Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşım ne kadar güzel yazmışsın. dediğine katılıyorum kesinlikle. bende üzülüyorum tabiki ama bunu eşime belli etmiyorum hiç. hep ona da dıyorum ki elimizden geleni yapıcaz ama Rabbim vermezse sen zaten benim bebeğimsin diyorum. sende benim bebeğimsin diyo aşkım benim. Rabbim bizim kaderimizi birleştirdiyse demekki bizi çift olarak görmek istiyor, demekki Rabbimin bizden beklediği başka şeyler var. Allahım kadere razı olanlardan eylesin. ve saplantı haline getirtmesin Rabbim inşallah

kızlar bi abladan ögrendim eşi azospermmiş..ılk tese ameliyatında hic bulunamamıs 2,tese de bulunmuş fakat düşük yapmış...3,tese de de tekrardan bulunamamış bunları ankara da yaptrmışlar ve sonra 4,teseyi yaptırmışlar ve bulunmuş şimdi 4 yaşında bı kızı var..üstelik 4.teseyi de istanbul da emre bakırcıoglu yapmışRABBİM inşallah bizlere de nasip eder bunu duyduktan sonra gercekten hiç bir zaman umudumuzu kabetmemeliymişiz bi daha anladım..

Kizlar esim test verdi söyle

Sperm miktarı ( milyon) 2.9
Sperm yoğunluğu. 1.6
Toplam hareketli. yüzde 20
Saate hareketli. Yüzde 10
Simdi ben bundan bisey anlamadım sperm miktarı adet mi milyonu sonuc iyimi korumuş esim hormon dusuklugu vardi

Canim fotosunu ceksene sonucun buraya ekle oyle daha anlasilabilr

Ayyy neguzel ne mutlu sana milyon diyorsun bizde birtane bile yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…