Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladim doktor bize 700-900 cikarsa iyi demisdi sanirim sizinki iyi cikmamis pcnayi bilmiorum ne oldugunu ama lim15 i anlatmsdi bize orda önmli olan lim15 sanirim insallah yaniliorumdur da iyi biseyler söyler kaan hoca

İnşallah kafamiz çok karıştı yazan açıklamada olumlu yazıyor değerlerin olması gereken aralığı hakkında bi bilgimiz yok kaan hoca ya ulaşamadık

İnşallah kafamiz çok karıştı yazan açıklamada olumlu yazıyor değerlerin olması gereken aralığı hakkında bi bilgimiz yok kaan hoca ya ulaşamadık

Bize anlatmisdi habgi degerleri istedigini bizdede aynisi yaziyodu insalalh iyidr kaan hoca tatilde diye duymusdm canimm özel cebine yaz istersen

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. benim de eşim maalesef azosperm, fsh 22 yüksek yani. Genetik test yaptırdık çok şükür normal çıktı. Ama çok kararsızım bu skntıyla nasıl başedebiliriz bilmiyorum

sizler benden daha bilgilisiniz neler önerebilirsiniz ,çok zor bi durum neler yapabilirim acaba

Selam canimm bizde ayni durumdayiz genetik normal fsh 30.5 di tedaviye baslamadan önce suan fah düstü 6 larda tedavideyiz kaan hocada insallah tez vakitte iyi haberler aliriz sana tavsiyem iyi bir ürolog bulup konusman

sizler benden daha bilgilisiniz neler önerebilirsiniz ,çok zor bi durum neler yapabilirim acaba
Geçmiş olsun canım tavsiyem hiç vakit kaybetbeden iyi bi üroloji ye gidin beklemek boşa çünkü allah yardimciniz olsun . Bnm eşimin tüm değerleri normal bizim ki tıkanıklık tan dolayi o yüzden hormon sonuclariyla bi bilgim yok rabbim ins bizimde bir gün kucağımizi doldurack mücadeleye devam:)

Merhaba canim. Tıkanıklık olduğunda hormonların cok düşük oldugunu sanıyordum sizin hormonlar kac ki ? Bi de nasıl belli oldu tıkanıklık oldugu doktor muayenesiyle mi canim?

özetle düşünce yapım, tarzım burdaki bazı kimselerden farklı. kişilerle uğraşacak zamanım yok, saldırganlık tercih etmediğim bir şey. cevap vermeme yolunu seçiyorum. bu foruma yazma nedenim bana katkı sağlayabilir mi düşüncesi. sanal kişilerle polemiğe girmeyeceğim. herkese hayatta başarılar dilerim.

Arkadaşlar internetten araştırdığım kadarıyla kaan aydosta karar verdik ve randevuyu aldık , ayrıca dün burda bi arkadaş mikrotese sonrası sperm taşıma gibi bişeyden bahsetmişti. farklı ilde oluncada bu gerçekleşebilir mi merak ettim

Merhaba canim. Tıkanıklık olduğunda hormonların cok düşük oldugunu sanıyordum sizin hormonlar kac ki ? Bi de nasıl belli oldu tıkanıklık oldugu doktor muayenesiyle mi canim?
Meraba tam belli değil ama Dr büyük ihtimal tıkanıklık dedi çünkü hormonlarının problem yok Dr hersey normal dedi tese ameliyati olduk ameliyatı yapan Dr içinde yeteri kadar sperm var tokanikliktan cikmayabilor ona bakar dedi zaten tikanikliğinda çok çaresi yokmuş ameliyatı zor ve iyileşme şansı çok azmis bizde spermler dondurduk embriyolarim var tedaviye baslayacam 1 ay sonra ins transfer edilmesi icin

Esim tedavi olmadan ilac kullanmadan tese oldu canim Tese ameliyatında yeteri kadar sperm çıkınca Dr öyle dedi canm

iyi aksamlar kizlar buyuk gun yaklasiyor insallah rabbim nasip eder buraya o guzel haberi yazmayi dualarinizi eksik etmeyin kizlar sunu merak ediyorum eyerameliyat sonrasi saglikli sperm cikarsa kaan hoca hemen soyluyormu aksama kalirsa saglikli sperm yokmu demek cok merak ediyorum

Bnm eşime daha emeliyattan çıkmadan söylemiş canım zaten onlar orda sperm var mı diye büyütücü ler le bakio varsa hemen belli oluyo rabbim ins yüzünü güldürdü

Bnm eşime daha emeliyattan çıkmadan söylemiş canım zaten onlar orda sperm var mı diye büyütücü ler le bakio varsa hemen belli oluyo rabbim ins yüzünü güldürdü
Ayy insallah kuzum yaaa bizede ohaberi verir hoca senin esinde cikmis ne guzel suan neler yapiyosunuz tup bebekmi olcak

Esim tedavi olmadan ilac kullanmadan tese oldu canim Tese ameliyatında yeteri kadar sperm çıkınca Dr öyle dedi canm
ne guzel.. Bulunmus sonucta.. Sağlıkla kucağınıza da alırsınız insallah.. Bizim de hormonlar normal ama bisey demedi doktor.. O yuzden teshisi nasıl koydular diye sormustum canim..

ne guzel.. Bulunmus sonucta.. Sağlıkla kucağınıza da alırsınız insallah.. Bizim de hormonlar normal ama bisey demedi doktor.. O yuzden teshisi nasıl koydular diye sormustum canim..
İnş hepimiz alırız kucagimiza canım siz hiç tese oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…