- 6 Temmuz 2015
- 52
- 20
- 38
Gönderdim tesekkür ederim ama eksik degerler vardi birde randevu tarihini uydurdum zorunluymus galiba yeterki dönsünler bir umut verilsin yarında gideriz sorun degil .ilginize cok tesekkur ederimSoru cevap kısmı var ordan üye oluyorsunuz elinizdeki yaptırdınız testleri yazıyor yada resmini gönderiyorsunuz en geç 15 gün içinde cevap veriyor biz 7 aydır tedavi görüyoruz bir kere gittik sürekli mail yolu ile görüşüyoruz birde istanbulda emre bey var ona da yollayın ikisi benim araştırmalarına göre Türkiye'nin en iyisi
Öyle hemen gidemiyorsun en az 5 6 ay sonrasına randevu alabiliyorsun oda 20 kez felan arayınca düşüyorGönderdim tesekkür ederim ama eksik degerler vardi birde randevu tarihini uydurdum zorunluymus galiba yeterki dönsünler bir umut verilsin yarında gideriz sorun degil .ilginize cok tesekkur ederim
Dönsünlerde inşallah Allahtan hayirlisi hepimiz icinÖyle hemen gidemiyorsun en az 5 6 ay sonrasına randevu alabiliyorsun oda 20 kez felan arayınca düşüyor
Siz gittiniz sanırım kaan beye muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz?Dönsünlerde inşallah Allahtan hayirlisi hepimiz icin
Canim 400 tl muayne ucretiSiz gittiniz sanırım kaan beye muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz?
Canim bir sorum olacaktiCanım biz 6ay önce ilk gittiğimizde kokosit 1600000 felanmış bu gidişimizde 700000 di lokosit düşmüş ama germ hücrede düşüktü
Hoca dediki lokosit fazla olunca arif germise fazla sayıyo normal dedi
Siz su an hangi iğneyi kullanıyosunuz testo bizimde cok düşüktü iğnelerle biraz toparladı cok nazlı ilerlio yaa öyle bi anda değişmio bende arkadaşın bahsettiği cakşır suyu deniycem eşime söyledim hatta baska bi topikte okudum bayanlarada cok faudalıymış benimde pko var içiyim diyorum bide celalettin hoca eşime tarcin ve salep tüket dedi meninin kıvamını hacmini cogaltıomuş bide canım sizin genetikmiydi hipomuydu sorun
Bide burda bi arkadaş gecen yazmıştı iltihap için soğan kürü yaptık diye bende sorucam dr.a istersen bi sor
Çünki bize şıu an erselden bişey almayın dedi eşim bitki kullanmıo
Bide akşımda hep nohut kürü var saracoglu üretim olanlarda 2ayda cıkarır spermi diye yazmıştı kitabında biz hep başladık devamını getremedik ama yapmak istiyom onuda
Teşekkür ederimCanim 400 tl muayne ucreti
Galiba siz kaan beye gidiyorsunuz.Allah bir an önce sizinde gönlünüzün muradini versin hepimizin de inşallah.bir sorum olacak muayene ücreti tek seferlik mi oluyor birde internet sitesinden inceledimde tese paketleri var onlari mi uyguluyor kaan bey.size neler uygulandi çok mu külfetli maddi olarak.manevi yönden tükenirken bir taraftanda maddiyattan tükeniyoruz ama ne yapalim.inşallah randevu alabilirsek hazırlikli gidelim.Teşekkür ederim
Hormonlar da sorun yoksa sperm çıkması yüksek canım allah yardimcin olsun bizde direk Tese dedilerSebebi yok direk tese deniliyor genetikte de bir şey çıkmadı galiba hekimlerin kolayına öyle geliyor
Hormonlarda sorun var fsh 19.58 prolaktin 19.86 yüksek maalesef sizin sürec ne durumdaHormonlar da sorun yoksa sperm çıkması yüksek canım allah yardimcin olsun bizde direk Tese dediler
Evet canim kaan hocada tedavideyiz 6 ay olcak muayne ucreti disinda hocaya hic bir odeme yapilmiyor sadece ilaclarini aliyorsun birde aylik kan tahlili yapiliyor biz yurtdisindayiz zannedersem sigorta ilaclari karsiliyor turkiyedeGaliba siz kaan beye gidiyorsunuz.Allah bir an önce sizinde gönlünüzün muradini versin hepimizin de inşallah.bir sorum olacak muayene ücreti tek seferlik mi oluyor birde internet sitesinden inceledimde tese paketleri var onlari mi uyguluyor kaan bey.size neler uygulandi çok mu külfetli maddi olarak.manevi yönden tükenirken bir taraftanda maddiyattan tükeniyoruz ama ne yapalim.inşallah randevu alabilirsek hazırlikli gidelim.
