Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
H
canım siz hiç iğne tedavisi oldunuz mu teseden önce??
hayır iğne tedavisi olmadık ilaç kullandı eşim proxeed ve novaldex Biyopsi sonucuna göre doktor ilaç tedavisi olabilir dedi ama bi dinlenme süresi verdi ama aynı klinikteki kadın doğum doktoru bi daha denemenin bi anlamı olmadığını ve sonucun değişmeyeceğini söyledi 5 dk arayla iki farklı yorum kafamız karıştı bi dinlenme süresi verdik kendimize yine araştırmaya koyulup iyi bir ürologla görüşeceğiz bakalım neler olacak allah bilir hayırlısı ne diyeyim

Canim bizimkide buna benzerdi 5motil 15 imotil sperm cikio du Dr bunlar dollemez hareketsiz dedi tese olduk tese de spermler çıktı çok şükür. Sizin hormonlar düzgün mu

Burada bir kaç farklı doktora tedavi görüyorlar... araştır canım. ..mutlaka bi tedavi gerekiyor kısa süreli de olsa..Birçok doktor tese den once tedavi veriyor

Canım sizde mi müfit hocaya tedavi oluyordunuz sanki oyle hatırlıyorum teseyi o mu yaptı ayni ilaçları bizde kullanıyoruz da Bizede iğne falan vermedi sadece bu ilacı kullanıyoruz hormonlar yükseldi sizin nasildi

Canim bizimkide buna benzerdi 5motil 15 imotil sperm cikio du Dr bunlar dollemez hareketsiz dedi tese olduk tese de spermler çıktı çok şükür. Sizin hormonlar düzgün mu
Fsh biraz yüksek 15 de, iğne ve nolvadex verdi müfit hoca. Sizde ne güzel çıkmış spermler, tüp bebeğe ne zaman geçiyorsunuz

Fsh biraz yüksek 15 de, iğne ve nolvadex verdi müfit hoca. Sizde ne güzel çıkmış spermler, tüp bebeğe ne zaman geçiyorsunuz
Canim bn transfer yaptrdm hatta hamile kaldm ama boş gebelik oldu kürtaj oldum şimdi dinlenmedeyim kurban bayramında sonra tekrar donmuslarla denicm inşallah

Canım sizde mi müfit hocaya tedavi oluyordunuz sanki oyle hatırlıyorum teseyi o mu yaptı ayni ilaçları bizde kullanıyoruz da Bizede iğne falan vermedi sadece bu ilacı kullanıyoruz hormonlar yükseldi sizin nasildi
Merhaba müfit hocayla başladık fakat klinikten ayrıldı ve müthiş yoğun bir dönemindeydi telefonla iletişim kurmak biraz zor oldu bizim içn fakat klinik çok temiz ferah ce kadın doğum dok. Çok ilgili olduğu şçin klinikte devam etmeye karar versin Ahmet Hakan haliloğlu doktorumuz işini çok iyi yapan her telefona cvp veren iyi bir insan hala daha olumlu konuşuyor bizimle ama tabi işte kadın doğum dok. Mevcut verilere dayanarak şansımızın olmadığını söyledi biz de ona takıldık tabiki araştırmaya devam edeceğiz ok tamm yapacak bir şey yok diye bir kenara çekilemeyiz ama bilen bilir Micro işleminin hemen ardından karnımda 20'şer mmlik yumurtalarla durumu bu kadar olumsuz görünce toparlamak zor zaten yumurta toplama işlemi bile yapmadılar kendiliğinden çatladı yumurtalar ;(

arkadaşlar biz kaan aydostan tedavi görüyoruz. hiç memnun değiliz. kaan aydos bu işi ticarete döken bir tüccar-doktor. bu konuda etkili ve başarılı bir doktora gidip de olumlu sonuç aldınız mı?

arkadaşlar biz kaan aydostan tedavi görüyoruz. hiç memnun değiliz. kaan aydos bu işi ticarete döken bir tüccar-doktor. bu konuda etkili ve başarılı bir doktora gidip de olumlu sonuç aldınız mı?

