Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan Aydos için bir zamanlar olumsuz konuşanlar ve tedavisini beğenmediğini söyleyen doktorla aynı seminerde adını görmek tuhaf doğrusu.hatta hiç çekinmeden kaan hoca için ticarete dökmüş bu işi diyen celallettin hoca nasıl yüzyüze bakacaklar.demek ki kaan hoca öyle denildiği gibi ticarete dökmemiş .eğer kaan hoca bu işi ticarete dökmüşse merak ediyorum bu ticaretin ortasında diğer değerli doktor ve tıp insanlarının kaan hocayla aynı platformda işleri ne.sanırmm yeni algılanmaya başlandı.kaan hoca gerçekten işini yapmaya çalışan ve kimseyle uğraşmayan bir zattır.

arkadaşlar biz kaan aydostan tedavi görüyoruz. hiç memnun değiliz. kaan aydos bu işi ticarete döken bir tüccar-doktor. bu konuda etkili ve başarılı bir doktora gidip de olumlu sonuç aldınız mı?
kimseyle polemik istemiyorsun ama ilk yazdığın mesajdan itibaren bir uğraşın var gibi.peki varmı bildiğin bu işi gerçekten hakkıyla layıkıyla yapan ve tek vereceği ilaçla bir ayda sperm çıkmasını sağlayan doktor.yada senin deyiminle işi ticarete dökmeden yapan.benim bildiğim yok.kaldıki 11 yıldır gerçekten bilinen bilinmeyen bütün doktor ve tedavileri aldığımız halde hala olduğumuz yerdeyiz.ne acı değilmi.
mesela neyini gördün kaan hocanın .ilaç üretirkenmi gördün.yada bir yerle ortak olmuşmu.ekiplemi çalışıyor.ben kaan hocanın tedavisini bildiğim ve emin olduğum işin diyorumki işi ticarete döken bir doktor bir defa gördüğü hastasından bir daha para vermiyorsun.seni sadece maille kaç doktor tedavi ediyor.ve her ay düzenli takibini yapan.bu bizim gibi il dışından gelenler işin ne nimettir bilemezsin.bence önce etkili ve başarılı bir doktor bul ve kıyasla.ne demek istediğimi anlayacaksın ozaman.

Arkadaşlar izin, yaz tatili, iş, koşturma derken 1 ayı geçti giremedim foruma güzel haberleriniz varmı hamileler falan inşallah Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin

Bende bunu anlatmaya calisdim ama arkadas anlamak istemedi sadece memnun oldugumuzu söyledm bu zamana kadar tek bi muayene ücreti ödedik oladar sürekli muayene cagirip parada almiyoki anlayamadm diger doktorlar gibi mail yoluyla iletisim halinde daha napsin cözemedm arkadas bana diyo ama polemige kendi girmek istiyo anlasilan

Kızlar bugun de hormon sonuçları çıkmış.. Dun sperm çıkışı olmasa da bugun guzel haberler var en azindan.. Testesteron 2.9dan 5küsure çıkmış. Doktor ameliyat etkisini gostermeye başlamış dedi. Fsh i sordum o da 9dan 11e yukselmis o cok önemli degil dedi.. Sigarayı mutlaka bırakmalı ondan sonra gelin bi test dha yapalim dedi.. Bilmiyorum napcaz nereye kime gitcez.. Benim kafam allak bullak araştırıyorum uğraşıyorum.. Eism de surekli pcde oyun oynuyo. Ve hala son paketini bitirmenin derdinde. Bırakacak olan adam o paketi de kaldırır atar çöpe.. Bunaldim.. Yorgunum..

