Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
1.tesede 10 adet Sperm çıktı, 2.tesede 5 adet çıktı. 3.tedaviye başladığımız da Tansel bey ilaç tedavisi yapalım dedi sanırım genetik dışında ki şeylerde işe yarıyor. İlaclar siz ne yapiyorsunuz şimdi bi cozum yolu yok mu?

Yüzde beş şans verdi ilk tesede yuvarlak hücre çıktı sperm bulunsada emriyolar kalitesiz oluyormus ama ilk denemede hamile kalan da var nasip şimdi hap kullaniyor hayırlısı

Özel olmazsa bişi sorcaktim .. tese de çıkan sperm lerle tutmadı mi?? Biz hiç yaptırmadıkda yani 10 sperm gayet iyi değil mi...

Canim benim esimde kullaniyo sadece igne verdi tansel bey iki igne kaldi tahlil yaptiracak ay sonu gibi bakalim ne cikacak. Allah yuzumuzu guldursun. Takmakla olmuyo kafaya takmadanda olmuyoo. Allah ol derde oluverir canim insallah bizlerede.

kizlar ben kafayi yemek uzereyim bugun aksam ustu lavabodayken beyaz pihtilarla birlikte siyah pihti da geldi.dr umu aradim crinone jel tahris etmistir dedi test yaptigimi da soyledim kizdi bana 13 gunden once yapilan testin bi anlami yok dedi ben simdi bosuna mi umutlandim 13. gun yapilan testte ya bisey cikmazsa cok korkuyorum agliyorum aksamdan beri nolur yardim edin kizlar

Selam kizlar kusura bakmayin biliyom hepiniz cok merakettiniz hakkinizi helal edin internete giremedim esim dun ameliyat oldu yolculuk falan yaptik anca girebildim tesede canli sperm bulunamadi ancak kaan hoca yuvarlar hucreler var dedi sakin uzulmeyin daha hic bitmis degil dedi simdi yapilmasi gereken LIM 15 testi varmus onu yaptircaz ona gore karar verilecek tedaviye devam mi yoksa iptalmi diye oyuzden beklicez umutsuzluga kapilmayin dedi hayirlisi Allahtan artik yapilcak birsey yokk

Canim ben hep cevap yaziyomusm gibi oluyorum ama. Zaten sen test gununden once yaptin. Ama gebelik var sonucta suan. Drun test gununden once yaptgn icin kizmistir. Korkma. Kacinci gunun suan. Testi tekrarla sen yine 2 katina cikmasi lazim. Ayrica okudugm kadsryla jelin etkisi boyle kahve akinti oluyomus. Stres yapicak bisi yok hamilesin.. :) drlar garantici oldugu icin boyle bisi demistir.

Canimmm cok uzuldumm. Ne desem boş. Insallah dr nuzun dedigi gibi hersey cok iyi olur. Rabbim yardimciniz olsun.

Özel olmazsa bişi sorcaktim .. tese de çıkan sperm lerle tutmadı mi?? Biz hiç yaptırmadıkda yani 10 sperm gayet iyi değil mi...
Ilkinde tuttu İkizlere hamileydim ama 9 haftalikken kalpleri durdu 2.tedavimdede 2 embriyo verilmesine rağmen tutmadı.zaten azospermi hastalarında genelde oluşan Embriyololar zayıf oluyormuş güçsüz olduğu için spermler.

Canim benim esimde kullaniyo sadece igne verdi tansel bey iki igne kaldi tahlil yaptiracak ay sonu gibi bakalim ne cikacak. Allah yuzumuzu guldursun. Takmakla olmuyo kafaya takmadanda olmuyoo. Allah ol derde oluverir canim insallah bizlerede.
Amin inşallah güzel haberler alırsınız bende testo sonucunu bekliyorum onuda göreyim ona göre başka tedavide uygulayabilirim dedi

cnm bugun 10. gun bitti ilaclar yukseltmistir degerini dedi ama bu kadar yukselip hemde 2 gun arayla 2 katina cikarir mi acaba

cnm bugun 10. gun bitti ilaclar yukseltmistir degerini dedi ama bu kadar yukselip hemde 2 gun arayla 2 katina cikarir mi acaba
Canim canim gebelikte belli bi sure 2 gunde 2 katina cikar ilaclarlada pek alakasi yok degerinin yukselmesinin sonucta embriyo tuttu. Yarin yada ertesi gun test yaptir sen canim artis olmus mu bak..

Onlar jelin kalıntıları cnm..geri gelebiliyor 10.gunde erken değil test için 2 gün sonra tekrarla testi üzme kendini boş yere olumsuzluk yansır minnoslara

Canım ya üzülme sakın crinone jel bende kullandim 12. Haftaya kadar ve surekli jelin koyu kahve bazen acik pembe tarzinda kalinti geldi ve bu gayet normal. Ve bu arada bende dayanamayip 8. Gün test yaptim 83 cikmisti inanmamistim 10. Tekrar hastanede yaptik değer 192 cikmisti. Ve hiç bekleme yarın sabah ilk isin test yapmak olsun ki sen aksi ispat edilene kanar hamilesin :) çünkü 5 üstünde çıkmış kapi gibi test sonucun var o yüzden simdiden bebegini üzme. benim esimde azospermi ydi teseyle bulundu spermler. 2. Denemede cok şükür tuttu bebegim. Hatta 7. Haftada benim bildigin adet kanaması gibi kanama geldi. Dr muane ederken attan baktigi ultrason cihazinin üstü kan içindeydi ve ben bebegim düşüyor diye cok ağladım. Dr bana tek bişey söyledi korkma bebegin gayet iyi ve kalp atışı normal dedi. Sanki bunu duymak istermisim gibi kanama birkac saate geçti :). Suanda 27 haftalık oldu kızım ve düşün şuan tekmelerinden uyuyamiyorum. Rabbim hepinize bu duyguyu tatmayi nasip etsin.

kizlar hepinizden Allah razi olsun yuregime su serptiniz kalbim sıkışıyo..biraz once yine idrar testi yaptim hala silik neden koyulasmadi degerim dusuyo mu yoksa

Canim uzun sen hamile sin şu an allahın izini ile bişe olmaz ins evet crinone öyle yapıo aklına kötü bişe getirmeye olsa bile ne kadar adet olupta hamile olan var biliomusun

kizlar hepinizden Allah razi olsun yuregime su serptiniz kalbim sıkışıyo..biraz once yine idrar testi yaptim hala silik neden koyulasmadi degerim dusuyo mu yoksa
canım bu kadar kendıonı yıpratma sen allah korusun varsada stresden heyecandan dusurcen allah muhafaza bıraz relaks olmaya calıs cnm sakın ol kı bebegıne bısı olmasın allahın ıznıyle hamılesın daha otesı yok llah bu duyguları bızlerede yasatsınnn

Canım ya degerin 1000 ini gecmeden koyulasmaz zaten biraz internetten arastir. Betahgc degeri zaten 1000 lere ulastiginda kesede tam olusmus oluyo sayilir. Yani o silik cizgiyi ben 5+6 günlük olana kadar sürekli gördüm. Zaten de 5+6 günlük ken kalp atışını duymustum. O yüzden gidip hemen kan testi yaparmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…