Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ah canım yaa zaten susuyorum Rabbim versin onun cevabını. ya ben zaten eşim üzülmesin diye gerekirse bende sorun var derim ama öyle bişeye gerek yok ki.. hem ne farkeder biz evlenmişiz. kaderimiz birleşmiş. bu ikimizin problemi...ama sürekli bi oyunlar sürekli bi iftiralar. yeter yaa. biz nelerle uğraşıyoruz onun derdi başka. Allahım sen ver cevabını yarabbim

Yanimizda olsalar destek olup teselli etseler daha kolay atlatiriz belki ama canim cehennemde dolacak dimi bi sekilde onlar kalp kirarak buna zemin hazirliyolar. Allahe esinle muhabbetini artirsin canim. Yar ve yardimciniz olsun Rabbim.

Yanimizda olsalar destek olup teselli etseler daha kolay atlatiriz belki ama canim cehennemde dolacak dimi bi sekilde onlar kalp kirarak buna zemin hazirliyolar. Allahe esinle muhabbetini artirsin canim. Yar ve yardimciniz olsun Rabbim.
amin canım inşallah. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah. böyle insanlara karşı da sabır versin bizlere. yuvamızdan huzuru mutluluğu bebişleri eksik etmesin Rabbim

kaan hoca mail atmış. 2 yolumuz var ışte bir tedavi etmek iki uzun süreli tedavi etmek demis. 2 iğne 1 hap yazmış.
1.Menogan 75ünite 3gün.
2.Choriomon 5000ünite
3.beta caroten 10000 ünite 7 mg solgar kapsül demiş.

1 ay kullan AST ALT GGT FSH testosteron testleri yaptırıp gönderin demiş.

Siz hangi iğneleri kullanıyordunuz ?

Kızlar bu iğneleri ve hapı kullanan oldumu aranızda

Ellerin dert görmesin bitanem. Sevabına nail olun insallah canim benim. Rabbim sizi Ferah a çıkarsın insallah kuzummmmmmmm

Canim biz choriomon kullaniyoruz ama yaninda bir igne ve proxeed plusla birlikte hormonlarimizi dengeliyor fsh i dusurup testesteronu yukseltti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…