Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim Allah yardimcimiz olsun ne denirki. Insan herseye alisiyo ölümu bizlere vermis rabbim dag tas dayanmamista, ama evlat sevgisi evlat hasreti daha bi baska gibi geliyo bana. Kimi kaybeder evladini kimi ozler uzakta oldugu icin kimide bizler gibi bi belirsizlige umut baglar, kimininki yikilir kimininse yeserir umudu. Rabbim hazinende cok bizlerede ol de oluversin insallah. Imtihanimiz agir hemde ne.. tedavi sureciniz nekadar zamandir ugrastiginizi bilmiyorum ama Rabbim isteyen ugrasan herkese en kisa zamanda nasip etsin insallah. Insallah umudun ummadigin anda yesersin icinde. RABBİ HESLİ MİNES SALİHİN CEK bolca canim. Sabirlarin en buyugunu versin Allahim sana ve bizlere.. Amin.

Tese olursak ve çıkmazsa bende ne yaparım hiç bilmiyorum şimdiden kafayı yeme moduna girdim.
Allah yardımcımız olsun

Çok teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsun , biz 2.5 yıldır çocuk istiyoruz ama bu hastalığı öğreneli 1.5 yıl oldu , %60 şans vermişti dr ama olmadı işte, eltim hamile 6 aylık ablam ikinciyi düşünüyo , işyerinde aynı odadaki arkadaşım çocuk istiyo , yani ancak eve kapatırsam kendimi kurtulurum diye düşünüyorum heryerde bebek sohbeti kaçacak hiçbiyer yok Allahım öyle bunaldımki hasta olucam diye korkuyorum sonumu iyi görmemeye başladım, Allahım inşallah isteyipte hakeden herkese nasip etsin düşmanıma bile..

Ayy ya halimizi biz anlarız benim de gorumcem evlendi aynı duygular... eşimin ailesi tüp bebek yaptırın falan kısmına girdiler....ufhh Afff
Rabbim kocalarimiza bol
Amin canim amin. Allah sendende razi olsun. Ya kendini kapatsanda care degil evde tekim tum gun ve kuruyosun kafanda surekli.. canli ornegim yani. Insan neyden kacarsa ondan cok cikarmisya karsina o hesap bizimki. En basit kuyumcuya gittik sohbet ederken esimle iste ya abi dedi 2 sene bitmis cocuk yapin artik ya dedi dusun yani kacis yok be adam sanane senin demenlemi diyemedik esimle yani :) o yuzden Allahim yardimcimiz olsun. Isinden cikmayi dusunme bile nacizane tavsiyem ve kendini yipratma hormonlarin etkilenir Allah korusun..

Belki de psikolojik destek almalıyım bi de onu denemeliyim sanırım, gerçekten insanlar çok meraklı ya öğrenince de acıyan gözlerle bakmalar başlıyo derdi veren Rabbim hepimize tez elden bi çıkış yolu göstersin inşallah arkadaşım sağolasın

Aminn canim. Allahim bu gozyaslarini bu dualari elbet geri cevirmez insallah. Hersey gonlunce olsun.

Canım yaranın desmek istemem ama hangi dr Tese yaptı acaba. Ve kısaca problem neden kaynaklı

Bende düşünüyorum psikolojik destek almayı

Canim acimiz buyuk, rabbim beterinden korusun, umutsuz olma, mucizeler gerceklesiyor rabbimin katinda, bende hep kotu dusunuyorum, hep ona odakliyim, bana diyolar niye tese olmuyosunuz, hep kotu haber alirsak nasil dayanirim dedim, simdi tese dusunuyoruz, hakkimizdan hayirlisini diliyelim, rabbime siginalim, vardir bir bildigi elbet, vardir kismetimiz, sizin azo sebebi neydi cunku burda 2. Denemede bulanlari duyuyorum, hemen pes etme, evlatlik dusunuyosan da ne guzel, ben onu yapabilirimmi onuda bilmiyorum, bakarsin evlat edinirsin sonrada cocugunuz olur, kim bilir, ne istiyosan onu yapmalisin, bizler yarini dusunerek su anin tadini cikaramiyoruz, annelik duygusunun hasretini cekiyoruz, insalara karsi bir sey diyemiyoruz, napalim buda bizim sinavimiz..

