Tebrikler canımm sonu bebişli bitsinArkadaşlar mrb ameliyattan hemen sonra netim olmadığı için yazamadım. Çok şükür rabbime bizde sperm bulundu kaan hoca bol miktarda bulduk gözünüz aydın dedi ve bir hafta sonra tüp bebek için yazışmalara başlayalım dedi. Rabbim yüzümüze gülü inşallah isteyen herkese de anne olmayı nasip eder.
Evet maalesef biraz düzenli okumada sıkıntı yaşadık. .Tülay arkadaş ımızdan da senden de bütün okuyanlardan da rabbim razı olsun. .gönül isterdiki herkes özverili olsaydı onların da canı sağolsun. .Bu mübarek ayda beraber dualaşalım diye demiştim canım olmazsa da sorun değil ben tefriciye mi bitireyim o zamanCanim şuan benim okudugum dua var bitirirsem baslariz ama baska biri de liste yapabilir illaki benim olmam sart degil. Ayrica ugrasmak degil zevkle yapmistim ben listeyi okumayanlar oldu duzenli okuyanlar cogunluktaydi. Bizim listede olup duayi yarim birakip baska topikte dua listesine katilanlar oldu. Defalarca mesaj yollamama ragmen cevap vermeyip gunlerce topige girmemesine ragmen dua listesi tamamlaninca gelip yazanlarda oldu. Herkese kendi adima hakkim helal olsun. Amacim hep birlikte dua etmekti tulay arkadasimiz bu konuda benden daha cok emek verdi. Bigun bi duayla karsilastim yalniz kendim degil herkes okusun bilmeyen varsa bu duayi haberi olsun istedim. Dedigim gibi herkes liste yapabilr yine okunabilir dua. Allah dualarimizi kabul etsin.
Bebisine kavusursun insallah bu tedaviyle canim.Arkadaşlar mrb ameliyattan hemen sonra netim olmadığı için yazamadım. Çok şükür rabbime bizde sperm bulundu kaan hoca bol miktarda bulduk gözünüz aydın dedi ve bir hafta sonra tüp bebek için yazışmalara başlayalım dedi. Rabbim yüzümüze gülü inşallah isteyen herkese de anne olmayı nasip eder.
Canım allah yardımcımız olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmasın tutmamisına ne sebeb bellimiselam arkadaşlar nasılsınızkendimi yeni toparladım ve sizlere yazmak istedim biliyorsunuz 2 adet dondurulmuş embriyom vardı onları transfer ettirdim ne yazık ki sonuç yine negatif. Emre bey hormon tahlilleri istedi fsh 40,lh22,testesteron 3.21 çıktı .eşime sanırım hormon tedavisi uygulayacak en az 3 aylık bir tedavi düşünüyorum demişti en son görüşmemizde. ama benim ne tedaviye nede tüpbebek yapmaya mecalim kalmadı belkide umutlarım tükendi bilmiyorum bildiğim tek şey var başladığımız yere geri döndük sıfıra var sıfır elde var sıfır ömrümüzün sonuna kadar azo ve sıfırla mücadele edicez anlaşılan
Ben yapamam ayarlayamam biri yapsa katılırım gayetde düzenli okurumEvet canım işde sadece o düzenli okuyanlardan kuralım dua grubunu ..@ms92 sen evdesin sen uğraş azıcık da bizimle ☺
Gozunaydin canım cok sevindim inşallah devamında gelir sizin sorun neydi tedavide neler kullandınız cnmArkadaşlar mrb ameliyattan hemen sonra netim olmadığı için yazamadım. Çok şükür rabbime bizde sperm bulundu kaan hoca bol miktarda bulduk gözünüz aydın dedi ve bir hafta sonra tüp bebek için yazışmalara başlayalım dedi. Rabbim yüzümüze gülü inşallah isteyen herkese de anne olmayı nasip eder.
