Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne gibi bitkisel bitanem . keçiboynuzu çaksır otu duydum . Senin önereceğin bişey varmı .
Canim badem ceviz incir kabak cekirdegi gibi kuruyemisler. Sonra balli karism yapabilirsin. Q10 (quenzim 10) tablet icebilir. Kullandgnz neofortil in icinde baya bisi var bildgm kadaryla. 3 ay bunlari yapip tekrar test yaptirabilrsnz canim

Canim badem ceviz incir kabak cekirdegi gibi kuruyemisler. Sonra balli karism yapabilirsin. Q10 (quenzim 10) tablet icebilir. Kullandgnz neofortil in icinde baya bisi var bildgm kadaryla. 3 ay bunlari yapip tekrar test yaptirabilrsnz canim
Tamam canım teşekkür ederim .

tatlim soyle soyleyim biraz belim ve kasiklarim agriyo karnimin ici aciyo..sık tuvalete cikip cabuk acikiyorum ama psikolojik olarak mi bilmiyorum

tatlim soyle soyleyim biraz belim ve kasiklarim agriyo karnimin ici aciyo..sık tuvalete cikip cabuk acikiyorum ama psikolojik olarak mi bilmiyorum
Canim testini tekrarlayinca yine yaz buraya.dikkat et kendini cok yorma biyerlere uzanip bisiler almya calisma agir kaldirma bunlar onemli. :)) Guzel haberlerni bekliyoruz.

mesgul canimmm cok sevindim dualarimiz kabul oldu elhamd. Rabbim hepimize onu yazmayi nasip etsin, cok istiyorum, hakkimizdan en hayirlisini diliyorum, rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah

feraheymen .!.:
Canimm insallahh yarin cok guzel haberler verirsinn. Sperm bulundu diye yazarsin. Allahh yardimciniz olsun insallahhh dualarim seninle
Hayrirli bol spermli sonuclariniz olsuuuuunn.dualarimiz seninle rabbim yüzünüzü guldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…