Canim ne demek.yinede aklina takilan olursa ozelden her zaman sor canim.Canım teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun. Dediğin gibi rabbim yeterki ol desin.hayırlı sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah :)
canım gözün aydın kalp atışlarını duymanıza sevindim ve çok duygulandım ..rabbim kucağına almayı nasip etsin dualarım seninleCanimm tesekkur ederimm.amin insallah herkese yasatsin rabbim.buradaki tum arkadaslarimin esleriyle emekleri buyuk.rabbim bosa cikarmasin yardim etsin imsallahh.
Merak etmissin saolasin.
Sen,bahar85,flzask hamileyken daha bizde cikis bile yoktu cnm.derdimki cikis olurda bizde baslarmiyiz tedaviye acaba.sukurler olsun bugun yavrumun kalp atislarini dinledik.
Yeterki rabbim ol desin cnm.
Cokk opuyorum cnm seni.yavrularini op benim icin.gorusmek uzere...
Sen çok emek verdin dua listesi için rabbim razı olsun ve kabul buyursun inşaallah.KIZLAR DUA LISTEMIZ TAMAMLANDI COK SUKUR. OKUMAYANLARDA OLDU COGUNUZ DUZENLI OKUDUNUZ.. OKUMAYAN KIMSEYI LISTEDEN CIKARTMADIM. ALLAH OKUYANLARDANDA OKUMAYANLARDANDA RAZI OLSUN.. KUMBARAYA AYRICA OKUYANLARDAN AYRICA RABBIM BIN KERE RAZI OLSUN.. ALLAH HEPIMIZE HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN TEZ ZAMANDA. ALLAHA EMANET OLUN...
Canım ne yaptınız esin tese oldumu inşallah sonuç güzeldir.Kuzular hepinize hayirli cumalar olsun ins.biz yumisleri buyuttuk ve nasip olursa yarin sabah7 bucukta esimi teseye alacaklar eger sperm bulunursa 9 ceyrekte yumurtayoplamaya alacaklar.sizlerden ricam bize dua edin nolur.ihtiyacimiz var.bugun esimin is meseleside belli olacak kurula cikacak ya atilacak yada beklicez bizim icin dua edin hepiniz dualardasiniz.
Mon ame bende merak ettim hayırlı sonuçlar almıssındır inşaallah ☺Canım ne yaptınız esin tese oldumu inşallah sonuç güzeldir.
Canimmm gozunaydin cok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah hamile haberlerinidealairiz inşallahKizlar canlarim kader arkadaslarim rabbim izin verdi ve sperm bulundu binlerce kez sukur olsun ki.8 tanede yumurtam toplandi.bu asmaya gelmek bile mucize bizim icin cok sukur.hepinizden allah razi olsun dualariniz desteginz inanki umut oldu bana hepinize cok tesekkur edetim
Canim allah razi olsun ins ard arda veririz burda hamile haberlerimizi daha ne olacak belli degil ama olsun buna sikur bunuda gosterdi rabbimCanimmm gozunaydin cok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah hamile haberlerinidealairiz inşallah
Hadi gozun aydun canim insallah herseyin yolunda giderKizlar canlarim kader arkadaslarim rabbim izin verdi ve sperm bulundu binlerce kez sukur olsun ki.8 tanede yumurtam toplandi.bu asmaya gelmek bile mucize bizim icin cok sukur.hepinizden allah razi olsun dualariniz desteginz inanki umut oldu bana hepinize cok tesekkur edetim
İns cNim benim ins kurban oldugum rabbim hepimize saglikla o minik mucizelere ev sahipligi yapmayi nasip etsin.saglikla vucudumuzda ikamet etsinler sonra saglikla kucaklarimiza gelsinler.hayirla buyutmek basip olsun hepimizede insHadi gozun aydun canim insallah herseyin yolunda gider
hadi gözün aydın canım ne kadar sperm bulundu..geride kalanlar donduruldumu. .hamileyim mesajını da yazarsın inşaallahKizlar canlarim kader arkadaslarim rabbim izin verdi ve sperm bulundu binlerce kez sukur olsun ki.8 tanede yumurtam toplandi.bu asmaya gelmek bile mucize bizim icin cok sukur.hepinizden allah razi olsun dualariniz desteginz inanki umut oldu bana hepinize cok tesekkur edetim
Saol allah razi olsun kuzum hepinizdende.ne kadar sperm bulundu hic bilmiyorum.yarin embriyolog aricakmis o zaman ogrencem dondurulabilek kadar varmi diye.haber alinca paylasirim sizlerle.iyki varsiniz iyiki...hadi gözün aydın canım ne kadar sperm bulundu..geride kalanlar donduruldumu. .hamileyim mesajını da yazarsın inşaallah
Allah razi olsun senden canim sende. Ve hepinizden. Insallah bu mubarek gunlerde rabbim hepimizi mujdelendirsin. AminCanim uzun zamandir giremiyordum sanirim duaya niyetlendin.gecmis msjlari okumadim ama sana diye 1300 tane okudum.rabbim kabul etsin.
Canimm yeni ogrendim ve cok sevindim adiniza!!! Insallah hamilelik haberinide aliriz hayirlisiylaSaol allah razi olsun kuzum hepinizdende.ne kadar sperm bulundu hic bilmiyorum.yarin embriyolog aricakmis o zaman ogrencem dondurulabilek kadar varmi diye.haber alinca paylasirim sizlerle.iyki varsiniz iyiki...
Dualarımız seninle canım hadi inşallah güzel haberler verirsin bize. Her şey yolunda gider inşallah.Saol allah razi olsun kuzum hepinizdende.ne kadar sperm bulundu hic bilmiyorum.yarin embriyolog aricakmis o zaman ogrencem dondurulabilek kadar varmi diye.haber alinca paylasirim sizlerle.iyki varsiniz iyiki...
Canim benim cok sevindim Allahıma bin sükür umut oldun bizlere. Topikte su mubarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine güzel haberler alalim insallah hep bundan sonra. Canım Allahım tamamına erdirsin insallah tedaviniz olumlu sonuclanacak ve hamilelik haberlerini de duyucaz Rabbimin izniyleKizlar canlarim kader arkadaslarim rabbim izin verdi ve sperm bulundu binlerce kez sukur olsun ki.8 tanede yumurtam toplandi.bu asmaya gelmek bile mucize bizim icin cok sukur.hepinizden allah razi olsun dualariniz desteginz inanki umut oldu bana hepinize cok tesekkur edetim
Canım benim cok sevindim Sükür Rabbimeherkese merhabalar...
gelemedim bir süre ama bebeğimle geldim allahın izniyle...
3.tedavimin sonunda rabbime binlerce kez şükürler olsun ki hamileyim...
bu mübarek günde rabbimden dileğim hepinize bu güzel duyguyu yaşatması...
zor bir süreç, maddi manevi emek çok fazla.kurulan hayaller, umutlar çabası...inşallah hepimizin emekleri boşa çıkmasın.
1-2 saat önce geldik doktordan.kalp atışlarını dinledik yavrumun.inşalah hep böyle devam eder.yavrumuzla kucaklaşırız.
dualarınızda bizi de unutmayın ne olur...öpüyoruz sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?