arkadaşım ne kadar güzel yazmışsın. dediğine katılıyorum kesinlikle. bende üzülüyorum tabiki ama bunu eşime belli etmiyorum hiç. hep ona da dıyorum ki elimizden geleni yapıcaz ama Rabbim vermezse sen zaten benim bebeğimsin diyorum. sende benim bebeğimsin diyo aşkım benim. Rabbim bizim kaderimizi birleştirdiyse demekki bizi çift olarak görmek istiyor, demekki Rabbimin bizden beklediği başka şeyler var. Allahım kadere razı olanlardan eylesin. ve saplantı haline getirtmesin Rabbim inşallahArkadaslar,hic tanimadigim ama ayri ayri deger verip dua ettigim kaderdaslarim.uzun zamandir hicbisi yazmadan oylece okuyorum ve cikiyorum.yazdiklarinizi gorunce dayanamadim.icinizden bana kizanlar olabilir ama nolur kendinize bunu yapmayin.siz kendinize iskence ederseniz disardakiler ne yapmaz.hep ayni seyler bizede soruldu sikistirildik ama hic umursamadim hayirlisi demekki vakti var dedim gectim.ama bikere bile uzulmedim desem inanirmisiniz bana.cunku uzulursem sadece uzmekle kalmayacagim onun eksik hissetmesine sebep olacagim bi hayat arkadasim var dusunmem gereken.evet biz kafinlar icin annelik duygusu cok farkli babalarinkinden,ama inanin onlarda bizler kadar hassas.hep nasipte varsa oluruz anne baba yoksa iki kisi yeteriz birbirimize,birbirimizi buyuturuz dedim.ben allahtan gelen herseye raziyim dedim hep esime.bikere olsun keske demedim.esim kendini hic sevmemis bi anneye sahip bende sevsede hic gostermemis bi babaya...ikimizinde sevkate ihtiyacimiz vardi onun basini oksayacak bi anneye benim merhametle sevgiyle bakan bi babaya.biz birbirimize anne baba olduk.inanmayi umit etmeyi kesmedigim icin rabbim nasip etti.nolur yzmeyin kendinizide esinizide vakitleriniz var inaniyorum ben hepimiz tek tek anne olucaz yeterki duadan inanmaktan vazgecmeyelim.
Canim.. Bizdede durumlar ayni, bugun bi bebek magazasina girdim bende, baktim, baktim, sevdim, sonrada uzuldum, bakamadim, almaktan vazgectim..cok seviyorum aslinda ama kendimi taniyamiyorum artik, uzuntuyle huyumda degisti, yegenim 2 aylik, onu severken hep acaba bizimde olcakmi dusuncesi, rabbim cok buyuk, insallah bizimde dualarimizi kabul eder, bizim tese gunu yaklasiyor, cok korkuyorum, ya sonrasi?hep hayirlisini diliyorum rabbimden, dualarinizi bekliyoruz insallah, benimde dualarimdan eksik olmuyosunuz, artik bana sormuyolar kimileri, anladilarki bir sorun var, hep dogum kontrol haplarini cok uzun sure almak boyle yapiyor diyorlar birde, nerden biliyosun onun oldugu
bide herşeyi biliyolar yaa. ne bılıyosun doğum kontrol olduğunu ya. bızede kafadan uyduruyolar. yok hapmı kullanıyosun yok doğal mı korunuyosun. ya özelim bu benim özelime nıye bukadar ayrıntılı karışıyosun. bosşver canım yaa hepimiz çok uzuluyoruz ama duadan ve tedaviden başka elden bişey gelmiyo. eşine destek ol. unutma eşler birbirinin herşeyi. ben hep diyorum çocuklarımız olsa bile eşlerimizin yeri ayrı. napalım Rabbimden gelene razıyız
Arkadaslar bugun saat 3te rahimden mr cekilcem kist icin dualarinizi eksik etmeyin olurmu. Rabbimin izniyle bisi cikmaz insallah. Agir imtihanlardan korusun Rabbim. Amin.
Amin Allah razi olsn canim. Carsamba alcm sonucu cok merak ediyorum.Rabbim guzel sonuclar almanizi nasip etsin canim insallah
Canim gecmis olsun insaallah bir sey cikmaz dualarim seninleArkadaslar bugun saat 3te rahimden mr cekilcem kist icin dualarinizi eksik etmeyin olurmu. Rabbimin izniyle bisi cikmaz insallah. Agir imtihanlardan korusun Rabbim. Amin.
Amin canim Allah razi olsun. Carsamba gelsede ogrensem sonucu stres oldum ya.Canim gecmis olsun insaallah bir sey cikmaz dualarim seninle
Canim fotosunu ceksene sonucun buraya ekle oyle daha anlasilabilrKizlar esim test verdi söyle
Sperm miktarı ( milyon) 2.9
Sperm yoğunluğu. 1.6
Toplam hareketli. yüzde 20
Saate hareketli. Yüzde 10
Simdi ben bundan bisey anlamadım sperm miktarı adet mi milyonu sonuc iyimi korumuş esim hormon dusuklugu vardi
Esim tam karşımda oyuzden cekemem gördüklerim yazdım yarın doktora göstereceğiz ama ben cok merak ettimCanim fotosunu ceksene sonucun buraya ekle oyle daha anlasilabilr
Ayyy neguzel ne mutlu sana milyon diyorsun bizde birtane bile yokkKizlar esim test verdi söyle
Sperm miktarı ( milyon) 2.9
Sperm yoğunluğu. 1.6
Toplam hareketli. yüzde 20
Saate hareketli. Yüzde 10
Simdi ben bundan bisey anlamadım sperm miktarı adet mi milyonu sonuc iyimi korumuş esim hormon dusuklugu vardi
Adeti milyonu demiyo bence adet ama esim milyon diyo ben yorumlayamadimAyyy neguzel ne mutlu sana milyon diyorsun bizde birtane bile yokk
Banada milyon gibi geldi cunku birim parantez icinde yazilmisEsim tam karşımda oyuzden cekemem gördüklerim yazdım yarın doktora göstereceğiz ama ben cok merak ettim
Insallah oyledir yanında milyon diye YaZmiyo oyuzden aklıma takildiBanada milyon gibi geldi cunku birim parantez icinde yazilmis
Canim sonucu gostereyimBanada milyon gibi geldi cunku birim parantez icinde yazilmis
Canim benim anladigim 2.9 milyon cikmis sayi bunun %20 si hareketli. Insallah bi an once evladin kucaginda olur. Doktorunuza bi an once sorun. Bakalim ne diyck.Canim sonucu gostereyim
Ayy insallah öyledir yarın doktoru arayacağım doktoru cevap icin cok tesekkur ederimCanim benim anladigim 2.9 milyon cikmis sayi bunun %20 si hareketli. Insallah bi an once evladin kucaginda olur. Doktorunuza bi an once sorun. Bakalim ne diyck.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?