ah canım yaa zaten susuyorum Rabbim versin onun cevabını. ya ben zaten eşim üzülmesin diye gerekirse bende sorun var derim ama öyle bişeye gerek yok ki.. hem ne farkeder biz evlenmişiz. kaderimiz birleşmiş. bu ikimizin problemi...ama sürekli bi oyunlar sürekli bi iftiralar. yeter yaa. biz nelerle uğraşıyoruz onun derdi başka. Allahım sen ver cevabını yarabbimCanim benim sakin ol esin hakli sıkınti birken iki olmasin. Ahh bu kayinvalideler ahhh.. Allah islah etsin. Ellerine ne geciyoki anlamiyorum destek olacaklari yerde. Sen bence bu siralar karsilasma mumkunse tavsiyemdir yani. Senin doktugun gozyasinin hesabinida sorar Allahim ondan ve onun gibilerden rahat ol.
Yanimizda olsalar destek olup teselli etseler daha kolay atlatiriz belki ama canim cehennemde dolacak dimi bi sekilde onlar kalp kirarak buna zemin hazirliyolar. Allahe esinle muhabbetini artirsin canim. Yar ve yardimciniz olsun Rabbim.ah canım yaa zaten susuyorum Rabbim versin onun cevabını. ya ben zaten eşim üzülmesin diye gerekirse bende sorun var derim ama öyle bişeye gerek yok ki.. hem ne farkeder biz evlenmişiz. kaderimiz birleşmiş. bu ikimizin problemi...ama sürekli bi oyunlar sürekli bi iftiralar. yeter yaa. biz nelerle uğraşıyoruz onun derdi başka. Allahım sen ver cevabını yarabbim
amin canım inşallah. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. böyle insanlara karşı da sabır versin bizlere. yuvamızdan huzuru mutluluğu bebişleri eksik etmesin RabbimYanimizda olsalar destek olup teselli etseler daha kolay atlatiriz belki ama canim cehennemde dolacak dimi bi sekilde onlar kalp kirarak buna zemin hazirliyolar. Allahe esinle muhabbetini artirsin canim. Yar ve yardimciniz olsun Rabbim.
Teşekkürler canımevet muhakkak dönüş yapıyor..
Peki tedavi olup mu Tese oldunuz yoksa tedavisiz mi canım
Canim Allah razi olsun.KIZLAR MERHABALAR. KURANDAN INSANIN YARATILIŞI ILE ILGILI AYETLERI BULUP YAZDIM AYET NUMARALARI YAZIYOR ANLAMLARINI OKUYABILIRSINIZ.NAMAZDAN SONRA OKUMAYA ÖZEN GÖSTERIYORUM SIZLERLE PAYLAŞMAK ISTEDIM. RABBIM OL DER OLUVERIR.Eki Görüntüle 1631976 Eki Görüntüle 1631975 Eki Görüntüle 1631974 Eki Görüntüle 1631973
KIZLAR MERHABALAR. KURANDAN INSANIN YARATILIŞI ILE ILGILI AYETLERI BULUP YAZDIM AYET NUMARALARI YAZIYOR ANLAMLARINI OKUYABILIRSINIZ.NAMAZDAN SONRA OKUMAYA ÖZEN GÖSTERIYORUM SIZLERLE PAYLAŞMAK ISTEDIM. RABBIM OL DER OLUVERIR.Eki Görüntüle 1631976 Eki Görüntüle 1631975 Eki Görüntüle 1631974 Eki Görüntüle 1631973
Amin canim Sagol cumlemizden Allah razi olsunCanim Allah razi olsun.
Sagol canim Allah ferahlatsin biziEmeğine sağlık canım
Ellerin dert görmesin bitanem. Sevabına nail olun insallah canim benim. Rabbim sizi Ferah a çıkarsın insallah kuzummmmmmmmKIZLAR MERHABALAR. KURANDAN INSANIN YARATILIŞI ILE ILGILI AYETLERI BULUP YAZDIM AYET NUMARALARI YAZIYOR ANLAMLARINI OKUYABILIRSINIZ.NAMAZDAN SONRA OKUMAYA ÖZEN GÖSTERIYORUM SIZLERLE PAYLAŞMAK ISTEDIM. RABBIM OL DER OLUVERIR.Eki Görüntüle 1631976 Eki Görüntüle 1631975 Eki Görüntüle 1631974 Eki Görüntüle 1631973
Canim biz choriomon kullaniyoruz ama yaninda bir igne ve proxeed plusla birlikte hormonlarimizi dengeliyor fsh i dusurup testesteronu yukselttikaan hoca mail atmış. 2 yolumuz var ışte bir tedavi etmek iki uzun süreli tedavi etmek demis. 2 iğne 1 hap yazmış.
1.Menogan 75ünite 3gün.
2.Choriomon 5000ünite
3.beta caroten 10000 ünite 7 mg solgar kapsül demiş.
1 ay kullan AST ALT GGT FSH testosteron testleri yaptırıp gönderin demiş.
Siz hangi iğneleri kullanıyordunuz ?
Kızlar bu iğneleri ve hapı kullanan oldumu aranızda
Proxeed plus neden kullanıyorsunuz canım drmu verdi siz mi kullanıyorsunuzCanim biz choriomon kullaniyoruz ama yaninda bir igne ve proxeed plusla birlikte hormonlarimizi dengeliyor fsh i dusurup testesteronu yukseltti
Aminnnnn kuzummmmmm aminnnn insallahh Allah cumlemize nasip etsin :)Ellerin dert görmesin bitanem. Sevabına nail olun insallah canim benim. Rabbim sizi Ferah a çıkarsın insallah kuzummmmmmmm
Canim doktor verdi choriomonla birlikte kullaniyoruz. Igne bitince duzenli olarak hormon tahlili yaptiriyoruz.Proxeed plus neden kullanıyorsunuz canım drmu verdi siz mi kullanıyorsunuz
Hangi doktordasiniz canımCanim doktor verdi choriomonla birlikte kullaniyoruz. Igne bitince duzenli olarak hormon tahlili yaptiriyoruz.
oyy canım Allah razı olsun bizlerle de paylaştığın için. Rabbim cümlemizi feraha çıkarsın inşallahKIZLAR MERHABALAR. KURANDAN INSANIN YARATILIŞI ILE ILGILI AYETLERI BULUP YAZDIM AYET NUMARALARI YAZIYOR ANLAMLARINI OKUYABILIRSINIZ.NAMAZDAN SONRA OKUMAYA ÖZEN GÖSTERIYORUM SIZLERLE PAYLAŞMAK ISTEDIM. RABBIM OL DER OLUVERIR.Eki Görüntüle 1631976 Eki Görüntüle 1631975 Eki Görüntüle 1631974 Eki Görüntüle 1631973
Allah sendende razi olsun canim. Aminnnn inşallahhhoyy canım Allah razı olsun bizlerle de paylaştığın için. Rabbim cümlemizi feraha çıkarsın inşallah
Canim mufit gunele tedavi oluyoruz biz. Ins hepimizin tedavisi olumlu sonuclanir.Hangi doktordasiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?