Gözünüz aydın canım dondurulmuş embrıyo çözülürken bazen sorun çıkabiliyor ama dondurulmuş sperm hakkında bir bilgim yok iyi düşünelim iyi gelsin başimiza. .sonu bebişli bitsinMerhaba arkadaşlar eşim bugün tese oldu çok şükür beş tane sperm bulundu fakat ben hazırlanmamıştım.çözülünce Ölür mü diye düşünüyorum.dondurulmuş sperm kullanıp hamile kalan var mı acaca
I idil034 canımmmm kendimi unuttum kafa kalmadı bizim spermlerde donmuştu hamile kaldım ama düşük oldu. .seninki güzel bitsin inşaallahGözünüz aydın canım dondurulmuş embrıyo çözülürken bazen sorun çıkabiliyor ama dondurulmuş sperm hakkında bir bilgim yok iyi düşünelim iyi gelsin başimiza. .sonu bebişli bitsin
Canimm peki bu ilaci kullandiginzda fsh arttimi bizim gittgmzde kontrolde testesteron 4tu ondan once 2.18 di. Rabbim insallah evlatlarina kavustursun test gunun nezaman canim... insallah guzel haberler alirsinTestosteron hormonlarına baktı diğerleri yüksekti. Zaten arimidexi testosteron degerlerini yüksek tutmak icin vermisti testosteron 2.60 idi bulundu ve transfer edildi simdi embriyoların tutunması icin bekliyoruz
amin cnm hepimiz kavusalim meleklerimize bize genart da mufit hoca neofortil ve nolvadex kullanin demisti bizde aldim nolvadex meme kanserinde kullanilan bi ilacmis ne alaka diye cok arastirdik ama azospermiyle alakali hic bisey bulamadik internette o yuzden esim onu kullanmadi digeri vitamin onu bitirdi ama sonrasinda hrs hastanesinde gorusmeye gittigimizde o ilacin az olan sperm sayisini artirdigini olmayana bi etkisi olmadigini soyledi o yuzden devam etmedik..simdi koru hastanesinde karar kildik tedavi ve ilacsiz direk tup bebege basliyoruz muayenelerim koru da yapilacak tup bebek ve tese ameliyati novaartta yapilacak nasipse bakalim Allah hepimizin yardimcisi olsunİnşallah tez vakitte hayırlısıyla kavuşun evladınıza.tedavi denendi mi sizde ilaç tedavisi yoksa direk tüp bebek mi denildi
Canim merhabalar. Bizde mufit hocaya gitmistik. Bizede nolvadex verdi evet nolvadex meme kanserinde kullaniliyo ostorejeni baskilamak icin. Testesteron dusukse ostorejeni baskilayip testesteronu yukseltiyo.biz kullanirken fsh ta yukseldi ayni zamanda testesteron 7 olmustu. Mufit hocanin tedavide ne yapmak istedgni soyliym nolvadexle testesteronu yukseltip ayni zamanda yukselen fsh i da daha sonrasnda igneyle dusurup hormonlari dengelemk. Bize 2 ay kullanin duruma gore igne ekleyebilirz dedi.ama biz fshi yukselmis gorunce korktuk biraktik. Daha sonrasinda prof.murat basara gittik oda bize arimidex verdi arimidex te nolvadexin muadiliymis meme kanserinde kullaniliyomus 1 ay kullanip test vericez fsh yukselir gibi geliyo yine. Sizin testes.hormonu nasildi canim. Birde anladigim kadariyla testesteron u onemsiyolar cunku intten okudugum kadariyla fsh evet uretimi saglayan bi hormon ama sperm uretiminin devamliligi konusunda testesteronda onemli bi rol oynuyormus. Kusura bakma cok uzattim :)amin cnm hepimiz kavusalim meleklerimize bize genart da mufit hoca neofortil ve nolvadex kullanin demisti bizde aldim nolvadex meme kanserinde kullanilan bi ilacmis ne alaka diye cok arastirdik ama azospermiyle alakali hic bisey