Bizde kaan hocadayiz bize göre senin dedigin gibi bi doktor degil yani öyle görmüyoruz aksine parayla isi olmadigini düsünüyoruz ayda yilda bi muayeneye cagiriyo onda ücret aliyo sadece baska bi anlamda kötülügünü görmedik
Ama murat basar veya emre bakircioglunu begenen arkadaslar var burda onlarda isinde iyi doktorlar oludugum kadariyla

Merhaba arkadaslar. Mufit hocada tedavideydik. Esim 3.5 ay once varikosel ameliyati olmustu. %25 çıkış şansı vardı. Ama bugunku testte gorduk ku hic bi degisiklik olmamış. Hersey gene sıfır. Yalnızca volumde artış var. Ama asıl sorun su ki mufit hocanın ilgisinden tavrından hic memnun kalmadık. Zaten ne telefondayken taniyo nr yanına gittiğimizde taniyo. Sonra dogru düzgün açıklama yapmiyo. En son test sonucu çıktı. Tamam çıkmamış olabilir normal dedi. Sigarayı bırakmamıştı esim tüm israrlarima rağmen. Onu sorduğunda esim yok birakamadim deyince, 'tamam siz daha gelmeyin bana bosuna da ameliyat oldun zaten gelmeyin' dedi. Boyle kaldık. Zaten moralimiz bozulmuştu. Ordan çıkınca novaart a gidelim bi de on gorusme icin dedik. Öğleden sonra oldugu icin hic bi hoca yerinde değilmiş. Ama daha merkeze girer girmez hos geldi. Ahmet ve mehmet hocalar zaten isinde iyi diye duymustum. Ama ahmet hakan haliloglu hakkinda pek bi bilgim yok bi daha gen-art a gitmeyi tabi ki düşünmüyoruz. Ama novaart a mi gitsek yoksa baska bi yer/doktor öneriniz var mi bize?

amacım burda yaşadığım olumsuzlukları hikayeleştirip kişilerle polemiğe girmek değil. çeşitli sebeplerden dolayı kaan aydostan beklediğimizi bulamadık. çok net olaylar yaşadım ki kaan aydosun somut bir şekilde bu işte önceliğinin paraya dayandığına dair!
ben ankarada yaşıyorum reklamsal ön planda olup değil de gerçekten bu konuda somut başarı elde etmiş bir doktor referansı benim için öncelikli.

Arkadaşlar biz de bugün şişli memorial Murat Başar' a micro tese olduk, malesef olumsuz sonuç aldık. Bizle beraber 2 kişi daha vardı onların olumlu olmuş. Nasip elden bir şey gelmiyor. Sonuç olumsuz olsa da Murat bey ve Memorialdan memnun kaldık. Bu arada bende catlayacak olan bir sürü yumurta var , sadece ağrı kesiciyle kurtulmam mümkün olur mu sizce?

cnm oncelikle gecmis olsun Rabbim sifanizi versin..ayni olmasa da yakin seyleri bizde yasadik..mufit hoca kadar nalet ilgisiz sorumsuz paragoz bi insan gormedik..bizimde ilk gorustugumuz yer genart ti onlarda genel olarak isi ticarete dokmusler..bugun benim transferim oldu ve esimin tesesini Sn. Ahmet hocam yapti..Allah ondan razi olsun..sanki kendinde bulunmus kadar sevincli ve ilgiliydi bizimle guleryuzle aciklama yapti..kesinlikle Ahmet hocayi ve novaarti tavsiye ederim zaten bu konuda da basari oranlari cok yuksek..insallah yardimci olabilmisimdir cnm

Canimm inan cok yardımcı oldun. Aklımda cok soru var çünkü. Ahmet hakan hoca tesede başarılı mıdır diye dusunuyodum. Cok şükür bulunmuş sizde cok sevindim senin adına.. Ahmet ve mehmet hoca arasinda da kararsızım. Bakalim bi görüşme yapicaz insallah.

Kızlar bi de diger spermiogramlar hep ertesi gun çıkmıştı. Bu iki saat bile sürmedi.. Acaba baştan savma mi incelediler? Santrifuj falan filan biseyler var ya onu yaptık dediler ama yaptilar mi ki

Polemige girmek gibi bi niyetim yok zaten bnde düsncelerimi söledim okadar neyse iyi aksamlar

Canim oncelikle gecmis olsun, insallah bir yerlerde bekliyordur bizide miniklerimiz, sizin azoo sebebi neydi, ilk mi tese oldunuz.

Canim geçmiş olsun, umudunu kaybetme inşallah başka kapılar açılır hemen. Toplanmayan yumurtalar başa bela doktor takibinde kal, benimde çok kötü olmuştu çok sismistim.
Bide sanırım celalettin peruda tedaviyi biraktiktan sonra, murat bey herhangi bir tedavi uyguladımı? Ve grem hücre yada spermatidiniz varmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…