Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım bende izmirde yaşıyorum tüm test ve tahlillerimizi medical parkta yaptırdık eşim azospermi benimde ahmet zeki ışık iyi bi doktor memnun olan çok insan var tedaviye başlamadık henüz 3 ay önce öğrendik biraz beklemek istedik...

canım merhaba çokteşekkür ederim çok sağol biraz araştırdım İrenbeye bağlı Dr.İsrael Aruh u da önerdiler araştırmadayım psikolojik ve maddi olarak çok önemli bir karar inşallah hakkımızda en hayırlı kararları veririz Ahmet beyi de araştırayım bekleme süresinde bitkisel kullanıyormusunuz doktorunuzun bir önerisi oldumu ?

Rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda. Amin. Kizlar 3000 oldu. Bana yardim edebilen varmi 7000 ulasmak icin. Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin bu mubarek gunde, hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun. Anne diyen minikler pesimizde dolassin.Amin

aminnnn çok ama çok teşekkür ederim araştıracağım yolun başındayım kafam çok karışık umarım herbirimiz kuzularımıza kavuşuruz ... tekrar çok teşekkürler Allah razı olsun ...

aminnnn çok ama çok teşekkür ederim araştıracağım yolun başındayım kafam çok karışık umarım herbirimiz kuzularımıza kavuşuruz ... tekrar çok teşekkürler Allah razı olsun ...
Rica ederim canim ne demek yardimci olabildiysem. Insallah canim Amin.

Ben sana yardim edeyim canim :) sure sıkıntısı yoksa 1000 alayim .. Zaten alışkınım yarına bitiririm insallah :)

Bende 300 cekerim

Tam sayfaya girdim tefriciye ye başlamıştım yardım isticek tim mesajını gördüm ☺ben de 100 alayım canım rabbim kabul etsin inşaallah. .

Ms92 sen hızlı çekiyorsun bir yardım eli uzatsan kızzzzzz ramazan bütün dualarımız kabul olur inşaallah

feraheymen canım yeniden dua listesi yapalım mıı sadece düzenli okuyanlardan Ramazan Bayramı'na kadar bitirelim ne dersin bizle uğraşirmısın tekrardan

Canim kac dersen okurum simdilik bin okuyum gerekirse daha soyle okurum

500 tane okurum ben

Canim 1000 tane okudum ben senin icin.. Rabbim Dualarimizi kabul etsin insallah ..

Tam sayfaya girdim tefriciye ye başlamıştım yardım isticek tim mesajını gördüm ☺ben de 100 alayım canım rabbim kabul etsin inşaallah. .
Canım şimdilik 300 tane okurum bende, okudukça yazarım, Allah kabul etsin dualarımızı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…