Aminnnnnnnm canımmm inşaallah allah razı olsunCanım şimdilik 300 tane okurum bende, okudukça yazarım, Allah kabul etsin dualarımızı inş.
canim okudum 1000 tane daha varsa soyle okuyayim canim allah kabul etsinCanim 1000 tane okudum ben senin icin.. Rabbim Dualarimizi kabul etsin insallah ..
Canim benim mesajdan alıntı yapmışsın etiketle de görsün istersen simdi goremeyebilir.. Senin hamilelik nasil gidiyo taze anneC
canim okudum 1000 tane daha varsa soyle okuyayim canim allah kabul etsin
canım geçmiş olsun biz 2yıldır kaan hocada tedavi gördük ameliyat olduk hiç bişey olmadı.inan bana iğneleri bırakdık ben çakşırkökü suyu içiyorum eşime hiç hücre bile yokken 15tane canlı hücre cıktı ve kum gibi kuyruklaşmamış spermler al bunu dene derim ben faydasını gördüm fsh dengede tutuyo testesteronu yükseltiyo dene hiçbi zararı yok o kadar faydası var netten istersen bul oku.Bizde 7 aydır kaan hocada tedavi görüyoruz hormonlar normal değere ulaştı fakat fish testinde haploid hücre bulunamadı bizde ne yapacağız bilmiyoruz bu ay tekrar fish testi yaptırmamızı istedi kaan bey siz nasıl bir tedavi ile ilerliyorsunuz
Çok sağol canım inceleyip deneyeceğim en kısa zamandacanım geçmiş olsun biz 2yıldır kaan hocada tedavi gördük ameliyat olduk hiç bişey olmadı.inan bana iğneleri bırakdık ben çakşırkökü suyu içiyorum eşime hiç hücre bile yokken 15tane canlı hücre cıktı ve kum gibi kuyruklaşmamış spermler al bunu dene derim ben faydasını gördüm fsh dengede tutuyo testesteronu yükseltiyo dene hiçbi zararı yok o kadar faydası var netten istersen bul oku.
Pardin kuzum ya uykulu uykulu yazdiydim bisiler:)bu arada genuz hamis degilim ki bakalim kese bos mu dolu mu.ins gayirlisi olsun hepimizin hakkinda.hepiniz her an dualarimdasiniz...Canim benim mesajdan alıntı yapmışsın etiketle de görsün istersen simdi goremeyebilir.. Senin hamilelik nasil gidiyo taze anne
1000 tane okudum canim allah kabul etsin daha eksigin varsa soyle tamamlarim benRabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiudda. Amin. Kizlar 3000 oldu. Bana yardim edebilen varmi 7000 ulasmak icin. Rabbim cumlemizin duasini kabul eylesin bu mubarek gunde, hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun. Anne diyen minikler pesimizde dolassin.Amin
Pozitif dusunelim ki pozitif seyler olsun demi :) aksi soylenenr kadar hamilesin iste keyfini çıkar canım kotu seyleri sil at kafandanPardin kuzum ya uykulu uykulu yazdiydim bisiler:)bu arada genuz hamis degilim ki bakalim kese bos mu dolu mu.ins gayirlisi olsun hepimizin hakkinda.hepiniz her an dualarimdasiniz...
Canim şuan benim okudugum dua var bitirirsem baslariz ama baska biri de liste yapabilir illaki benim olmam sart degil. Ayrica ugrasmak degil zevkle yapmistim ben listeyi okumayanlar oldu duzenli okuyanlar cogunluktaydi. Bizim listede olup duayi yarim birakip baska topikte dua listesine katilanlar oldu. Defalarca mesaj yollamama ragmen cevap vermeyip gunlerce topige girmemesine ragmen dua listesi tamamlaninca gelip yazanlarda oldu. Herkese kendi adima hakkim helal olsun. Amacim hep birlikte dua etmekti tulay arkadasimiz bu konuda benden daha cok emek verdi. Bigun bi duayla karsilastim yalniz kendim degil herkes okusun bilmeyen varsa bu duayi haberi olsun istedim. Dedigim gibi herkes liste yapabilr yine okunabilir dua. Allah dualarimizi kabul etsin.feraheymen canım yeniden dua listesi yapalım mıı sadece düzenli okuyanlardan Ramazan Bayramı'na kadar bitirelim ne dersin bizle uğraşirmısın tekrardan
hiç bi önerisi olmadı direkt tese dedi fsh ı çok yüksek eşimincanım merhaba çokteşekkür ederim çok sağol biraz araştırdım İrenbeye bağlı Dr.İsrael Aruh u da önerdiler araştırmadayım psikolojik ve maddi olarak çok önemli bir karar inşallah hakkımızda en hayırlı kararları veririz Ahmet beyi de araştırayım bekleme süresinde bitkisel kullanıyormusunuz doktorunuzun bir önerisi oldumu ?
Bizimde fsh yuksek testosteron duşuk tedavideyizcanım fsh yüksek derken kac benımde esımın fsh yuksek bızede tedavısız dırek tese dedıler acıkcası dusunmedeyiz
Allah senden de razi olsun canim.. Hepimizin duası belli sağlıklı hayırlı bi evlat :) insallah Dualarimizi kabul edecek rabbimm.. Eksik varsa eger ben gene alabilirimAllah razi olsun hepinizden gercekten cok duygulandim ne guzel bir dayanisma hepinize tesekkur ederim teker teker mesaj yazicam eve gidince rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun o duygu yasatsin bir tanecikte olsa
Evet canım işde sadece o düzenli okuyanlardan kuralım dua grubunu ..@ms92 sen evdesin sen uğraş azıcık da bizimle ☺Canim şuan benim okudugum dua var bitirirsem baslariz ama baska biri de liste yapabilir illaki benim olmam sart degil. Ayrica ugrasmak degil zevkle yapmistim ben listeyi okumayanlar oldu duzenli okuyanlar cogunluktaydi. Bizim listede olup duayi yarim birakip baska topikte dua listesine katilanlar oldu. Defalarca mesaj yollamama ragmen cevap vermeyip gunlerce topige girmemesine ragmen dua listesi tamamlaninca gelip yazanlarda oldu. Herkese kendi adima hakkim helal olsun. Amacim hep birlikte dua etmekti tulay arkadasimiz bu konuda benden daha cok emek verdi. Bigun bi duayla karsilastim yalniz kendim degil herkes okusun bilmeyen varsa bu duayi haberi olsun istedim. Dedigim gibi herkes liste yapabilr yine okunabilir dua. Allah dualarimizi kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?