Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tebrikler canımm sonu bebişli bitsin

Evet maalesef biraz düzenli okumada sıkıntı yaşadık. .Tülay arkadaş ımızdan da senden de bütün okuyanlardan da rabbim razı olsun. .gönül isterdiki herkes özverili olsaydı onların da canı sağolsun. .Bu mübarek ayda beraber dualaşalım diye demiştim canım olmazsa da sorun değil ben tefriciye mi bitireyim o zaman

Bebisine kavusursun insallah bu tedaviyle canim. Ramazan cok bereketli oldu gercekten, olumlu tedaviler oldu

Canım allah yardımcımız olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın tutmamisına ne sebeb bellimi

Kartopu06 nerelerdesin tedaviniz ne durumda bir aydır yoksun ortalarda

Gozunaydin canım cok sevindim inşallah devamında gelir sizin sorun neydi tedavide neler kullandınız cnm

Gozun aydın canım yanliş hatırlamıyorsam eşin testis indrme ameliyatı olmuşdu çocuk ken dimi bana umut oldun eğer yanlış hatırlamıyorsam

Canim cok sevindim insallah tez zamanda yavrunuza kavusursunuz.ve icimden bi ses ilk tup tedavisinde tutacak diyo

Canim rabbim hayirli bir bebek nasip etsin insallah bizede bir umut ol, sizin azoo sebebini tekrar paylasirmisin.

ben kafayi yemek uzereyim simdi hastanedeyiz benim adetim bayrama denk geldigi icin bidahaki aya sonraki ayda burda tadilat oldugu icin tedavimiz eylul e kaliyo ve tahlillerimizin hepsinin normal cikmasina ragmen dr bizle pek umutlu konusmuyo neden acaba..

Neden bayrama denk geldiği için ertelediler. Benim ki de bayrama denk geliyor bir kısmı ben onu söylemiştim doktora sorun değil demişti. Ne sıkıntısı var sizde neden umutlu değiller. Birde nereye gidiyorsunuz.

Neden bayrama denk geldiği için ertelediler. Benim ki de bayrama denk geliyor bir kısmı ben onu söylemiştim doktora sorun değil demişti. Ne sıkıntısı var sizde neden umutlu değiller. Birde nereye gidiyorsunuz.
bayramda kapali dedi gerizekali kopek gibiler ayni danismadaki kadinlar zekai tahir burak hastanesine gidiyoruz

bayramda kapali dedi gerizekali kopek gibiler ayni danismadaki kadinlar zekai tahir burak hastanesine gidiyoruz
Devlet hastanesi sanırım canım yanlış anlama ama bence bu sana bir işaret olabilir bence daha iyi hissettiğiniz bir yerde başlayın tedaviye bu çok önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…