Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar hepinize gunaydin bugun transfer gununu saymazsak 7. gunum dayanamayip yine idrar testi yaptim ama bu sefer silik 2. cizgimi gordum cok sukur ve simdi gittim kan verdim yarin cikacak sonuc nolur dua edin kizlar bebislerim benimle olsun
Benim 9. Gün silik çıktı ve hamileydim sende hamilesin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm evlat hasreti ile yanan diğer arkadaşlara :)

Aşılama tutmadı arkadaşım doktora sorucam ya yine aşılama yada tüp bebek eylülde.

Canim esin azosperm degil galiba 1 milde 18milyon anladigim kadariyla hareket sorunu var gibi.takviye kullanin bence
Doktor neo fertil verdi hayatım bide dediki normal yolla olur . hayal satıyor normal yolla nasıl olacaksa.

Doktor neo fertil verdi hayatım bide dediki normal yolla olur . hayal satıyor normal yolla nasıl olacaksa.
Canim bence siz bitkisel takviyeyle hareket sorununu cozebilrsnz ama beklemek istemiyosaniz tup e gecebilrsnz hakkinizda hayirlisi olsun insallah kavusursn bebegine.

Canim bence siz bitkisel takviyeyle hareket sorununu cozebilrsnz ama beklemek istemiyosaniz tup e gecebilrsnz hakkinizda hayirlisi olsun insallah kavusursn bebegine.
Ne gibi bitkisel bitanem . keçiboynuzu çaksır otu duydum . Senin önereceğin bişey varmı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…