Gozun aydın canım yanliş hatırlamıyorsam eşin testis indrme ameliyatı olmuşdu çocuk ken dimi bana umut oldun eğer yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar mrb ameliyattan hemen sonra netim olmadığı için yazamadım. Çok şükür rabbime bizde sperm bulundu kaan hoca bol miktarda bulduk gözünüz aydın dedi ve bir hafta sonra tüp bebek için yazışmalara başlayalım dedi. Rabbim yüzümüze gülü inşallah isteyen herkese de anne olmayı nasip eder.
Canim cok sevindim insallah tez zamanda yavrunuza kavusursunuz.ve icimden bi ses ilk tup tedavisinde tutacak diyoArkadaşlar mrb ameliyattan hemen sonra netim olmadığı için yazamadım. Çok şükür rabbime bizde sperm bulundu kaan hoca bol miktarda bulduk gözünüz aydın dedi ve bir hafta sonra tüp bebek için yazışmalara başlayalım dedi. Rabbim yüzümüze gülü inşallah isteyen herkese de anne olmayı nasip eder.
Canim rabbim hayirli bir bebek nasip etsin insallah bizede bir umut ol, sizin azoo sebebini tekrar paylasirmisin.Arkadaşlar mrb ameliyattan hemen sonra netim olmadığı için yazamadım. Çok şükür rabbime bizde sperm bulundu kaan hoca bol miktarda bulduk gözünüz aydın dedi ve bir hafta sonra tüp bebek için yazışmalara başlayalım dedi. Rabbim yüzümüze gülü inşallah isteyen herkese de anne olmayı nasip eder.
Allah razi olsun canim. Benimde dualarimdasiniz hepiniz, tum anne olmak isteyene rabbim cocul nasip eylesin insallah. AminBen sana yardim edeyim canim :) sure sıkıntısı yoksa 1000 alayim .. Zaten alışkınım yarına bitiririm insallah :)
Allah razi olsun canim500 tane okurum ben
Canim Allah razi olsun sendende, hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz1000 tane okudum canim allah kabul etsin daha eksigin varsa soyle tamamlarim ben
Canim Allah razi olsun rabbim dualarimizi kabul eylesin insallahTam sayfaya girdim tefriciye ye başlamıştım yardım isticek tim mesajını gördüm ☺ben de 100 alayım canım rabbim kabul etsin inşaallah. .
anladım çok teşekkürler arkadaşım inşallah hakkımızda hayırlısı olur tekrar hayırlı güzel haberlerle görüşürüz inşallah tekrar teşekkürler...hiç bi önerisi olmadı direkt tese dedi fsh ı çok yüksek eşimin
Neden bayrama denk geldiği için ertelediler. Benim ki de bayrama denk geliyor bir kısmı ben onu söylemiştim doktora sorun değil demişti. Ne sıkıntısı var sizde neden umutlu değiller. Birde nereye gidiyorsunuz.ben kafayi yemek uzereyim simdi hastanedeyiz benim adetim bayrama denk geldigi icin bidahaki aya sonraki ayda burda tadilat oldugu icin tedavimiz eylul e kaliyo ve tahlillerimizin hepsinin normal cikmasina ragmen dr bizle pek umutlu konusmuyo neden acaba..
bayramda kapali dedi gerizekali kopek gibiler ayni danismadaki kadinlar zekai tahir burak hastanesine gidiyoruzNeden bayrama denk geldiği için ertelediler. Benim ki de bayrama denk geliyor bir kısmı ben onu söylemiştim doktora sorun değil demişti. Ne sıkıntısı var sizde neden umutlu değiller. Birde nereye gidiyorsunuz.
Devlet hastanesi sanırım canım yanlış anlama ama bence bu sana bir işaret olabilir bence daha iyi hissettiğiniz bir yerde başlayın tedaviye bu çok önemli çünkübayramda kapali dedi gerizekali kopek gibiler ayni danismadaki kadinlar zekai tahir burak hastanesine gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?