- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Canim badem ceviz incir kabak cekirdegi gibi kuruyemisler. Sonra balli karism yapabilirsin. Q10 (quenzim 10) tablet icebilir. Kullandgnz neofortil in icinde baya bisi var bildgm kadaryla. 3 ay bunlari yapip tekrar test yaptirabilrsnz canimNe gibi bitkisel bitanem . keçiboynuzu çaksır otu duydum . Senin önereceğin bişey varmı .
Tamam canım teşekkür ederim .Canim badem ceviz incir kabak cekirdegi gibi kuruyemisler. Sonra balli karism yapabilirsin. Q10 (quenzim 10) tablet icebilir. Kullandgnz neofortil in icinde baya bisi var bildgm kadaryla. 3 ay bunlari yapip tekrar test yaptirabilrsnz canim
rabbım yardımcın olsun cnmmCanlar bize dua edin yarin sabah esim ameliyat olcak sonucu yazmaya caliscam rabbim hepinizden razi olsun
Allah razı olsun canımrabbım yardımcın olsun cnmm
aminnn darısı basımızaBenim 9. Gün silik çıktı ve hamileydim sende hamilesin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm evlat hasreti ile yanan diğer arkadaşlara :)
Ayy kuzum cok sevindim rabbim bizlerede nasip etsinnnkizlar mrb nasilsiniz test sonucumu aldim transferden sonra 7. gun beta hcg 16.75 cikti elhamdulillah..HAMİLEYİİİİMMMM
amin canim benimAyy kuzum cok sevindim rabbim bizlerede nasip etsinnn
Canim bi belirti falan yasiyomusun suan :)amin canim benim
inşlh bol kaliteli spermler cıkar cnm...Canlar bize dua edin yarin sabah esim ameliyat olcak sonucu yazmaya caliscam rabbim hepinizden razi olsun
Canim testini tekrarlayinca yine yaz buraya.dikkat et kendini cok yorma biyerlere uzanip bisiler almya calisma agir kaldirma bunlar onemli. :)) Guzel haberlerni bekliyoruz.tatlim soyle soyleyim biraz belim ve kasiklarim agriyo karnimin ici aciyo..sık tuvalete cikip cabuk acikiyorum ama psikolojik olarak mi bilmiyorum
Hayrirli bol spermli sonuclariniz olsuuuuunn.dualarimiz seninle rabbim yüzünüzü guldursun.feraheymen .!.:Canimm insallahh yarin cok guzel haberler verirsinn. Sperm bulundu diye yazarsin. Allahh yardimciniz olsun insallahhh dualarim seninle
canım naptınnn esın teseye gırdımıAyy kuzum cok sevindim rabbim bizlerede nasip etsinnn
Canim benim esim girmiyo teseyeHayrirli bol spermli sonuclariniz olsuuuuunn.dualarimiz seninle rabbim yüzünüzü guldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?