Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar bu aylik kaan hocanin istedigi hormon testini nerde yaptira bilirim suan turkiyedeyiz yurtdusindan geldik saglik ocagi yapiyormu
Canim saglik ocaklari rutin kan tahlili yapabilir ozel hormon tahlili yapilamiyor maalesef. Ankarada iseniz Ataturk egitim arastirma hastanesinde urolojiye gidebilirsiniz. Erkenden gidip giris yaptirip muayene olabilir tahlil isteyebilirsiniz. Gecmis olsun iyi sonuclar alirsiniz insallah

Canim bir sorum olacakti
bugun salep almaya gittim
toz icecek seklinde buldum almadim icindekilerde bur suru sey var
sizin kullandiginiz sadece salepmi yoksa toz icecek olandanmi birde nasil.pisiriyorsun?
Henüz başlayanadık canım ama toz olarak almayı düşünüyorum eşim

Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza.. Benim eşimde azospermi tahlil sonuçlarını aldık genetiğin sonucunu bekliyoruz. hormonlar yüksek dedi doktorumuz az önce genetik testten gelecek sonuca göre yol izleyeceğiz dedi.. Yolun çok başındayız biz. ilk defa yazıyorum kusurum olursa uyarın arkadaşlar. Rabbim yardımcımız olsun. Herkese dua ediyorum inşallah bizlerde bian önce ve hayırlısıyla kavuşuruz canlarımıza..

Kendi sayfasinami göndercez üye olamıyorum nasıl yaptınız ever azosperm sebebi de 47 xxy

kizlar mrb..bugun koru hastanesine gittik..onlarda nova art a yonlendiriyolarmis tup bebek icin..Allah nasip eder parayi ayarlayabilirsek oraya karar verdik gibi..onumuzde 2 hafta var eger nasipse bayramda baslicaz..agustos basi bitecek ins..kizlar nolur dualarinizi eksik etmeyin..benimde dualarim sizlerle..

Insallah guzel sonuclar alırsınız.. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun hepimizi de insallah..

İnşallah tez vakitte hayırlısıyla kavuşun evladınıza.tedavi denendi mi sizde ilaç tedavisi yoksa direk tüp bebek mi denildi
Canım sanırım sen mesgul arkadaşımıza sormak istedin ama ben de cevap vereyim :) biz de agustosda tup bebek düşünüyoruz.. 2.5 ay once esim varikosel ameliyati oldu doktor %25 ihtimalle çıkış olabilir çıkmasa bile tesede şansımız %80e kadar çıkar demişti.. Şimdi bayramdan sonraki testi bekliyoruz insallah çıkış olur da teseye gerek kalmaz.. Bu arada hormonlari da fsh 9.37 testesteron 2.98..

İnşallah hepimiz tez zamanda kavusuruz gönlümüzdeki muradimiza..

Yazmayi unutmuşum.. Esim marttan beri neofortil nolvadex kullanıyor bi de keçiboynuzu pekmezi.. Bunların haricinde bi tedavi olmadi..

Kızlar tefriciye alanlar okuyabildimi acaba lütfen sayısını yazarmısınız toplayıp cuma duasını yapmak istiyorum rabbim razı olsun kabul etsin dualarımızı bu mübarek ayda. .amin.

Canimm cok sevindimm Ya peki hormonlarin degerleri nasildi
Testosteron hormonlarına baktı diğerleri yüksekti. Zaten arimidexi testosteron degerlerini yüksek tutmak icin vermisti testosteron 2.60 idi bulundu ve transfer edildi simdi embriyoların tutunması icin bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar eşim bugün tese oldu çok şükür beş tane sperm bulundu fakat ben hazırlanmamıştım.çözülünce Ölür mü diye düşünüyorum.dondurulmuş sperm kullanıp hamile kalan var mı acaca

Gözün aydiiinn :) pek bi bilgim yok maalesef canim.. İnşallah çok sağlıklı bi gebelikli bebisine kavuşursun

Canım bizde de bulunanlar spermler donduruldu doktor hiçbir farkı olmaz sürekli uyguladığımız ve dünyada da uygulanan yöntem bu endişelenmeyin demişti inşallah en kısa zamanda rabbim bebişini kucağına almayı nasip eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…