Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayy insallah kuzum yaaa bizede ohaberi verir hoca senin esinde cikmis ne guzel suan neler yapiyosunuz tup bebekmi olcak
İnş hayırlı haberi alırsınız sperm bulununca yumurtaları topladılar sonra transfer ettiler hamile kaldm ama boş gebelik çıktı kürtaj oldum şimdi bir ay sonra tekrar deneyecez ins allahın izini ile

İnş hepimiz alırız kucagimiza canım siz hiç tese oldunuz mu
hayir canim. Oncelikle tedavi olsun istedik ama pek bi ilerleme kaydedemedik.. Tese olsa mi simdi biraz daha beklesek mi bilmiyorum. Doktor sigarayi biraktiktan sonra bi daha test yapalim dedi. Ama beklemek de bi hayli canımı sıkıyor..

hayir canim. Oncelikle tedavi olsun istedik ama pek bi ilerleme kaydedemedik.. Tese olsa mi simdi biraz daha beklesek mi bilmiyorum. Doktor sigarayi biraktiktan sonra bi daha test yapalim dedi. Ama beklemek de bi hayli canımı sıkıyor..
Evet beklemek çok zor sonunda gelecekte yavrumuz bekleriz ins daha fazla beklemeyiz ama bi an once teseyi deneyin bnce

Evet beklemek çok zor sonunda gelecekte yavrumuz bekleriz ins daha fazla beklemeyiz ama bi an once teseyi deneyin bnce
Bilmiyorum.. Bazen herseyi bırakıp amaaan bosver diyesim geliyo.. Esimin bu rahatlığı, sürekli beklemek istemesi.. Benim sürekli araştırıp biseyler yapmak istemem.. Bunaldim ...

Bilmiyorum.. Bazen herseyi bırakıp amaaan bosver diyesim geliyo.. Esimin bu rahatlığı, sürekli beklemek istemesi.. Benim sürekli araştırıp biseyler yapmak istemem.. Bunaldim ...
Onda da aynı çabayı göremeyince üzülüyorsun demi daha ne kadar bekleyecen acaba böyle olduğun da daha kötü oluyo allah sabır versin canım ama belki oda hayal kırıklığına girmekten korkuyodur

Ben öyle yapıorum ama bi anda duygular cöküyo suanda olduğu gibi .... sınavımız çok büyük rabbim bizede o duyguları yasatir insaallah .... bnm esim ameliyat olayım diyo ama bwn istemiyorum doktor sigarayı birak dedi birAkmAdi 1.denememizde transfere kadar geldik ama tutunmadi yine suclu ben oldum dusurmusum sevgilu kvaludecigim oyle diyo.

İnanmıyorum yani suçlu sen mi oluyorsun burda suçlu olan ne esin ne sen rabbimin bi bildiği var istemese ne olur ki eğer suçu sen de buluyorlar allaha havale et canım boşver tınlama allah yardimcin olsun

Evet her ne kadar bu düşünceyi kafamızdan atmak istesek de yapamıyoruz kv de masallahi varmış.. Pesss...

arkadaşlar merhaba ben, bal polen arı sütü ve propolis karışımı almak istiyorum hangi markayı önerirsiniz
Canim nerde oturuyosun bilmiyorum ama biz istanbul kadikoydeki balikcilar carsisinda eta bal var ordan almistik durumumuzu soyledik karisim yapmisti. Daha 15 gun oldu baslayali bakalim insallah sifa olur.

evet iğne vuruluyor m. tese öncesi yüksekdi baya tedaviye ye başlayalı 3 ay oldu düşmüş baya
Haftada 3 mu vuruluyo. Oyuzden bukdr dusmus olabilir. Doktorunuz fsh tekrar dengelemek isteyecektir canim. Doktor kimdi buarada. Bukdr dusmesi de iyi degil bana gore.

Hayirli pazarlar herkese ne kadar da durgunlasmis buralar ben de okuyup cikiyorum bi gelisme var mi diye bakiyorum Rabbim tedavi gorenlere sifalar versin cabalarinin karsiligini tez vakitte hayirli evlatlarla versin insallah her zaman dualarimdasiniz hepiniz Allaha emanet olun.

Kızlar herkese meraba
Eşimde demir eksikliği çıktı.. demir deposuda normalin çok altında ama kan değeri yüksek içinizde böyle bişeyle karsilasan oldumu yardımcı olursanız sevinirim

Adetim normalde hep gününde gelir 1 gün gecikti ve ben simdiden basladim acaba mi diyolmicani bildigim halde allahim halkimizda hayirlisini versn insallah

Adetim normalde hep gününde gelir 1 gün gecikti ve ben simdiden basladim acaba mi diyolmicani bildigim halde allahim halkimizda hayirlisini versn insallah
Canim o hepimizde oluyo durumu bilsekte hep acaba bu ay bi mucizemi oldu diye. Allah buyuk bellimi olur. Allahin mucizeleri bitmez. Bikacgun bekle olmazsan icin rahat etsin diye test yap istersen

kizlar mrb nasilsiniz..dun transfer gununu saymazsak 5. gunumdu merakima yenilip idrar testi yaptim tek cizgiyi goruncede moralim bozuldu dunden beri de tutmadi mi acaba diye dusune dusune kafayi yiycem garip ruyalar gormeye basladim ne zormus beklemek..en erken ne zaman cikiyo kizlar sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…