Evet canım dediğim bunlar ama bizde ayrıca kanalların yokluğundan dolayı kistikfibrozis testide yaptırmıştık. Bunu zaten herkesten istemiyorlar.canim genetik test dedigin kromozom ve y-delesyon testi mi bizde baska bi test istemediler de
canim yanlis anlama buna sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim kendi acimizdan tabiki cunku sizin kanallarda sıkıntı varmis sperm bulunmus bizde sıkıntı yok demek ki acaba bulunur mu kiEvet canım dediğim bunlar ama bizde ayrıca kanalların yokluğundan dolayı kistikfibrozis testide yaptırmıştık. Bunu zaten herkesten istemiyorlar.
Canim tesekkurler cevabin icin, bizdede ayni durum ama fsh 17 idi en son 24 gorduk gecen sene dahada hic bir sey yapmadik, insallah canim rabbim devamini getirirCanım, eşim 4 ve 5 yaşında iken iki kez, her iki testisinden de ameliyat olmuş canım bizim hormon ve diğer değerler her şey normaldi
Insallah bebegin seni daha fazla bekletmez ve geliverirKizlar sizden çok dua bekliyorum hatirlarsaniz eşim 47 xxy klinefelter sendromu idi 3 aylık iğne kullandık pazartesi günü mikrotese ve tüp bebek günü kararlascak lütfen dua edin bize şimdiden allah razı olsun adım merve
Kanal yoklugu elle muayene bide renkli ultrasonda belli oluyo.ama sebep yokken kanallarin olmamasindan dolayi kaan aydos kistik fibrozis gen mutasyonu testi istedi ikimizdende esimin dna sindaki 7 siradaki gende mutasyon cikti ama cok sukur tasiyicigenetik tasiyici ve kanal yoklugunu hangi testten anladiniz canim
nryse cok sukur sperm bulunmus ama caninAman ne kadar çok şey var ya hangi birine bakdircn( allahımmm sorun bitmio
Evet cok yavas ilerliyo bizimde her dr kontrolunde bu sefer cikacak diyorum ama spermatidden ote gecmiyoCanım biz 6ay önce ilk gittiğimizde kokosit 1600000 felanmış bu gidişimizde 700000 di lokosit düşmüş ama germ hücrede düşüktü
Hoca dediki lokosit fazla olunca arif germise fazla sayıyo normal dedi
Siz su an hangi iğneyi kullanıyosunuz testo bizimde cok düşüktü iğnelerle biraz toparladı cok nazlı ilerlio yaa öyle bi anda değişmio bende arkadaşın bahsettiği cakşır suyu deniycem eşime söyledim hatta baska bi topikte okudum bayanlarada cok faudalıymış benimde pko var içiyim diyorum bide celalettin hoca eşime tarcin ve salep tüket dedi meninin kıvamını hacmini cogaltıomuş bide canım sizin genetikmiydi hipomuydu sorun
Bide burda bi arkadaş gecen yazmıştı iltihap için soğan kürü yaptık diye bende sorucam dr.a istersen bi sor
Çünki bize şıu an erselden bişey almayın dedi eşim bitki kullanmıo
Bide akşımda hep nohut kürü var saracoglu üretim olanlarda 2ayda cıkarır spermi diye yazmıştı kitabında biz hep başladık devamını getremedik ama yapmak istiyom onuda
10 tl canım çok geçmiş olsun bizde sizin gibi choriomonla başladık pregnyl le devam ediyoruz.Kizlar pregnyl igne kullananiniz varmi 5000lik fiyati ne kadar ? Biz choriomon kullanyiodurk ama ankarada hangi eczaneye sordurduysak üretimden kalkdi dediler doktorda pregnyl verdi fiyati ne kadar bilginiz varmi biz yurtdisindayzda burda daha uygunsa burdan aliriz ona görw
10 tl canım çok geçmiş olsun bizde sizin gibi choriomonla başladık pregnyl le devam ediyoruz.
Dr kaan aydos buluyordum maddi olarak zorlamaya başladı bir farkın olmadığını öğrenince pregnyl e başladık canım.Sizdemi bulamadiniiz niye böyle birden kalkdi anlayamadm tereddütdeyim smdi etkisi olurmu olmazmi bize diye hayrlisi olsunn ne diyim doktorunuz kim canim
Hoş geldin sizin azo neden kaynaklımerhabalar ben araniza yeni katildim ve maalesef bizde azospermiden muzdaribiz
Sebebi yok direk tese deniliyor genetikte de bir şey çıkmadı galiba hekimlerin kolayına öyle geliyorHoş geldin sizin azo neden kaynaklı
Valla canım bizde ilk teseyi duyduk zaman kaybetmeyelim diye Antep'te bir tüp bebek merkezinde oldu eşim şuan çok pişmanım çünkü yaptıkları operasyon tesemi ona bile emin değiliz iyice araştırın hangi şehirdesiniz doktorunuz kimSebebi yok direk tese deniliyor genetikte de bir şey çıkmadı galiba hekimlerin kolayına öyle geliyor
Konyadayiz burada önce özel bir hastaneye gittik ürolojiye orada çikmayinca hücre tip fakultesi genetige gittik orada da olumsuz birsey cikmadi her sey mevcut daha sonra ali acar kadin dogum doktoru var ona gittik herkes tese diyor tup bebek hucre cikarsaValla canım bizde ilk teseyi duyduk zaman kaybetmeyelim diye Antep'te bir tüp bebek merkezinde oldu eşim şuan çok pişmanım çünkü yaptıkları operasyon tesemi ona bile emin değiliz iyice araştırın hangi şehirdesiniz doktorunuz kim
Bence sonuçlarının ankara kaan aydos yollayın o size bir çözüm söyler sizin durum umutlu bizim geçmişte kemoterapi olduğu için biz direk teseyi kabul ettik tese olmadan kaan hocayla görüşünKonyadayiz burada önce özel bir hastaneye gittik ürolojiye orada çikmayinca hücre tip fakultesi genetige gittik orada da olumsuz birsey cikmadi her sey mevcut daha sonra ali acar kadin dogum doktoru var ona gittik herkes tese diyor tup bebek hucre cikarsainanin artik ne yapacagimizi bilemez haldeyiz.üzüldügüm nokta hic bir hekimin bunu su sekilde tedavi edebiliriz bir deneyelim olmazsa tese dememesi hormon degerlerinde sorun var ama hic bir hekim buna yönelmiyor.esimin üzülmesi beni daha da cok üzüyor insallah Allah isteyen herkese de bizlerede nasip etsin
Sağolun öneriniz icin hemen inceliyorum.inanin bilmiyorum umutlu mu umutsuz mu durumumuzBence sonuçlarının ankara kaan aydos yollayın o size bir çözüm söyler sizin durum umutlu bizim geçmişte kemoterapi olduğu için biz direk teseyi kabul ettik tese olmadan kaan hocayla görüşün
Soru cevap kısmı var ordan üye oluyorsunuz elinizdeki yaptırdınız testleri yazıyor yada resmini gönderiyorsunuz en geç 15 gün içinde cevap veriyor biz 7 aydır tedavi görüyoruz bir kere gittik sürekli mail yolu ile görüşüyoruz birde istanbulda emre bey var ona da yollayın ikisi benim araştırmalarına göre Türkiye'nin en iyisiSağolun öneriniz icin hemen inceliyorum.inanin bilmiyorum umutlu mu umutsuz mu durumumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?