- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
İnş hayırlı haberi alırsınız sperm bulununca yumurtaları topladılar sonra transfer ettiler hamile kaldm ama boş gebelik çıktı kürtaj oldumAyy insallah kuzum yaaa bizede ohaberi verir hoca senin esinde cikmis ne guzel suan neler yapiyosunuz tup bebekmi olcak
hayir canim. Oncelikle tedavi olsun istedik ama pek bi ilerleme kaydedemedik.. Tese olsa mi simdi biraz daha beklesek mi bilmiyorum. Doktor sigarayi biraktiktan sonra bi daha test yapalim dedi. Ama beklemek de bi hayli canımı sıkıyor..İnş hepimiz alırız kucagimiza canım siz hiç tese oldunuz mu
Evet beklemek çok zorhayir canim. Oncelikle tedavi olsun istedik ama pek bi ilerleme kaydedemedik.. Tese olsa mi simdi biraz daha beklesek mi bilmiyorum. Doktor sigarayi biraktiktan sonra bi daha test yapalim dedi. Ama beklemek de bi hayli canımı sıkıyor..
Bilmiyorum.. Bazen herseyi bırakıp amaaan bosver diyesim geliyo.. Esimin bu rahatlığı, sürekli beklemek istemesi.. Benim sürekli araştırıp biseyler yapmak istemem.. Bunaldim ...Evet beklemek çok zorsonunda gelecekte yavrumuz bekleriz ins daha fazla beklemeyiz ama bi an once teseyi deneyin bnce
Onda da aynı çabayı göremeyince üzülüyorsun demiBilmiyorum.. Bazen herseyi bırakıp amaaan bosver diyesim geliyo.. Esimin bu rahatlığı, sürekli beklemek istemesi.. Benim sürekli araştırıp biseyler yapmak istemem.. Bunaldim ...
Ben öyle yapıorum ama bi anda duygular cöküyo suanda olduğu gibi .... sınavımız çok büyük rabbim bizede o duyguları yasatir insaallah .... bnm esim ameliyat olayım diyo ama bwn istemiyorum doktor sigarayı birak dedi birAkmAdi 1.denememizde transfere kadar geldik ama tutunmadi yine suclu ben oldum dusurmusum sevgilu kvaludecigim oyle diyo.Bilmiyorum.. Bazen herseyi bırakıp amaaan bosver diyesim geliyo.. Esimin bu rahatlığı, sürekli beklemek istemesi.. Benim sürekli araştırıp biseyler yapmak istemem.. Bunaldim ...
İnanmıyorum yani suçlu sen mi oluyorsun burda suçlu olan ne esin ne sen rabbimin bi bildiği var istemese ne olur ki eğer suçu sen de buluyorlar allaha havale et canım boşver tınlama allah yardimcin olsunBen öyle yapıorum ama bi anda duygular cöküyo suanda olduğu gibi .... sınavımız çok büyük rabbim bizede o duyguları yasatir insaallah .... bnm esim ameliyat olayım diyo ama bwn istemiyorum doktor sigarayı birak dedi birAkmAdi 1.denememizde transfere kadar geldik ama tutunmadi yine suclu ben oldum dusurmusum sevgilu kvaludecigim oyle diyo.
Evet her ne kadar bu düşünceyi kafamızdan atmak istesek de yapamıyoruzBen öyle yapıorum ama bi anda duygular cöküyo suanda olduğu gibi .... sınavımız çok büyük rabbim bizede o duyguları yasatir insaallah .... bnm esim ameliyat olayım diyo ama bwn istemiyorum doktor sigarayı birak dedi birAkmAdi 1.denememizde transfere kadar geldik ama tutunmadi yine suclu ben oldum dusurmusum sevgilu kvaludecigim oyle diyo.
Canim ilacmi kullaniyosunuzfsh 0,446 düşük mu çok sizce?
Canim nerde oturuyosun bilmiyorum ama biz istanbul kadikoydeki balikcilar carsisinda eta bal var ordan almistik durumumuzu soyledik karisim yapmisti. Daha 15 gun oldu baslayali bakalim insallah sifa olur.arkadaşlar merhaba ben, bal polen arı sütü ve propolis karışımı almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz
evet iğne vuruluyor m. tese öncesi yüksekdi baya tedaviye ye başlayalı 3 ay oldu düşmüş bayaCanim ilacmi kullaniyosunuz
Haftada 3 mu vuruluyo. Oyuzden bukdr dusmus olabilir. Doktorunuz fsh tekrar dengelemek isteyecektir canim. Doktor kimdi buarada. Bukdr dusmesi de iyi degil bana gore.evet iğne vuruluyor m. tese öncesi yüksekdi baya tedaviye ye başlayalı 3 ay oldu düşmüş baya
Canim o hepimizde oluyo durumu bilsekte hep acaba bu ay bi mucizemi oldu diye. Allah buyuk bellimi olur. Allahin mucizeleri bitmez. Bikacgun bekle olmazsan icin rahat etsin diye test yap istersenAdetim normalde hep gününde gelir 1 gün gecikti ve ben simdiden basladim acaba mi diyolmicani bildigim halde allahim halkimizda hayirlisini versn insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?