- 28 Mayıs 2015
- 19
- 9
- 6
merhaba canım bende izmirde yaşıyorum tüm test ve tahlillerimizi medical parkta yaptırdık eşim azospermi benimde ahmet zeki ışık iyi bi doktor memnun olan çok insan var tedaviye başlamadık henüz 3 ay önce öğrendik biraz beklemek istedik...arkadaşlar merhaba Allah hepimizin yardımcısı olsun ben 4 yıllık evliyim 2 yıl önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik hormonlarıda normaldi fakat hem eşimin olumsuz bakış açısı hemde maddi imkansızlıklardan dolayı 2 yıldır sadece bekledik ama sanırım eşimi bu zor tempoya ikna edebileceğim fakat İzmirde hangi doktor ile bu zorlu yola başlayacağım konusunda hiçbir fikrim yok İzmirde doktor hastane öneriniz varmı ... Bu mubarek günlerde Allah'ım gönlümüzden geçeni hepimize nasip etsin inşallah...
merhaba canım bende izmirde yaşıyorum tüm test ve tahlillerimizi medical parkta yaptırdık eşim azospermi benimde ahmet zeki ışık iyi bi doktor memnun olan çok insan var tedaviye başlamadık henüz 3 ay önce öğrendik biraz beklemek istedik...
canım merhaba çokteşekkür ederim çok sağol biraz araştırdım İrenbeye bağlı Dr.İsrael Aruh u da önerdiler araştırmadayım psikolojik ve maddi olarak çok önemli bir karar inşallah hakkımızda en hayırlı kararları veririz Ahmet beyi de araştırayım bekleme süresinde bitkisel kullanıyormusunuz doktorunuzun bir önerisi oldumu ?merhaba canım bende izmirde yaşıyorum tüm test ve tahlillerimizi medical parkta yaptırdık eşim azospermi benimde ahmet zeki ışık iyi bi doktor memnun olan çok insan var tedaviye başlamadık henüz 3 ay önce öğrendik biraz beklemek istedik...
aminnnn çok ama çok teşekkür ederim araştıracağım yolun başındayım kafam çok karışık umarım herbirimiz kuzularımıza kavuşuruz ... tekrar çok teşekkürler Allah razı olsun ...Canimm Allah yardimcimiz olsun.. insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz. Allah buyuk zamani gelince ol der oluverir. Cnm izmirde dr oneremiycm bilen arkadaslr varsa gorunce yazarlar. Turkiyede bu konuda sayili isimler var zaten bi arastir istersen. Kaan aydos Ankarada emre bakircioglu istanbulda murat başar istanbulda mufit gunel Ankarada bunlar benim bildiklerim canim. Allah anne baba olmayi nasip etsin..
Rica ederim canim ne demek yardimci olabildiysem. Insallah canim Amin.aminnnn çok ama çok teşekkür ederim araştıracağım yolun başındayım kafam çok karışık umarım herbirimiz kuzularımıza kavuşuruz ... tekrar çok teşekkürler Allah razı olsun ...
Ben sana yardim edeyim canim :) sure sıkıntısı yoksa 1000 alayim .. Zaten alışkınım yarına bitiririm insallah :)Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda. Amin. Kizlar 3000 oldu. Bana yardim edebilen varmi 7000 ulasmak icin. Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin bu mubarek gunde, hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun. Anne diyen minikler pesimizde dolassin.Amin
Bende 300 cekerimRabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda. Amin. Kizlar 3000 oldu. Bana yardim edebilen varmi 7000 ulasmak icin. Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin bu mubarek gunde, hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun. Anne diyen minikler pesimizde dolassin.Amin
Tam sayfaya girdim tefriciye ye başlamıştım yardım isticek tim mesajını gördüm ☺ben de 100 alayım canım rabbim kabul etsin inşaallah. .Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda. Amin. Kizlar 3000 oldu. Bana yardim edebilen varmi 7000 ulasmak icin. Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin bu mubarek gunde, hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun. Anne diyen minikler pesimizde dolassin.Amin
İnşallah uğraşırferaheymen canım yeniden dua listesi yapalım mıı sadece düzenli okuyanlardan Ramazan Bayramı'na kadar bitirelim ne dersin bizle uğraşirmısın tekrardan
Ben kendim icin başlamiştım ama seni kırcama çekerim 1000tane tefriciyeMs92 sen hızlı çekiyorsun bir yardım eli uzatsan kızzzzzzramazan bütün dualarımız kabul olur inşaallah
Rabbim razı olsun senin hızına yetişemem ama 100 tane de ben senin için çekeyim. .Maksat Duanda yer bulmak. .dualarda buluşalım anne olalım evlat kokusunu içimize çekelim inşaallahBen kendim icin başlamiştım ama seni kırcama çekerim 1000tane tefriciye
İnşallahRabbim razı olsun senin hızına yetişemem ama 100 tane de ben senin için çekeyim. .Maksat Duanda yer bulmak. .dualarda buluşalım anne olalım evlat kokusunu içimize çekelim inşaallah
Canim kac dersen okurum simdilik bin okuyum gerekirse daha soyle okurumRabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda. Amin. Kizlar 3000 oldu. Bana yardim edebilen varmi 7000 ulasmak icin. Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin bu mubarek gunde, hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun. Anne diyen minikler pesimizde dolassin.Amin
500 tane okurum benRabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda. Amin. Kizlar 3000 oldu. Bana yardim edebilen varmi 7000 ulasmak icin. Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin bu mubarek gunde, hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun. Anne diyen minikler pesimizde dolassin.Amin
Canim 1000 tane okudum ben senin icin.. Rabbim Dualarimizi kabul etsin insallah ..Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda. Amin. Kizlar 3000 oldu. Bana yardim edebilen varmi 7000 ulasmak icin. Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin bu mubarek gunde, hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun. Anne diyen minikler pesimizde dolassin.Amin
Canım şimdilik 300 tane okurum bende, okudukça yazarım, Allah kabul etsin dualarımızı inş.Tam sayfaya girdim tefriciye ye başlamıştım yardım isticek tim mesajını gördüm ☺ben de 100 alayım canım rabbim kabul etsin inşaallah. .
Teşekkürler canım bizim gibi olup olumlu sonuç alanları gördükçe bize de umut oluyor.varki liste var yazıyor zaten canım kemoterapi görüp çocuğu olanlar var yani
rabbim nasip etmezse bu bahane
nsip eylerse ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?