Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gözünüz aydın canım dondurulmuş embrıyo çözülürken bazen sorun çıkabiliyor ama dondurulmuş sperm hakkında bir bilgim yok iyi düşünelim iyi gelsin başimiza. .sonu bebişli bitsin

Gözünüz aydın canım dondurulmuş embrıyo çözülürken bazen sorun çıkabiliyor ama dondurulmuş sperm hakkında bir bilgim yok iyi düşünelim iyi gelsin başimiza. .sonu bebişli bitsin
I idil034 canımmmm kendimi unuttum kafa kalmadı bizim spermlerde donmuştu hamile kaldım ama düşük oldu. .seninki güzel bitsin inşaallah

Testosteron hormonlarına baktı diğerleri yüksekti. Zaten arimidexi testosteron degerlerini yüksek tutmak icin vermisti testosteron 2.60 idi bulundu ve transfer edildi simdi embriyoların tutunması icin bekliyoruz
Canimm peki bu ilaci kullandiginzda fsh arttimi bizim gittgmzde kontrolde testesteron 4tu ondan once 2.18 di. Rabbim insallah evlatlarina kavustursun test gunun nezaman canim... insallah guzel haberler alirsin

merhaba arkadaşlar,bizde kadıköy acıbademde tayfun hoca ile tedavimize başladık. eşim kemoterapi aldı 4 yıl önce,(maalesef spermlerini dondurmamış) azosperm teşhisi konuldu.ürolog hakan hocaya yönlendirildik.bakalım neler olacak. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

İnşallah tez vakitte hayırlısıyla kavuşun evladınıza.tedavi denendi mi sizde ilaç tedavisi yoksa direk tüp bebek mi denildi
amin cnm hepimiz kavusalim meleklerimize bize genart da mufit hoca neofortil ve nolvadex kullanin demisti bizde aldim nolvadex meme kanserinde kullanilan bi ilacmis ne alaka diye cok arastirdik ama azospermiyle alakali hic bisey bulamadik internette o yuzden esim onu kullanmadi digeri vitamin onu bitirdi ama sonrasinda hrs hastanesinde gorusmeye gittigimizde o ilacin az olan sperm sayisini artirdigini olmayana bi etkisi olmadigini soyledi o yuzden devam etmedik..simdi koru hastanesinde karar kildik tedavi ve ilacsiz direk tup bebege basliyoruz muayenelerim koru da yapilacak tup bebek ve tese ameliyati novaartta yapilacak nasipse bakalim Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canim merhabalar. Bizde mufit hocaya gitmistik. Bizede nolvadex verdi evet nolvadex meme kanserinde kullaniliyo ostorejeni baskilamak icin. Testesteron dusukse ostorejeni baskilayip testesteronu yukseltiyo.biz kullanirken fsh ta yukseldi ayni zamanda testesteron 7 olmustu. Mufit hocanin tedavide ne yapmak istedgni soyliym nolvadexle testesteronu yukseltip ayni zamanda yukselen fsh i da daha sonrasnda igneyle dusurup hormonlari dengelemk. Bize 2 ay kullanin duruma gore igne ekleyebilirz dedi.ama biz fshi yukselmis gorunce korktuk biraktik. Daha sonrasinda prof.murat basara gittik oda bize arimidex verdi arimidex te nolvadexin muadiliymis meme kanserinde kullaniliyomus 1 ay kullanip test vericez fsh yukselir gibi geliyo yine. Sizin testes.hormonu nasildi canim. Birde anladigim kadariyla testesteron u onemsiyolar cunku intten okudugum kadariyla fsh evet uretimi saglayan bi hormon ama sperm uretiminin devamliligi konusunda testesteronda onemli bi rol oynuyormus. Kusura bakma cok uzattim :)

Slm kizlar yine karalara bagladim ben ya insanlarin sevincine ortak olmak istiyorum ama olmuyo yapamiyorum yapmacik davranmak beni cok rahatsiz ediyo acaba bi gun bizde normal hayata donebilicekmiyiz herkez gibi bende icten gulebilicekmiyim bilmiyorum sizde boylemi dusunuyosunuz yoksa benmi abartiyorum

Bn de çevreden haber aldığımda gerçekten seviniyorm ama hep içim buruk oluyo kıskanma değil ama hep burukluk var üzülüyorum bnm de bir gün olack diyorum ins bugünlerde geçecek canım böyle sinaniyoruz.herkes istediği ayda sip diye hamile kalıo ya o çok zoruma gidio rabbim verecek inanıyorum buna ama dua etmemiz gerekio

bizimkisi tam anlamıyla mucize beklemek gibi. ben umudumu kaybettim. içimdeki sadece bilinmezlik. biliyorum Rabbim nezaman derse ol diye ozaman olur. ben yinede kabullenmeyi seçtim. belki ozaman daha az üzülürüm.

Bizim üzerimize düşen Kabullenmektir başka çare yok kızlar sonuçta bu eşlerimizin tercihi değil allahtan gelen bir durum dua etmekten başka yapacak bişey yok.lütfen kendimizi bırakmayalım kocalarımızın bize çok ihtiyacı var onlar için daha sağlam görülmeliyiz.

