Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Devlet hastanesi sanırım canım yanlış anlama ama bence bu sana bir işaret olabilir bence daha iyi hissettiğiniz bir yerde başlayın tedaviye bu çok önemli çünkü
dogru soyluyosun canim tamam ama hangi merkez bu seferde dogru duzgun biyer bulmak lazim hepsi suistimal halinde

dogru soyluyosun canim tamam ama hangi merkez bu seferde dogru duzgun biyer bulmak lazim hepsi suistimal halinde
Hangi ildesiniz bilmiyorum ayrıca özel hastane düşünüyor musunuz bunları söylersen burdaki herkes sana tavsiyede bulunacaktır

Merhaba canım ben de 6 senelik evliyim. Ankarada tüp bebek yaptiracaksan sana anatoliayi önerebilirim. Hakan yaralı benimde doktorumdu. Çok güzel ilgilendiler. Biraz pahalı ama. Birde eğer yine özel düşünüyorsanız memorial hastanesine git derim ben. Biz inşallah hormon tedavisi için basliycaz. İki hastaneninde sigortayla anlaşması yok ama. Rabbim tüm isteyenlere evlat versin hayırlısıyla sağlıklı sihhatli inşallah.

an
Hangi ildesiniz bilmiyorum ayrıca özel hastane düşünüyor musunuz bunları söylersen burdaki herkes sana tavsiyede bulunacaktır
ankaradayiz canim sizce hangi merkez olmali ozelin fiyatlari cok yuksek hadi 1 kere borc harc bulduk yaptirdik diyelim 2. ye ihtiyac olursa napicaz

Canim bak zekai tahir dewlet bayramda tatil olmasi cok sacma bir,bir digeri arkadasim dogun yapacak takip icin oraya gidiyo kiza 3 hafta onca 39+6 haftaliksin dediler iki hafta sonra kiz kontrile gitti gunun doldu daha digurmadim diye o gidisinde38+4 haftaliksin demisler.ankaradasin anlasilan bu arada devlet hastanesinde insana emege saygi diye bisi kalmadi ankarada maddi acidan zirlaniriz derseniz universite hastaneleri daha iyi derim ben.mesala gazi ibni sina.azosperm sebebi sunulmadan tese olmayin bence.haa merkez dersende genart novaart sanirim onde olanlar bu topicte.allah yardimcin olsun

sagol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun su an kapana sıkışmış gibi hissediyorum ne yapmam gerektigini nasil ve nerde hic bilmiyorum caresizlik cok kotu

mrb canım bende seni merak ediyordum çok üzüldüm.çok geçmiş olsun azoyla savaş bitmiyor,umut olduğu sürece durmak yok yola devam. sen dondurulmuş tedavini Süleyman bey ile mi yaptın. hangi hastahane ile çalışıyorlar bilgin var mı.

sagol canim Allah hepimizin yardimcisi olsun su an kapana sıkışmış gibi hissediyorum ne yapmam gerektigini nasil ve nerde hic bilmiyorum caresizlik cok kotu
Hic oyle dusunme rabbim kimseyi caresiz birakmaz merak etme ama iyi dusunun bilmiyorum durumunuzu ama benim esimde marttan beri issiz soz konusu evlat olunca rabbim yardim ediyo.allah buyuk dua et yeter

Gozunaydin canım cok sevindim inşallah devamında gelir sizin sorun neydi tedavide neler kullandınız cnm
Aminnn canım çok teşekkür ederim canım eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş buna bağlı azosperm biz herhangi bir tedavi görmedik endol ve sudafed kullandık sadece daha sonra hemen tese olduk zaten

Aminnn canım inşallah rabbim bu mubarek ayda hepimize anne olmayı nasip eder. Canım bizim azo sebebimiz inmemiş testis
canim benim cok sevindim Allah tamamina erdirsin ins bizimde sorunumuz 8 yasinda inmemis testis ameliyati sonrasi tekrar ciktigi icin testisin biri alinmak zorunda kalinmis..sizin ilk tesede cikti dimi

Arkadaslar eşi sebepsiz yere azo olan var mı hormonlar düzgün tıkanıklık yok hersey iyi ama sperm yok öyle olan varmi
Bizim simdilik oyle gorunuyo canim.. Fsh 9.37 testesteron 2.98.. Ama biz genetik test yaptırmadık hic bi doktor istemedi.. Varikosel vardi ameliyat oldu 2.5 ay once . bayramdan sonra testleri yaptircaz bakalim ne çıkacak :)

Arkadaslar eşi sebepsiz yere azo olan var mı hormonlar düzgün tıkanıklık yok hersey iyi ama sperm yok öyle olan varmi
Biz varız canım hormonlar normal genetik normal varıkosel yok. .8 sene önce hep sıfır çıkıyordu... yıkama sonrası 2 tane çıkıyor şimdi. .Ama bir türlü atmıyor. .bazen tekrar sıfır oluyor ....nedenini bilemeyince tedavisi zor rabbim şifa versin inşaallah. .

Slm kizlar hayirli cumalar fisch testi sonucumuz geldi ne yazikki hoplaid hucreye rastlanmamis 6 ay oldu tedaviye baslayali bundan sonra tedavimiz nasil devametcek bilmiyorum hocadan cevap beklicem bilenler varsa lutfen benimle paylassin cok uzulduk napalim Allahin dedigi olur umudumu kaybetmicem

Canım üzülme demek cok kolay biliyorum ama yıpratma kendini lütfen.. Çünkü kaan hocanin kendi sitesinde okumuştum testte haploid hücre çıkmadığı halde daha sonra sperm bulunmuş.. Ayrıca tesede bile sperm bulunmayanlarda daha sonra doğal çıkış oluyo. Rabbimden umit kesilmez.. Ben de bi an once bayram gecse de kontrole gitsek diye bekliyorum rabbim tez zamanda kavuştursun sağlıklı hayırlı evlatlarımıza Insallah..

Aminn canim insallah uzulmemek elde degilki 13 yildir o guzel haberi almayi bekliyoruz sabrediyoruz rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…