canım düsünme modu olsun ama pozitif düşünce modu olsun>>>yine dusunme modu<<<
Canim dr una soyledinmi bende biraz daha yukselene kadar duzenli yaptir 2 gunde bir test gununden once yapinca takip etmek gerekirkizlar gunaydin..ikinci test sonucumu aldim 35.48 cok sukur darisi basiniza olsun insallah
kızlar merhaba,
eşimin fsh sonucu çıktı geçen ay 24 olan değer bugünkü sonuncunda 30,86 çıktı.testesteren sonucu 2 gün sonra çıkacak.tansel beyle konuştum.niye değer böyle olmuş diye testis çalışmıyorsa tedaviye cevap vermiyor ve fsh düşmüyor dedi.eşimde klinefelter sendromu var testesteron sonucunuda görmem lazım dedi fsh düşmediği halde testesteron yükselmiş olabilir dedi.böyle durumda olan varmı?ne gibi tedaviler yapıldı..çok kötüyüm ya
sadece pregnly 5000 iğne kullanıyor..siz kaç ay kullandıktan sonra değer 14 e düştü.hangi ilaçları kullanıyorsunuz testesteronda çıksın başka tedavi yöntemi olacak dedi ama bilmiyorum ya.sonucu gördüğümde şok oldum zaten..canim ilac mi kullaniyo esin ? hangi ilaclari kullaniyo? bizde tedavideyiz fsh tedaviye baslamadan önce 30.5 di ilk ay 0 lara düstü suanda 14 fsh testestoranda iyi tam degerini bilmiyorumm.. ama ümitsizlige kapilma ilk ay kötü sonuclar cikdi diye tedaviye cevap alamiyosunuz demek degildir bence. eger tedavideyseniz gelecek ay yine yaptirin test bakalm bu sefer ne cikacak moralini bozma..
sadece pregnly 5000 iğne kullanıyor..siz kaç ay kullandıktan sonra değer 14 e düştü.hangi ilaçları kullanıyorsunuz testesteronda çıksın başka tedavi yöntemi olacak dedi ama bilmiyorum ya.sonucu gördüğümde şok oldum zaten..
sanırım hormon ilaçları 6 aydan önce tedaviye cevap vermiyor inş. bizimki de düşer genetik olunca durum biraz daha zor galiba bakalım nasıl tedavi verecek.Allah herkesin yardımcısı olsun.Bizde onun bi benzerini choriomon 5000 kullaniyoruz 6 ay oldu tedavideyiz suan 14 fsh bu ayin kayin tahlilinde cikdi 14 bence üzülmee ignelerle hormonlar tavan yapabilir düsebilir bu cok normal bizimki ilk ay cok düsdü dengelemek icin tablet verdi hoca suanda 14 fsh
Canım benim eşimde kilinefelterli o iğneler hiç bi işe yaramiyor benim eşim yedi ay kullandı genetik sorun da tesislere gitmiyor kaan aydos doktorumuz öyle demişti boşuna gitti tedavi hiç değişmedi allah yardım etsin ama umut bağlama tese oldunuz mu hickızlar merhaba,
eşimin fsh sonucu çıktı geçen ay 24 olan değer bugünkü sonuncunda 30,86 çıktı.testesteren sonucu 2 gün sonra çıkacak.tansel beyle konuştum.niye değer böyle olmuş diye testis çalışmıyorsa tedaviye cevap vermiyor ve fsh düşmüyor dedi.eşimde klinefelter sendromu var testesteron sonucunuda görmem lazım dedi fsh düşmediği halde testesteron yükselmiş olabilir dedi.böyle durumda olan varmı?ne gibi tedaviler yapıldı..çok kötüyüm ya
Kaan hocadamı tedavi gördünüz sizCanım benim eşimde kilinefelterli o iğneler hiç bi işe yaramiyor benim eşim yedi ay kullandı genetik sorun da tesislere gitmiyor kaan aydos doktorumuz öyle demişti boşuna gitti tedavi hiç değişmedi allah yardım etsin ama umut bağlama tese oldunuz mu hic
Bizede 8 ay oldu hiç bir ilerleme yok. Genetik sorun yok ama bir ilerlemede yok
Bizm genetik olduğu için dedi sekizinci ayda bıraktırdi artık hap verdi beta careton ona devam yüzde beş şans verdi tese icinBizede 8 ay oldu hiç bir ilerleme yok. Genetik sorun yok ama bir ilerlemede yok
Tese oldunuzmuBizm genetik olduğu için dedi sekizinci ayda bıraktırdi artık hap verdi beta careton ona devam yüzde beş şans verdi tese icin
Tedaviden önce olduk yuvarlak hücre çıktı sonra tedavi ikinci tese için yüzde beş dediTese oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?