bulamadik internette o yuzden esim onu kullanmadi digeri vitamin onu bitirdi ama sonrasinda hrs hastanesinde gorusmeye gittigimizde o ilacin az olan sperm sayisini artirdigini olmayana bi etkisi olmadigini soyledi o yuzden devam etmedik..simdi koru hastanesinde karar kildik tedavi ve ilacsiz direk tup bebege basliyoruz muayenelerim koru da yapilacak tup bebek ve tese ameliyati novaartta yapilacak nasipse bakalim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bn de çevreden haber aldığımda gerçekten seviniyorm ama hep içim buruk oluyo kıskanma değil ama hep burukluk var üzülüyorum bnm de bir gün olack diyorum ins bugünlerde geçecek canım böyle sinaniyoruz.herkes istediği ayda sip diye hamile kalıo ya o çok zoruma gidio rabbim verecek inanıyorum buna ama dua etmemiz gerekioSlm kizlar yine karalara bagladim ben ya insanlarin sevincine ortak olmak istiyorum ama olmuyo yapamiyorum yapmacik davranmak beni cok rahatsiz ediyo acaba bi gun bizde normal hayata donebilicekmiyiz herkez gibi bende icten gulebilicekmiyim bilmiyorum sizde boylemi dusunuyosunuz yoksa benmi abartiyorum
bizimkisi tam anlamıyla mucize beklemek gibi. ben umudumu kaybettim. içimdeki sadece bilinmezlik. biliyorum Rabbim nezaman derse ol diye ozaman olur. ben yinede kabullenmeyi seçtim. belki ozaman daha az üzülürüm.Bn de çevreden haber aldığımda gerçekten seviniyorm ama hep içim buruk oluyo kıskanma değil ama hep burukluk var üzülüyorum bnm de bir gün olack diyorum ins bugünlerde geçecek canım böyle sinaniyoruz.herkes istediği ayda sip diye hamile kalıo ya o çok zoruma gidio rabbim verecek inanıyorum buna ama dua etmemiz gerekio
Zor olan kismida buya aldigin haberlere aslinda seviniyosun bi taraftan da uzulup yikiliyosun bilmiyorum nasil atlaticaz daha cok yeniyiz diyorum kendi kendime peki ya ilerleyen zamnlarda nolucak insanlar bizim icin ne dusunucek yada cocuk yapmiyomusunuz sorusuna daha erken su anda dusunmuyoruz diyorum peki ya ilerleyen zamanlarda ne dicem diye dusunmekten cok yoruldum rabbim sabir versin ins hepimize yeni gun umut olur insBn de çevreden haber aldığımda gerçekten seviniyorm ama hep içim buruk oluyo kıskanma değil ama hep burukluk var üzülüyorum bnm de bir gün olack diyorum ins bugünlerde geçecek canım böyle sinaniyoruz.herkes istediği ayda sip diye hamile kalıo ya o çok zoruma gidio rabbim verecek inanıyorum buna ama dua etmemiz gerekio
Bizim üzerimize düşen Kabullenmektir başka çare yok kızlar sonuçta bu eşlerimizin tercihi değil allahtan gelen bir durum dua etmekten başka yapacak bişey yok.lütfen kendimizi bırakmayalım kocalarımızın bize çok ihtiyacı var onlar için daha sağlam gör
keske kabullenebilsek cnm tam herseyi kabullendim diyorum alisiyorum sonra kut bi haber aliyorum sonra kalbim birden sikisiyo ondan sonra boyle devam ediyo ayni senaryo hep degiseni yok insanlarin mutlulugu bazen bizim mutsuzlugumuz olabiliyo iste ama bu halimizede sukurler olsn ne diyelimbizimkisi tam anlamıyla mucize beklemek gibi. ben umudumu kaybettim. içimdeki sadece bilinmezlik. biliyorum Rabbim nezaman derse ol diye ozaman olur. ben yinede kabullenmeyi seçtim. belki ozaman daha az üzülürüm.
