Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
isra saolasın iyi oldum demek adet olmuş içim yanıyo kadercim evet ankaralıyım sen nereisndensin

umutolsun canım , okullar kapanınca bizde tedaviye başlıyacağız senin yaşını bilmiyorum bu benim son denemem olacak çünkü yaşım bayağı var 39 yaşındayım çok korkuyorum görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler diyorum .Bizde ankarada kaan hocanın bulunduğu hastanede yaptırmayı düşünüyoruz Rabbım hayırlısını versin

merhabalar kaan aydost bize nyeni ilac vermis?testojel ve proxeed,alip basliycaz ,ne ise yariyo acaba bir bilgniz varmi.

lamvay canım benim eşimde 6 ay o ilacı kullandı testesteron hormonunu yükseltiyo ve fsh hormonunu düşürüyo proxedde bi çeşit vitamin

:ecrin_bebek:boshayallersmile:umursamaz:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5alsanaalsanasmilemafoldumbenaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3:hulya:kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniakannehirakannehirkaydirigubbakcemile

kızlar bugün spermigram yaptırdık.sonuç yine sıfır.çok güvendiğim lökositler kaybolmuş malesef.mikrop hücresiymiş yani.kaç kez spermigram yaptırdık ve sıfır çıktı ama hiç bu kadr çok üzülmemiştim.bu kez umutluydum çünkü.birde eşim haber verdiğinde arkadşımın bebğini görmeye gitmiştim.ordayken aradı.tabi ben tutamadım kendimi başladım ağlamaya.allahtan çok yakın bi arkadşım ve durumu biliyo.yaa böyle işte.daha dün umutolsuna moral vermeye çalışırken güçlü ol derken melsef bgun ben güçlü olamadım.bide üstüne eşim artık tedavi olmıcam dedi.nasıl olsa bi işe yaramıyomuş.offfff offffff

canım gamzecım allahım ısterse olur her sey canım. o ne eylerse guzel eyler arkadasım sabr sabr sabrrrrrrrrrr

gamzecigim rabbim buyuk cekdigimiz bu acilara karsi insallah bizlere mucizesini gosterirde bu dertten kurtuluruz... canim her defasinda testin 0 cikmasi insani gercekten cok uzuyo ama elden bir sey gelmiyo allah yinede sabrini veriyor canim rabbim buyukkk jklm dedigi gibi sabirr... canim mukafatini insallah alicagiz

inşallah kadercim.üzülsemde hep bi umudum var.zaten korktuğum bu umudu kaybetmek.hep sınav bu diyorum geçicek bigün.inşallah bu sınavı alnımızın akıyla atlatırızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…