Canim saglik ocaklari rutin kan tahlili yapabilir ozel hormon tahlili yapilamiyor maalesef. Ankarada iseniz Ataturk egitim arastirma hastanesinde urolojiye gidebilirsiniz. Erkenden gidip giris yaptirip muayene olabilir tahlil isteyebilirsiniz. Gecmis olsun iyi sonuclar alirsiniz insallahArkadaslar bu aylik kaan hocanin istedigi hormon testini nerde yaptira bilirim suan turkiyedeyiz yurtdusindan geldik saglik ocagi yapiyormu
Henüz başlayanadık canım ama toz olarak almayı düşünüyorum eşimCanim bir sorum olacakti
bugun salep almaya gittim
toz icecek seklinde buldum almadim icindekilerde bur suru sey var
sizin kullandiginiz sadece salepmi yoksa toz icecek olandanmi birde nasil.pisiriyorsun?
İnşallah Rabbim tekrar nasip eder bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınızYaaa ilaçlarla düzelir ins canım. Biz tese ameliyatı ile sperm bulundu tüp bebek yaptrdk hatta hamile kaldm ama boş gebelik çıktı kürtaj oldum suan dinlenmedeyim :)donmuslarla tekrar deneyecem ins
İnş canım rabbim bu topikteki herkese tum istiyenlere hayırlı evlat nasip etsin insİnşallah Rabbim tekrar nasip eder bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Bizimde Değerler Yüksek siZe azospermi teşhisi konuldu mu bugün arkadaşın birisi Kaan Aydos a tetkikleri göndermemizi önerdi ben gönderdim eşimin tetkiklerini
Bizimde Değerler Yüksek siZe azospermi teşhisi konuldu mu bugün arkadaşın birisi Kaan Aydos a tetkikleri göndermemizi önerdi ben gönderdim eşimin tetkiklerini dönmelerini bekliyorum isterseniz siZde Gönderin tetkiklerinizi.
dönmelerini bekliyorum isterseniz siZde Gönderin tetkiklerinizi.
Insallah guzel sonuclar alırsınız.. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun hepimizi de insallah..kizlar mrb..bugun koru hastanesine gittik..onlarda nova art a yonlendiriyolarmis tup bebek icin..Allah nasip eder parayi ayarlayabilirsek oraya karar verdik gibi..onumuzde 2 hafta var eger nasipse bayramda baslicaz..agustos basi bitecek ins..kizlar nolur dualarinizi eksik etmeyin..benimde dualarim sizlerle..
İnşallah tez vakitte hayırlısıyla kavuşun evladınıza.tedavi denendi mi sizde ilaç tedavisi yoksa direk tüp bebek mi denildiInsallah guzel sonuclar alırsınız.. Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuştursun hepimizi de insallah..
Canım sanırım senİnşallah tez vakitte hayırlısıyla kavuşun evladınıza.tedavi denendi mi sizde ilaç tedavisi yoksa direk tüp bebek mi denildi
Merhaba canım. .Merhaba nın arapça anlamı benden sana zarar gelmez demekmişmeraba arkadaşlar...
Testosteron hormonlarına baktı diğerleri yüksekti. Zaten arimidexi testosteron degerlerini yüksek tutmak icin vermisti testosteron 2.60 idi bulundu ve transfer edildi simdi embriyoların tutunması icin bekliyoruzCanimm cok sevindimm Ya peki hormonlarin degerleri nasildi
Gözün aydiiinn :) pek bi bilgim yok maalesef canim.. İnşallah çok sağlıklı bi gebelikli bebisine kavuşursunMerhaba arkadaşlar eşim bugün tese oldu çok şükür beş tane sperm bulundu fakat ben hazırlanmamıştım.çözülünce Ölür mü diye düşünüyorum.dondurulmuş sperm kullanıp hamile kalan var mı acaca
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşsllahGözün aydiiinn :) pek bi bilgim yok maalesef canim.. İnşallah çok sağlıklı bi gebelikli bebisine kavuşursun
Amiiinn insallah..Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşsllah
Canım bizde de bulunanlar spermler donduruldu doktor hiçbir farkı olmaz sürekli uyguladığımız ve dünyada da uygulanan yöntem bu endişelenmeyin demişti inşallah en kısa zamanda rabbim bebişini kucağına almayı nasip eder :)Merhaba arkadaşlar eşim bugün tese oldu çok şükür beş tane sperm bulundu fakat ben hazırlanmamıştım.çözülünce Ölür mü diye düşünüyorum.dondurulmuş sperm kullanıp hamile kalan var mı acaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?