bir sebep bulunamadi aslinda.ama varikosel gozlendi.hem dooplerde hem elle muayenede.
mufit bey tese gereksiz once varikosel ameliyati sart dedi.iyi yaptiralim dedik.arastirdim varikosel sikinti olabilirdi agri yapabilirdi.once onu kaldiralim dedik.
ameliyat oldu esim.yine genartta.mufit bey yapti.ve 1 ay sonra ilk testte bizde çıkıs oldugunu gorduk.ilk cikis 50 bin civariydi.
3 milyona kadar cikti.bu tedavide ise 700bin 900 bin civariydi sayimiz.şukur yavrumuz bizimle.

Canimm saolasin.darisi sana olsun
az kaldi insallah tedavine.
ben once sertac hocaya guvendim.inandim.saolasin elinden geleni yapti.
zaten memorialda aygul hnmla tanisinca sertac beye guvenim daha da artti.
histerekopi olmadim.gerek var diye biseyde hic konusmadik.
ben sadece hocam ne yapalim ne deneyelim diyosaniz ne gerekir diyosaniz yapalim dedim.sadece pgt yapalim dedi.
kromozin bozuklugu yok bizde sadece onlem amacli dedi.tamam dedik.
tedaviye basladik martta yumurtalarim buyumedi ignelerin 5.gunu tedaviyi iptal etti.icime sinmedi hem sayi az dedi hemde yumurtalarin seklini begenmedim dedi.
agladim sizladim iyi dedim.
nisanda gittik yumurta sayisi az dedi 5 taneydi baslamadik.bu arada 1 ay biosterom dhea kullandim.
mayista gittik.10 yumurtam gozuktu.bu kez yuksek dozda ignelere ragmen 5 tanesi buyudu.5 yumurtam toplandi.
3u dollendi.3.gun pgtye girmeleri gerekiyordu.ama 2.gun 2 embriyom vardi.
sayi cok az risk alamayiz yatin transfer edicez edicez dediler.her iste bir hayir vardir dedim.hic uzulmedim pgtye giremediler diye.allaha rmanet koysunlar dedim.
2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi.8 ve 9 hucreli.ama 1.kaliteydi.
doktorum embriyolar cok kaliteli rahim super hersey gayet olumlu gerisi allahla senin aranda dedi.
allahim sana emanetiz dedim.sukur yavrum bizimle.1 tanesi.
tedavum bu sekildeydi.transferden sonra ise bagisikli sistemi icin bi ilac daha eklendi.proluton depot igne kullandim.progestan estrofem zaten var.hem kan sulandirici igne hem coraspin kullandim cnm.
Canım ya çok ssevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallah.
Aminn canimm insallahh.allahin izni ile yabrumla kucaklasiriz insallah.
hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla doğumu da kolaylaştırsın canım gözünüz aydın
Canimmmm saolasin.darisi sana tum arkadaslatima olsun insallah.
Ooo maşallah her hamile haberinde yeniden umut yeşeriyor içimde. .sağlıcakla kucağina alman dileğiyle darısı bizlere olsun
Canimmm umudunuzu sakin kaybetmeyin.yeterki rabbim ol desin.
Dilerim hepinize nasip etsin.

KIZLAR DUA LISTEMIZ TAMAMLANDI COK SUKUR. OKUMAYANLARDA OLDU COGUNUZ DUZENLI OKUDUNUZ.. OKUMAYAN KIMSEYI LISTEDEN CIKARTMADIM. ALLAH OKUYANLARDANDA OKUMAYANLARDANDA RAZI OLSUN.. KUMBARAYA AYRICA OKUYANLARDAN AYRICA RABBIM BIN KERE RAZI OLSUN.. ALLAH HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA. ALLAHA EMANET OLUN...

Canimm tesekkur ederimm.amin insallah herkese yasatsin rabbim.buradaki tum arkadaslarimin esleriyle emekleri buyuk.rabbim bosa cikarmasin yardim etsin imsallahh.
Merak etmissin saolasin.
Sen,bahar85,flzask hamileyken daha bizde cikis bile yoktu cnm.derdimki cikis olurda bizde baslarmiyiz tedaviye acaba.sukurler olsun bugun yavrumun kalp atislarini dinledik.
Yeterki rabbim ol desin cnm.
Cokk opuyorum cnm seni.yavrularini op benim icin.gorusmek uzere...

Canım teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun. Dediğin gibi rabbim yeterki ol desin.hayırlı sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…