Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gamze üzülme desemde boş biliyorum cünkü cok zor onuda biliyorum allah sabrımızı bol versin bende kötüyüm çünkü etrafımda herkes yeni bebegini dünyaya getirdi benim elim bom boş tabi insan ister istemez üzülüyo

gamzecigim üzülme canim insallah bizimde yüzümüz gülecek bir gün

aynen canım benmde öyle.hergün face te bir arkadşımın yeni doğmuş bebeğinin resimlerini görüyorum.bunun bi tesllisi yok malesef her bebek görüdüğümüzde üzülücez.ama inşallah bigün bebeğimize kavuşcz ve bu günlerimizi hatrlamıcaz bile...

merhaba gamzecim
bende öyle canim umut edip bekliyoruz
yapacak baska biseyimiz yok sadece dua ediyoruz insallah allahim kabul eder

slm kadercim
iyi olmaya calisiyorum biraz moralim bozuk düsünmedigim bir dakka yok ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum.sen nasilsin canim?

iyiyim canim ne olsun hepimizin durumu ayni hep ayni duygulari yasiyoruz bugun alis verise cikdim her taraf cocuk ve hamileler insan gordukce ici yaniyo dilimden dua hic eksik olmuyo yurudugum yolda bile bazen diyorum distan konusurumda beni deli zannederler diyorum kendi kendime, kafayi yemezsem iyi allah yardimcimiz olsun

amin canim insalah bizimde olur bir gün.
gözüm yokkimsenin cocugunda ama insan görünce üzülüyor.arkadasim degil ama biliyorum kadini dogum yapmisti gecen yil cocugu büyümüs merkette gördüm baba diyor babasina icim yandi.

allahim annelerine babalarina bagislasin herkesin cocugunu.allahim en kisa zamanda bizlerede nasip etsin

cok zor bir özlemmis bu alahim kimselere vermesin..
kadercim gidiyormusun yaza turkiyeye konuyu denistiriyim biraz

hosgeldin espoircim
nasilsin bayadir görüsemiyoruz özledim
evine tasinmissin tekrar hayirli olsun allah güle güle oturmak nasip etsin

Hosbulduk cicekcigim
evet artik görüsemiyoruz biz evimize yerlesiyoruz bir haftadir evimde yatiyorum internet telefon baglantisi olmadigi için giremiyorum internette anneme geldigim zaman giriyorum firsat buldukça
sen nasilsin ?

Umutolsunun niye esinin spermlerini dondurmadilar ?
Yumurtalari kaliteli degil diye dondurmamislar ama niye sperm yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…