İnşallah sizde hayirli sonuçlar alirsiniz.sizin azospermi ne boyutta bizde hic canli hücre yok hormonlarda da sıkıntı var maalesef tese tüp bebek denildi tesede de cok ümit verilmedi.hakkimizda hayirlisi insallah hepimizinde.Evet canim kaan hocada tedavideyiz 6 ay olcak muayne ucreti disinda hocaya hic bir odeme yapilmiyor sadece ilaclarini aliyorsun birde aylik kan tahlili yapiliyor biz yurtdisindayiz zannedersem sigorta ilaclari karsiliyor turkiyede
Aminn canim insallah cumlemize kan tahlil sonuclariniz nasl fsh cokmu yuksek vala benim tavsiyem tedavi olmadan teseyi olmayin biz o hatayi yaptik bide boyle sansimizi denicez rabbim hayirlisini versinnİnşallah sizde hayirli sonuçlar alirsiniz.sizin azospermi ne boyutta bizde hic canli hücre yok hormonlarda da sıkıntı var maalesef tese tüp bebek denildi tesede de cok ümit verilmedi.hakkimizda hayirlisi insallah hepimizinde.
Üst değerin biraz üstünde fsh bizde hemen tese istemedik o Yüzden araştırıyoruz.eylülden beri hatta.bitkisel destek olarak Ömer Coşkun'un ürünlerinden Aldı eşim onları kullandı biraz ama daha tetkik yaptırmadık.hayırlısı HakkımızdaAminn canim insallah cumlemize kan tahlil sonuclariniz nasl fsh cokmu yuksek vala benim tavsiyem tedavi olmadan teseyi olmayin biz o hatayi yaptik bide boyle sansimizi denicez rabbim hayirlisini versinn
Bizimde Değerler Yüksek siZe azospermi teşhisi konuldu mu bugün arkadaşın birisi Kaan Aydos a tetkikleri göndermemizi önerdi ben gönderdim eşimin tetkiklerini dönmelerini bekliyorum isterseniz siZde Gönderin tetkiklerinizi.Testosteron çok düşük çıktı 1.17 çok moralim bozuldu napabiliriz
Sağlık ocağı yapıyor mu bilmiyorum ama hastaneler de yaptırabilirsiniz bildiğim kadarıylaArkadaslar bu aylik kaan hocanin istedigi hormon testini nerde yaptira bilirim suan turkiyedeyiz yurtdusindan geldik saglik ocagi yapiyormu
Yaaa ilaçlarla düzelir ins canım. Biz tese ameliyatı ile sperm bulundu tüp bebek yaptrdk hatta hamile kaldm ama boş gebelik çıktı kürtaj oldum suan dinlenmedeyim :)Hormonlarda sorun var fsh 19.58 prolaktin 19.86 yüksek maalesef sizin sürec ne durumda
Saglik ocaginda sadece tiroid hormonlarina bakiyolar diye biliyorum canim yine sor istersen.Arkadaslar bu aylik kaan hocanin istedigi hormon testini nerde yaptira bilirim suan turkiyedeyiz yurtdusindan geldik saglik ocagi yapiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?