Merhaba arkadasim ben bu islerin biraz da kader kismet olduguna inaniyorum...Rabbim nasip etmeyecekse sperm ve yumurtaya ragmen etmiyo .Benim durumum mesela okadar cok ugrastim ki ne ben anlatayim ne sen sor..8 asilama 7 tup bebek milyarlar harcadim her yaz simdinin parasiyla 8 on bin ..benim yasitlarimin boyuna barabar cocuklari oldu..3..evlerini aldilar onun icine 3. Cocuklarini yaptilar...diyodum ki ben yasayamam ben cocuk icin evlendim olmaliydi olacakti mutlaka olcak ya tup bebek umudum biterse ne yaparim diyodum.Ama olmadi iste doktor sperm donosyonunu onerince butun doktorlardan nefret ettim .....tedaviyi birakali nezle grip olunca bile doktora gitmiyorum...benim durumumu merak aderseniz garip sperm var ilk evvlendigimiz yilarda 7 milyondan 18 milyona kadar cikti sonra asamali olrak 3 milyona kadar dustu bizim sorunumuz suymus sperm var ama olgun sperm orani az...embriyo oluyor kalite cok guzel ama ucuncu gunden sonra gelisimi duruyo...hani burdaki arkadaslar diyo ya bir tane sperm yter diye...nasipte yoksa yetmiyor..moralim nasil derseniz..ilk zaman aynen sizin gibiydim..insan kardesinin bebegini gormeye gitmez mi aylarca gidemedigim olurdu..benimle birlikte evli olanlarin yaninda guclu olcam diye renkten renge girerdim...varmi diye soranlara yok diyemezdim cunku omrum tedavide gectigi icin ....ya varsa ya varsa. Ya varsa nasip derdim hep ...bu tedavide olursa su zaman dogcak hesaplari yapardim ne garip degil mi ...simdi ise rabbim verdigi derdin sabrini da veriyor inanin bunu ben cocuk delisi olan ben soyluyom ...cunku ben elimden geleni yaptim ugrastim tedavi yollarini aradim dua ettim ettirdim ama rabbim bana kismet etmedi demekki hayirlisi buymus dedim yas kemale erince....ama bu eevlat sahibi olmak dunya nimetlerinin en güzeli ogretmenim fakir bi mahallede calisiyorum benim imkansizliklarina uzulup belli etmemeye calistigim veliler bana daha aciyarak bakabiliyolar...o zaman herkesten herseyden nefret ediyorum..diyorum ki rabbim bu derdi dusmanima bile verme..malesef sen kabul etsen toplum izin vetmiyo...nasil bi seydir bu...iste bu psikolojiyle cocuksuz kadinken bazen de gecimsiz kadin oluveriyorum....esime hic sitem etmedim ozaten üzülüyor.. bilmiyoruz ki kim kimin kaderini yasiyor...cok anlattim ...ama lutfen kendinizi uzmeyin hayati ertelemeyin catlasanda patlasanda is olacagina varıyor allahtan baska kimse bi sey yapamiyor yaratici o...rabbim hepinize hayirli evlatlar yaratmistir umarimmm cok konustum hayirli aksamlarrr....

igim olurdu..

Bende düşünüyorum psikolojik destek almayı

Canım umut tüp bebekte Tansel Kaplancan yaptı, problemimiz belli değil , hormonlar normal genetikte normal ama sonuç bu maalesef, yapılan onca sperm testinden sadece birinde 4 adet sperm görülmüştü hareketsiz, onun dışındakiler sıfır, doktor o test yanlışmış demekki dedi.

İnşallah teseniz olumlu olur meleğine kavuşursun canım , bizim sebebimiz bulunamadı ,Allahım işini rast getirsin inşallah

İnşallah Allahım bize mükafatını ahirette verir, günahlarımıza kefaret eder arkadaşım

Peki tedavi olup mu Tese oldunuz yoksa tedavisiz mi canım

kızlarr ben napıyım ne ediyim bana akıl verin. bıktım artık bu kaynanamdan bıktım. biz bu yaz eşimin memleketine gittik gezmeye onuda götürdük çok istedi diye. köydeki herkese demişki gelinin çocuğu olmuyo onu buraya şifalı sulara getirdik. bende dün öğrendim. burda da akrabalarına hep benim kısır olduğumu söylemiş. eşimde sorun olduğunu biliyo halbuki .yaa niye böyle bişey yapıyo. millete açıklama yapmak zorunda mısın ya korktu galiba ben herkese eşimde sorun olduğunu söylerim diye. o yuzden hemen beni attı ortaya. yaa ben öyle bişey yaparmıyım. dünden beri çok kötüyüm. biz nelerle uğraşıyoruz. maddi manevi uğraşıp duruyoruz onun planlarına bakın.eşime dedim o da çok üzüldü ama sus ortalık karışmasın dedi. sinirlendi o da. Allahım zaten zor bir imtihandayız bide bunlarla uğraşmak zorundamıyız yaa. gidip ağzıma geleni saymak istiyorum ama eşim durduruyo ;(

Canim benim sakin ol esin hakli sıkınti birken iki olmasin. Ahh bu kayinvalideler ahhh.. Allah islah etsin. Ellerine ne geciyoki anlamiyorum destek olacaklari yerde. Sen bence bu siralar karsilasma mumkunse tavsiyemdir yani. Senin doktugun gozyasinin hesabinida sorar Allahim ondan ve onun gibilerden rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…