Boğazım düğümlendi okurkenSeverek ailelerimizin karşı çıkmasına rağmen evlendik ben ve eşim aşırı çocuk severiz evliliğimizin 6.ayında eşim benden habersiz doktora gitmiş kemoterapiden kaynaklı azospermi olduğunu öğrenmiş ve annesine anlatmış annesinin ilk tepkisi karına söyleme o çocukları çok seviyor seni bırakır gider demiş eşim durumu bana telefonda anlattı bende sen benim hayatımdasın önemli olan çocuk değil senin mutluluğun dedim telefonda ses gitti eşim ağlıyor ben onu hiç o kadar çaresiz görmedim yaklaşık 5 yıldır içmediği ot yemediği macun kalmadı hiç itiraz etmez en son geçen yıl kaan hocayı tv de izledim ve hemen 6 ay sonrası için randevu aldım eşim gitti muayene oldu choriomon iğne ile başladık sonra klomen eklendi 8 aydır o tahlil istiyor biz yapıp yolluyoruz doktordan olumlu olumsuz tamam cevabı gelene kadar devam hepimizin hakkında hayırlısı bu arada kocişlerimizi ihmal etmeyelim dilerim hepimiz bebiş haberlerimizi yazarız buraya
O mucize olcak belki canım ümidini kaybetmebizimkisi tam anlamıyla mucize beklemek gibi. ben umudumu kaybettim. içimdeki sadece bilinmezlik. biliyorum Rabbim nezaman derse ol diye ozaman olur. ben yinede kabullenmeyi seçtim. belki ozaman daha az üzülürüm.
Aynı şeyleri yasadigimizdan dolayi inan yazını okurken çok duygulandm[QUOTEl1963, post: 41703463, member: 670824"]Severek ailelerimizin karşı çıkmasına rağmen evlendik ben ve eşim aşırı çocuk severiz evliliğimizin 6.ayında eşim benden habersiz doktora gitmiş kemoterapiden kaynaklı azospermi olduğunu öğrenmiş ve annesine anlatmış annesinin ilk tepkisi karına söyleme o çocukları çok seviyor seni bırakır gider demiş eşim durumu bana telefonda anlattı bende sen benim hayatımdasın önemli olan çocuk değil senin mutluluğun dedim telefonda ses gitti eşim ağlıyor ben onu hiç o kadar çaresiz görmedim yaklaşık 5 yıldır içmediği ot yemediği macun kalmadı hiç itiraz etmez en son geçen yıl kaan hocayı tv de izledim ve hemen 6 ay sonrası için randevu aldım eşim gitti muayene oldu choriomon iğne ile başladık sonra klomen eklendi 8 aydır o tahlil istiyor biz yapıp yolluyoruz doktordan olumlu olumsuz tamam cevabı gelene kadar devam hepimizin hakkında hayırlısı bu arada kocişlerimizi ihmal etmeyelim dilerim hepimiz bebiş haberlerimizi yazarız buraya[/QUOTE
Benim esimde kemoterapi kaynakli azosperm inşallah rabbim onları bir imtihan etmiş anne babaları ve bize bağışlamış.2 imtihanlarininda mukafatini versin.rabbim kun fe yekûn diyen dır.
Allah ne zaman nasip ederse o zaman diyeceksin canım bn öyle diyorum.evet hergün yeni bi umut:)Zor olan kismida buya aldigin haberlere aslinda seviniyosun bi taraftan da uzulup yikiliyosun bilmiyorum nasil atlaticaz daha cok yeniyiz diyorum kendi kendime peki ya ilerleyen zamnlarda nolucak insanlar bizim icin ne dusunucek yada cocuk yapmiyomusunuz sorusuna daha erken su anda dusunmuyoruz diyorum peki ya ilerleyen zamanlarda ne dicem diye dusunmekten cok yoruldum rabbim sabir versin ins hepimize yeni gun umut olur ins
canım eşinin keçiboynuzu pekmezi kullandığını söylüyosun ama fsh 9 larda bence kullanmayın fsh yükseltir keçi boynuzu ısırgan içsin o daha iyi testesteron içinCanım sanırım senmesgul arkadaşımıza sormak istedin ama ben de cevap vereyim :) biz de agustosda tup bebek düşünüyoruz.. 2.5 ay once esim varikosel ameliyati oldu doktor %25 ihtimalle çıkış olabilir çıkmasa bile tesede şansımız %80e kadar çıkar demişti.. Şimdi bayramdan sonraki testi bekliyoruz insallah çıkış olur da teseye gerek kalmaz.. Bu arada hormonlari da fsh 9.37 testesteron 2.98..
İnşallah hepimiz tez zamanda kavusuruz gönlümüzdeki muradimiza..
Yazmayi unutmuşum.. Esim marttan beri neofortil nolvadex kullanıyor bi de keçiboynuzu pekmezi.. Bunların haricinde bi tedavi olmadi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?