Severek ailelerimizin karşı çıkmasına rağmen evlendik ben ve eşim aşırı çocuk severiz evliliğimizin 6.ayında eşim benden habersiz doktora gitmiş kemoterapiden kaynaklı azospermi olduğunu öğrenmiş ve annesine anlatmış annesinin ilk tepkisi karına söyleme o çocukları çok seviyor seni bırakır gider demiş eşim durumu bana telefonda anlattı bende sen benim hayatımdasın önemli olan çocuk değil senin mutluluğun dedim telefonda ses gitti eşim ağlıyor ben onu hiç o kadar çaresiz görmedim yaklaşık 5 yıldır içmediği ot yemediği macun kalmadı hiç itiraz etmez en son geçen yıl kaan hocayı tv de izledim ve hemen 6 ay sonrası için randevu aldım eşim gitti muayene oldu choriomon iğne ile başladık sonra klomen eklendi 8 aydır o tahlil istiyor biz yapıp yolluyoruz doktordan olumlu olumsuz tamam cevabı gelene kadar devam hepimizin hakkında hayırlısı bu arada kocişlerimizi ihmal etmeyelim dilerim hepimiz bebiş haberlerimizi yazarız buraya

Zor olan kismida buya aldigin haberlere aslinda seviniyosun bi taraftan da uzulup yikiliyosun bilmiyorum nasil atlaticaz daha cok yeniyiz diyorum kendi kendime peki ya ilerleyen zamnlarda nolucak insanlar bizim icin ne dusunucek yada cocuk yapmiyomusunuz sorusuna daha erken su anda dusunmuyoruz diyorum peki ya ilerleyen zamanlarda ne dicem diye dusunmekten cok yoruldum rabbim sabir versin ins hepimize yeni gun umut olur ins

bizimkisi tam anlamıyla mucize beklemek gibi. ben umudumu kaybettim. içimdeki sadece bilinmezlik. biliyorum Rabbim nezaman derse ol diye ozaman olur. ben yinede kabullenmeyi seçtim. belki ozaman daha az üzülürüm.
keske kabullenebilsek cnm tam herseyi kabullendim diyorum alisiyorum sonra kut bi haber aliyorum sonra kalbim birden sikisiyo ondan sonra boyle devam ediyo ayni senaryo hep degiseni yok insanlarin mutlulugu bazen bizim mutsuzlugumuz olabiliyo iste ama bu halimizede sukurler olsn ne diyelim

[QUOTEl1963, post: 41703463, member: 670824"]Severek ailelerimizin karşı çıkmasına rağmen evlendik ben ve eşim aşırı çocuk severiz evliliğimizin 6.ayında eşim benden habersiz doktora gitmiş kemoterapiden kaynaklı azospermi olduğunu öğrenmiş ve annesine anlatmış annesinin ilk tepkisi karına söyleme o çocukları çok seviyor seni bırakır gider demiş eşim durumu bana telefonda anlattı bende sen benim hayatımdasın önemli olan çocuk değil senin mutluluğun dedim telefonda ses gitti eşim ağlıyor ben onu hiç o kadar çaresiz görmedim yaklaşık 5 yıldır içmediği ot yemediği macun kalmadı hiç itiraz etmez en son geçen yıl kaan hocayı tv de izledim ve hemen 6 ay sonrası için randevu aldım eşim gitti muayene oldu choriomon iğne ile başladık sonra klomen eklendi 8 aydır o tahlil istiyor biz yapıp yolluyoruz doktordan olumlu olumsuz tamam cevabı gelene kadar devam hepimizin hakkında hayırlısı bu arada kocişlerimizi ihmal etmeyelim dilerim hepimiz bebiş haberlerimizi yazarız buraya[/QUOTE

Benim esimde kemoterapi kaynakli azosperm inşallah rabbim onları bir imtihan etmiş anne babaları ve bize bağışlamış.2 imtihanlarininda mukafatini versin.rabbim kun fe yekûn diyen dır.

Boğazım düğümlendi okurken biz de ilk öğrendiğimizde eşim cok kötü oldu 3 gun boyunca ağladı resmen.. 'beni bırakma nolur' dedi hep.. Ve evet biz de ailemin istememesine rağmen severek evlenmistik.. Ben de senin dediğin gibi 'hayatımda sen ol yeter ki, rabbim çocuğu da verir inşallah' demiştim.. Cok kotu gunlerdi ya esim de cok sever çocukları.. Simdi benim ablamın çocuklarıyla oyle bi oynuyo ki insan imreniyo, üzülüyor haliyle.. Ama kendimizden cok eşlerimizi düşünmemiz lazım.. Onlar bizden aldıkları destekle güç buluyorlar.. Rabbim verecek insallah.. Beklediğimiz mucize bile olsa bi gün verecek inanıyorum.. Dua ediyorum, kendim ve sizler için de..

[Canim="siyahbeyaz01, post: 41606647, member: 420946"]Canım neler yaptınız ne asamadasiniz merak ettim bizde ilerleme hiç olmadı sanırım bi kaç ay dream edip birakablirz bilemedim[/QUOTE]

Canim tedavideviz bizde hücre çıktı ama sperm cikisi olmadı devam tedaviye çıkana kadar her bünye ayni sonuç vermiyor zaman ve sabir isi gerçekten.

O mucize olcak belki canım ümidini kaybetme

Aynı şeyleri yasadigimizdan dolayi inan yazını okurken çok duygulandm o haberi aldığımız gün felan çok kötüydü böyle zamanlarda bizim bir olmamız lazım

Allah ne zaman nasip ederse o zaman diyeceksin canım bn öyle diyorum.evet hergün yeni bi umut:)

canım eşinin keçiboynuzu pekmezi kullandığını söylüyosun ama fsh 9 larda bence kullanmayın fsh yükseltir keçi boynuzu ısırgan içsin o daha iyi testesteron için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…