Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın Allah razı olsun. Dediğin gibi rabbim yeterki ol desin.hayırlı sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah :)
Canim ne demek.yinede aklina takilan olursa ozelden her zaman sor canim.
Tedavin baslayinca da haber ver.bolca dua edelim insallah.opuyorumm cnm.

canım gözün aydın kalp atışlarını duymanıza sevindim ve çok duygulandım ..rabbim kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

Sen çok emek verdin dua listesi için rabbim razı olsun ve kabul buyursun inşaallah.

Canım ne yaptınız esin tese oldumu inşallah sonuç güzeldir.

Canimmm gozunaydin cok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah hamile haberlerinidealairiz inşallah

Hadi gozun aydun canim insallah herseyin yolunda gider

Bengisuu doktoru kim bilen varmı arkadaşlar murat başar ve tansel kaplancan hakkında neler biliyrsnz yardmcı olun lütfen

hadi gözün aydın canım ne kadar sperm bulundu..geride kalanlar donduruldumu. .hamileyim mesajını da yazarsın inşaallah

hadi gözün aydın canım ne kadar sperm bulundu..geride kalanlar donduruldumu. .hamileyim mesajını da yazarsın inşaallah
Saol allah razi olsun kuzum hepinizdende.ne kadar sperm bulundu hic bilmiyorum.yarin embriyolog aricakmis o zaman ogrencem dondurulabilek kadar varmi diye.haber alinca paylasirim sizlerle.iyki varsiniz iyiki...

Saol allah razi olsun kuzum hepinizdende.ne kadar sperm bulundu hic bilmiyorum.yarin embriyolog aricakmis o zaman ogrencem dondurulabilek kadar varmi diye.haber alinca paylasirim sizlerle.iyki varsiniz iyiki...
Canimm yeni ogrendim ve cok sevindim adiniza!!! Insallah hamilelik haberinide aliriz hayirlisiyla

Dualarımız seninle canım hadi inşallah güzel haberler verirsin bize. Her şey yolunda gider inşallah.

kızlar Rabbım yardmcımız olsn görumcem dogum ettı ne gıdesım var ne bakasım var dun esım gtmıs bakmıs gülecegı agzna sıgmıyodu bebegı görmuste ne yapaym bılemedm Rabbım hepımzn yardmcsı olsun ınsanlar cok yoruyo benı gercekten

Canim benim cok sevindim Allahıma bin sükür umut oldun bizlere. Topikte su mubarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine güzel haberler alalim insallah hep bundan sonra. Canım Allahım tamamına erdirsin insallah tedaviniz olumlu sonuclanacak ve hamilelik haberlerini de duyucaz Rabbimin izniyle tarif edemem cok sevindim kuzum sevincten agladim. Rabbim hep mutluluk gozyasi akıtsın gozlerimizden insallah

Son düzenleme:
Canım benim cok sevindim Sükür Rabbime Rabbim bebeginin sana sımsıkı tutunmasını saglasın. Kucagina almayi doya doya koklamayi opmeyi nasip etsin kurban oldugum Allahım. Kuzucugunla bol bol dua et bize canımcım. Opuyorum sizi Allaha emanet olun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…