Daha guzel sonuclar almayi nasip etsin rabbim canim. Kafa ve beden yorgunlugu zaten insani bitiriyo. Ama yilmak yoookkk o bebisler gelecek bizlere insallahh

Canimmm insallah herseyin istedigin gibi olur bizde mufit hocaya gidiyoruz 2 tane ilaç vermişti onu kullanıyoruz orda sperm testi yaptirdigimizda bizim sonuçta hemen çıkmıştı Bizimde fsh yüksek ona takılmayın dedi Bizede biraz daha ilaçları kullanın mikrotese yapalım dedi napcamizi bilmiyorum hep ben uğraşıyoruz eşim hiç umrunda değilmiş gibi davranıyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Yüksek derken kac

Herkesin umut bağladığı ümit ettiği bi Dr a böyle diyip insanların hayallerini yıkamak lazım burda hepimiz bir yerlerden bir dal tutulup ona umit edip mücadele veriyoruz vesile olarak görüp başka çare bulamayan insanlar kaan hocaya gidio sonucda bildiğim azosperm de daha bilgili başka hoca da yok en azından umut verip care bulmaya çalışıo biz ne doktorlara gittik sizin çocuğunuz olmaz boşa uğraşmadan diyen böyle demesi daha mı iyi en azından cabaliyoruz

Daha guzel sonuclar almayi nasip etsin rabbim canim. Kafa ve beden yorgunlugu zaten insani bitiriyo. Ama yilmak yoookkk o bebisler gelecek bizlere insallahh

Sagolun kızlar.. Insallah bakalim. Gunden gune gücüm azalıyor.. Henuz yolun başındayız farkındayım. Ama ne bileyim iste..

Aynen öyle bende onu söyledm memnun oldugunuzu hangi doktor babasinin hayrina muayene yaparki adam karsiligini alicak tabii benim gittigim gördügüm doktora kötü deniliyosa bende burda konusurun sonucta kaan hocanin bi kötülügünü görmedik adam gayetde ilgili her ay takipde bizi bu cok güzel bisey napsn ücret almasinmi hiic neyse o arkadas istedigi gibi birini buluur

Canım mrb kullandığın ilaç varmı vermişmiydi Müfit hoca nolvadex kullanıyorsanız o yükseltiyo canım testesteron ve fsh. Kendiliğinden yükselmişse testesteron çok güzel inş daha güzel sonuçlar alırsınız bizede vermişti bizimde yükselmişti ikisi sonra bıraktık biz ilaçları fsh hep 11 çıkıyordu nolvadex le 15 olmuştu ama ilacı bıraktık 2 Ay'ı geçti en son testte fsh 7.6 ama testesteron 226 dı sanırım tekrarlıycaz testleri

Evet nolvadex kullaniyodu esim. Ama mufit hoca ameliyat etkisini gostermis testesteron yükselmiş diye yorumladi..simdi napcaz bilmiyorum :/

Bak prenses öyle hemen ümitsizlik tukenmislige girme seninle ayni yollardan geçtim eşimin doktoru emre bakircioglu idi 1.tese de 8 kötü sperm buldu 2.tese de koca bir 0 3. Tese yi yapmak bile istemedi bizimn israrimiz 8le yaptı ve 25 hareketli sperm bulundu allahtan umut kesilmez senndaha yolun basindasin bak ben ben neler atlattım eşin bence vakit kaybetmeden micro tese olsun biz emre beye tese olmuştuk spermleri başka hastaneye taşıdık orada yapılıyor islemlerim istanbula gelip tese olup çıkan spermleri kendi hastanene de götüren bilirsin

Arkadaşlar merhaba eşimin doktoru kaan aydos bizden lim 15 testi istedi yaptırdık çıkan sonuç hastanın tese doku örneğinden elde edilen RNA örneğinde hastanın PCNA ve Lİm 15 genlerinin ekspresyonunun varlığı kontrol örnekleri ile kıyaslanarak gosterilmistir.BU ifade seviyesi sperm pozitif tese örneklerindeki ekspresyon düzeyiyle benzerlik göstermektedir.
PCNA. LİM 15
Hasta 155,58 183.8
Kontrol 1000 1000
Arkadaşlar ben açıklamadan olumlu bisey anladım ama yardımcı olabilecek olan yada daha önce bu testi yaptıran varsa lütfen yardımcı olabilir mi

CAnim lim 15 mi 183 cikdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…