Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim genetik test dedigin kromozom ve y-delesyon testi mi bizde baska bi test istemediler de
Evet canım dediğim bunlar ama bizde ayrıca kanalların yokluğundan dolayı kistikfibrozis testide yaptırmıştık. Bunu zaten herkesten istemiyorlar.

Evet canım dediğim bunlar ama bizde ayrıca kanalların yokluğundan dolayı kistikfibrozis testide yaptırmıştık. Bunu zaten herkesten istemiyorlar.
canim yanlis anlama buna sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim kendi acimizdan tabiki cunku sizin kanallarda sıkıntı varmis sperm bulunmus bizde sıkıntı yok demek ki acaba bulunur mu ki

Çok geçmiş olsun canım umarım güzel haberlerle dönersin allah yardımcınız olsun dualarımız seninle

Canım, eşim 4 ve 5 yaşında iken iki kez, her iki testisinden de ameliyat olmuş canım bizim hormon ve diğer değerler her şey normaldi
Canim tesekkurler cevabin icin, bizdede ayni durum ama fsh 17 idi en son 24 gorduk gecen sene dahada hic bir sey yapmadik, insallah canim rabbim devamini getirir

Insallah bebegin seni daha fazla bekletmez ve geliverir hayırlı guzel sonuclar alman dileğiyle..

genetik tasiyici ve kanal yoklugunu hangi testten anladiniz canim
Kanal yoklugu elle muayene bide renkli ultrasonda belli oluyo.ama sebep yokken kanallarin olmamasindan dolayi kaan aydos kistik fibrozis gen mutasyonu testi istedi ikimizdende esimin dna sindaki 7 siradaki gende mutasyon cikti ama cok sukur tasiyici
Aman ne kadar çok şey var ya hangi birine bakdircn ( allahımmm sorun bitmio
nryse cok sukur sperm bulunmus ama canin

Evet cok yavas ilerliyo bizimde her dr kontrolunde bu sefer cikacak diyorum ama spermatidden ote gecmiyo
bize bu gidisimizde pregnyl ve prugon verdi
hic bir bitkisel vermedi bizede
lokosit icin vericem dedi vermedi
esim volumde cok dusuk oda hic artmiyo
tarcin salep cay olarakmi tuketin dedi size meni hacmi icin ise yariyosa bizde tuketelim
benimde aklimda sogan kuru var duymustum lokosite faydali oldugunu
birde papatya cayi iyi diye duydum lokosit icin
eger hormon dengesini bozmuuosa kullanalim bence yerinde sayiyo ya be zaman cikacak bu spermler
bizim hipo degil
testis yetersizligine bagli azo hormonuda yuksekti simdi dustu igneyle

Kizlar pregnyl igne kullananiniz varmi 5000lik fiyati ne kadar ? Biz choriomon kullanyiodurk ama ankarada hangi eczaneye sordurduysak üretimden kalkdi dediler doktorda pregnyl verdi fiyati ne kadar bilginiz varmi biz yurtdisindayzda burda daha uygunsa burdan aliriz ona görw

10 tl canım çok geçmiş olsun bizde sizin gibi choriomonla başladık pregnyl le devam ediyoruz.

10 tl canım çok geçmiş olsun bizde sizin gibi choriomonla başladık pregnyl le devam ediyoruz.

Sizdemi bulamadiniiz niye böyle birden kalkdi anlayamadm tereddütdeyim smdi etkisi olurmu olmazmi bize diye hayrlisi olsunn ne diyim doktorunuz kim canim

Sizdemi bulamadiniiz niye böyle birden kalkdi anlayamadm tereddütdeyim smdi etkisi olurmu olmazmi bize diye hayrlisi olsunn ne diyim doktorunuz kim canim
Dr kaan aydos buluyordum maddi olarak zorlamaya başladı bir farkın olmadığını öğrenince pregnyl e başladık canım.

Sebebi yok direk tese deniliyor genetikte de bir şey çıkmadı galiba hekimlerin kolayına öyle geliyor
Valla canım bizde ilk teseyi duyduk zaman kaybetmeyelim diye Antep'te bir tüp bebek merkezinde oldu eşim şuan çok pişmanım çünkü yaptıkları operasyon tesemi ona bile emin değiliz iyice araştırın hangi şehirdesiniz doktorunuz kim

Konyadayiz burada önce özel bir hastaneye gittik ürolojiye orada çikmayinca hücre tip fakultesi genetige gittik orada da olumsuz birsey cikmadi her sey mevcut daha sonra ali acar kadin dogum doktoru var ona gittik herkes tese diyor tup bebek hucre cikarsa inanin artik ne yapacagimizi bilemez haldeyiz.üzüldügüm nokta hic bir hekimin bunu su sekilde tedavi edebiliriz bir deneyelim olmazsa tese dememesi hormon degerlerinde sorun var ama hic bir hekim buna yönelmiyor.esimin üzülmesi beni daha da cok üzüyorinsallah Allah isteyen herkese de bizlerede nasip etsin

Bence sonuçlarının ankara kaan aydos yollayın o size bir çözüm söyler sizin durum umutlu bizim geçmişte kemoterapi olduğu için biz direk teseyi kabul ettik tese olmadan kaan hocayla görüşün

Bence sonuçlarının ankara kaan aydos yollayın o size bir çözüm söyler sizin durum umutlu bizim geçmişte kemoterapi olduğu için biz direk teseyi kabul ettik tese olmadan kaan hocayla görüşün
Sağolun öneriniz icin hemen inceliyorum.inanin bilmiyorum umutlu mu umutsuz mu durumumuz

Sağolun öneriniz icin hemen inceliyorum.inanin bilmiyorum umutlu mu umutsuz mu durumumuz
Soru cevap kısmı var ordan üye oluyorsunuz elinizdeki yaptırdınız testleri yazıyor yada resmini gönderiyorsunuz en geç 15 gün içinde cevap veriyor biz 7 aydır tedavi görüyoruz bir kere gittik sürekli mail yolu ile görüşüyoruz birde istanbulda emre bey var ona da yollayın ikisi benim araştırmalarına göre Türkiye'nin en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…