Sperm testiniz güzel morfoloji hızlı hareket % 11tüp bebek için yeterli sayı mevcut bence :) hayırlısı olsunKızlar eşimin sonuçlarına bakın
Benim 9. Gün silik çıktı ve hamileydim sende hamilesin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm evlat hasreti ile yanan diğer arkadaşlara :)kizlar hepinize gunaydin bugun transfer gununu saymazsak 7. gunum dayanamayip yine idrar testi yaptim ama bu sefer silik 2. cizgimi gordum cok sukur ve simdi gittim kan verdim yarin cikacak sonuc nolur dua edin kizlar bebislerim benimle olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olur :)Aşılama tutmadı arkadaşım doktora sorucam ya yine aşılama yada tüp bebek eylülde.
inşAllah canımHayırlısı olsun canım inşallah bu sefer olur :)
Dualarımız seninle arkadaşımCanlar bize dua edin yarin sabah esim ameliyat olcak sonucu yazmaya caliscam rabbim hepinizden razi olsun
Tebrik ederim canım Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersinkizlar mrb nasilsiniz test sonucumu aldim transferden sonra 7. gun beta hcg 16.75 cikti elhamdulillah..HAMİLEYİİİİMMMM
Tebrik ederim canım Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin
tebrik ederim canımkizlar mrb nasilsiniz test sonucumu aldim transferden sonra 7. gun beta hcg 16.75 cikti elhamdulillah..HAMİLEYİİİİMMMM
Canim yarin testi tekrarla degerin 2 katina cikmis mi ona baktir doktoruna sorduysan soylemistirkizlar mrb nasilsiniz test sonucumu aldim transferden sonra 7. gun beta hcg 16.75 cikti elhamdulillah..HAMİLEYİİİİMMMM
Canimm insallahh yarin cok guzel haberler verirsinn. Sperm bulundu diye yazarsin. Allahh yardimciniz olsun insallahhh dualarim seninleCanlar bize dua edin yarin sabah esim ameliyat olcak sonucu yazmaya caliscam rabbim hepinizden razi olsun
Canim insallah yukselmeye devam eder degerin.evet cnm dr kendi soyledi yarin tekrar vericem dualarizi esirgemeyin olur mu
Canim esin azosperm degil galiba 1 milde 18milyon anladigim kadariyla hareket sorunu var gibi.takviye kullanin benceKızlar eşimin sonuçlarına bakın
Doktor neo fertil verdi hayatım bide dediki normal yolla olur . hayal satıyor normal yolla nasıl olacaksa.Canim esin azosperm degil galiba 1 milde 18milyon anladigim kadariyla hareket sorunu var gibi.takviye kullanin bence
Canim bence siz bitkisel takviyeyle hareket sorununu cozebilrsnz ama beklemek istemiyosaniz tup e gecebilrsnz hakkinizda hayirlisi olsun insallah kavusursn bebegine.Doktor neo fertil verdi hayatım bide dediki normal yolla olur . hayal satıyor normal yolla nasıl olacaksa.
Ne gibi bitkisel bitanem . keçiboynuzu çaksır otu duydum . Senin önereceğin bişey varmı .Canim bence siz bitkisel takviyeyle hareket sorununu cozebilrsnz ama beklemek istemiyosaniz tup e gecebilrsnz hakkinizda hayirlisi olsun insallah kavusursn bebegine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?