Canım 12.ci ve 14.gün kanda gebelik testi yaptık ve rabbime çok şükür şu anda bebisim benimle. Rabbim hepimizin yüzünü buldurur inşallah.sanırım sizin gebelik testi vardı ayın dokuzunda.sonuç nasıl
çok sevindim canım senin adına tadını çıkarCanım 12.ci ve 14.gün kanda gebelik testi yaptık ve rabbime çok şükür şu anda bebisim benimle. Rabbim hepimizin yüzünü buldurur inşallah.
Canım bence iyi araştır biz de kaan hoca da tedavisiz tese olduk ama daha sonra gorustugumuz bir çok doktor tesa yapılsa yine sperm bulunma ihtimali yüksekti dedi. Doktor araştırmasını iyi yapın kaan hocanın reklam yönü fazla olduğu için çoğunluk ona gidiyorkızlar KAan Aydos'la tedavi olanlar ve herkes Bana bi yol gööserin ne olur ne yapayım?
Biz henüz kaan hocaya muayene bile olmadık ama kaan hoca en başta endol ve sudafet verdi eşim alerji oldu bıraktık. sonra mail attık işte. hoca direk tese demiş hormon seviyelerini falan bilmeden ki kaç ay oldu yaptırmayalı direk tese yaptırmak ne derece mantıklı hiç bilemedim nedden böyle bişey dedi kaan hoca onuda hiç bilemedimbak şöyle yazmış mailde Bana bi akıl ver canım yaa ne yapayım ?
Sizde oluşan reaksiyon ilaca bağlı gibi görünüyor. İlacı tekrar kullanmak riskli olabilir. Bu durumda, testislerinizde TESE ameliyatı ile sperm aramamız uygun olacak. Şansımız %50 civarında. Eğer bu ameliyatta sperm bulunamazsa, uzun süreli tedavi verip ondan sonra tekrar değerlendirme yapacağız. Size uygun bir tarih aralığınıdiğer mesajlar formu veya tahlil sonucu formu ile değil "ameliyat ve OPU tarihi gönderme sayfası"ndan gönderirseniz ameliyatınızı planlarım.
Hocaya da daha cevap yazmadım.
Bizim önceki doktorumuz burak hoca OPU günü tese önermişti %25 şans vermşti kaan hoca opu günü yada değil diye bişey belirtmemiş. ki zaten bizim önceki hoca kaan hocayla çalışmış önce opu günü micro tese yapıyordu şimdi sade teseye döndü demişti bana bi akıl ver ne yapayım çok karışık kafam alt üst oldumm gene
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim hepimize geniş sahibi olmayı nasip eder.çok sevindim canım senin adına tadını çıkar
Siz hangi doktorla oldunuz canım? biz daha muayeneye gitmedik mail yoluyla ulaştık kkan hocayaCanım bence iyi araştır biz de kaan hoca da tedavisiz tese olduk ama daha sonra gorustugumuz bir çok doktor tesa yapılsa yine sperm bulunma ihtimali yüksekti dedi. Doktor araştırmasını iyi yapın kaan hocanın reklam yönü fazla olduğu için çoğunluk ona gidiyor
Kaan hoca da olduk ama hiç memnun kalmadıkça,araştırmadan herkes onu öneriyor diye gittik o yüzden siz iyice araştırın.Siz hangi doktorla oldunuz canım? biz daha muayeneye gitmedik mail yoluyla ulaştık kkan hocaya
2. tesenizi hangi dr oldunuz tüp bebeği hangi merkezde yaptırdınız acaba canım?
Mrb canım benim eşimde inmemiş testis ameliyatı olmuş küçükken sizin ilk tesenizmiydi kaç Yaşında olmuş eşin ameliyatı .hayırlı olsun canım bu arada gebeliğin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinYok dondurduk kaan hoca fark etmez dedi ama tüp bebek merkezleri dondurulmuş spermi pek onermiyorlar,ve bizim spermleri de cozduklerinde spermlerin hareketligi kaybolmus bu yuzden birkac islem yapmak zorunda kaldilar. Teseyi hrs de olduk hoca bize sadece orayı önermişti, eşim küçükken inmemis testis ameliyatı olmuş canim inşallah tüm sorularını cevaplayabilmisimdir :) aklına takılan bi şey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırdım canım :)
kızlar KAan Aydos'la tedavi olanlar ve herkes Bana bi yol gööserin ne olur ne yapayım?
Biz henüz kaan hocaya muayene bile olmadık ama kaan hoca en başta endol ve sudafet verdi eşim alerji oldu bıraktık. sonra mail attık işte. hoca direk tese demiş hormon seviyelerini falan bilmeden ki kaç ay oldu yaptırmayalı direk tese yaptırmak ne derece mantıklı hiç bilemedim nedden böyle bişey dedi kaan hoca onuda hiç bilemedimbak şöyle yazmış mailde Bana bi akıl ver canım yaa ne yapayım ?
Sizde oluşan reaksiyon ilaca bağlı gibi görünüyor. İlacı tekrar kullanmak riskli olabilir. Bu durumda, testislerinizde TESE ameliyatı ile sperm aramamız uygun olacak. Şansımız %50 civarında. Eğer bu ameliyatta sperm bulunamazsa, uzun süreli tedavi verip ondan sonra tekrar değerlendirme yapacağız. Size uygun bir tarih aralığınıdiğer mesajlar formu veya tahlil sonucu formu ile değil "ameliyat ve OPU tarihi gönderme sayfası"ndan gönderirseniz ameliyatınızı planlarım.
Hocaya da daha cevap yazmadım.
Bizim önceki doktorumuz burak hoca OPU günü tese önermişti %25 şans vermşti kaan hoca opu günü yada değil diye bişey belirtmemiş. ki zaten bizim önceki hoca kaan hocayla çalışmış önce opu günü micro tese yapıyordu şimdi sade teseye döndü demişti bana bi akıl ver ne yapayım çok karışık kafam alt üst oldumm gene
Ahh canim bilmeZmiyim o duyguyu. Benim erkek kardesim evlencek.bi yandan seviniyoum ama bi yandan. Da diyirumki ya hemen bebekleri olursaKizlar nasilsiniz? Baya oldu girmeyeli, tatilden donduk, sizi bilmem ama benim kafa hep bu soruna bagliydi, bugun ise giderken kendimi tutamadim yine, goz yaslarimi sakliyamadim, cok uzuluyorum, teseden ne sonuc cikacak, onu dusunup duruyorum, rabbim SIKIntilarimizdan kurtar bizi en tez zamanda, hamilelik haberi alinca neden boyle oluyorum, insanlar icin sevinemiyorum bile..rabbim beterinden saklasin yinede, bir kere anne olalim hayirlisiyla...cok zormus bu sinav
murad beyle net üzerinden iletişime geçilebiliniyor mu canımvalla ben başımızdan geçeni söyleyeyim.bizde ilk tesemizi hiç bir ilça iğne kullanmadan olduk.Antalya Tüp bebek merkezi güyya çok iyilerdi.2 yumurtasınıda açtılar ama sonuç sıfırdı.Bize boşa uğraşmayın tıp şuan yetersiz demişlerdi.Murad bey sağolsun görüştüğümüzde size %30 şans verebilirim ama iğne ve ilaç tedavisiyle dedi.Şükürler olsun ki tek açmasına rağmen buldu.Ama yaklaşık eşim 5/6 ay iğne ve ilaç kullandı.Her ay tahlil verdi ona göre iğne tozlarını değiştirdi doktor bey....
Evet canim ne yazikki bende o dusuncelere giriyorum bu durumda olmasam gercekten oyle dusunmeme ama iste psikolojikmen insan kendini yipratiyo ve kiyaslamaya basliyor.. Insallah en kisa zamanda anne oluruz hayirlisiyla. AminAhh canim bilmeZmiyim o duyguyu. Benim erkek kardesim evlencek.bi yandan seviniyoum ama bi yandan. Da diyirumki ya hemen bebekleri olursaben boyle bi insan değildim ama maalesef boyle kotu dusunceli biri oldum bu seferde boyle düşündüğüm icin üzülüyorum . Rabbim yardim etsin bizlere.
Canim rabbim bebegini kucagina almayi nasip eylesin insallah bizede umut ol, testis indirme kac yasinda oldu, tikaniklik varmiydi ve hormonlar nasildi esinin biraz anlatirmisin bizimde testis indirirmisCanım 12.ci ve 14.gün kanda gebelik testi yaptık ve rabbime çok şükür şu anda bebisim benimle. Rabbim hepimizin yüzünü buldurur inşallah.
Canım 5 ve 6 yasında iken 2 kez ameliyat olmuş, tıkanıklık yoktu eşimin FSH testosteron hormon ve genetik testleri hepsi normaldi. İnşallah Rabbim herkese annelik duygusunu tattırır.Canim rabbim bebegini kucagina almayi nasip eylesin insallah bizede umut ol, testis indirme kac yasinda oldu, tikaniklik varmiydi ve hormonlar nasildi esinin biraz anlatirmisin bizimde testis indirirmis
Canım bizim ilk tesemiz 5 ve 6 yaşında iken 2 kez indirme ameliyatı olmuş allah razı olsun canım rabbim inşallah hepimizin kucağını bebişlerle doldurur.Mrb canım benim eşimde inmemiş testis ameliyatı olmuş küçükken sizin ilk tesenizmiydi kaç Yaşında olmuş eşin ameliyatı .hayırlı olsun canım bu arada gebeliğin Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ayy ya halimizi biz anlarız benim de gorumcem evlendi aynı duygular... eşimin ailesi tüp bebek yaptırın falan kısmına girdiler....ufhh AfffAhh canim bilmeZmiyim o duyguyu. Benim erkek kardesim evlencek.bi yandan seviniyoum ama bi yandan. Da diyirumki ya hemen bebekleri olursaben boyle bi insan değildim ama maalesef boyle kotu dusunceli biri oldum bu seferde boyle düşündüğüm icin üzülüyorum . Rabbim yardim etsin bizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?