Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ahh be canım amin amin amin

Amin canim!

Merhaba kizlar.nasil gecti bayram ? Bizde her gittigimiz yerde bebek sorulari.etrafimizda kucucuk bebekler.zor gecti birde bugun olan biseyi anlatayim size.esimin kuzeni dogum yapti gecenlerde.bugunde bayrama gittik onlara.giderken yolda durdurdum esimi bi bebek magazasina girdim hediye almak icin.aman Allahim o bebek koyafetlerini gorunce kendimi nasil kaptirdim kizlar anlatamam oraya ne icin gittigimi unuttum resmen. Bebek kıyafetlerinin birini aliyorum birini bırakıyorum. Hepsi oyle güzeldiki.hepsine dokundum nerdeyse.artik oyle kaptirdim ki kendimi esim aradi hadi nerdesin dedi.bi baktim ki yarim saati gecmis.deli oldum kizlar resmen deli oldum. O kiyafetlerden kendi bebegime alabilecek miyim yoksa hep baskalarinin bebekleri icin mi giricem bebek magazalarina.kendi bebegimi koklayabilecek miyim acaba yada hep başkalarının bebeklerini mi gizli gizli koklucam

merhaba kaan Aydos eşime tese olması gerektiğini mail attı. ekim ayı içinde tese olacak gün bekliyor bizden. ekimin ilk haftası olmayı düşünüyor. hangi hastanede yapıyor acaba ve canlı sperm çıkarsa donduracak acaba o zaman tüp bebek için o hastaneyi istemezsek dondurulmuşu alma şansımız olur mu? bilgisi olan var mı. lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Merhaba canım, idare eder işte aynı şeyler bizde de olmadı değil.kayinvalidemlerin tarafina gittigimiz yerlerde insanların daha yok mu bişey demesi,gider ayak bile kapı arasında sormalari çok sinir bozucuydu.Onlar öyle sordukca insanların ve eltimin bana bakışı anlatamam.ne kadar meraklı insanlar ya geçen bayramda sormuşlardı.Gıcık oluyorum ya size ne.insallah Rabbim tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder artık bizde bu uyuz insanların sözlerinden kurtuluruz.

Peygamber efendimizin erkek cocuklari birbir vefat edince iman etmeyenler soyu kesik demisler efendimize. Buna efendimiz cok uzulmus. Ve Cenab-i Allah bir sureyi indiriyor

Kevser suresi
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- İnnâ a'taynâkel kevser
2- Fesalli lirabbike venhar
3- İnne şânieke hüvel'ebter

Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Muhakkak Biz, sana Kevseri'i verdik.
2- Sen de Rabbin için namaz kıl ve kurban kes!
3- Doğrusu sana kin besleyendir soyu kesik olan!
ALLAH BÜYÜK BAŞKA HERŞEY KÜÇÜK

Canim ayni durum bizdede vardi. Sorulan sorulara kacamak cvplarda cabasi. Bi muddet daha dusunmuyoruz diyoruz. E niye yasiniz ilerleyince zor olur demiyolarmi. Evet canim biz akil edemiyoruz cunku o konuyu dimi biz keyfimizden bekliyoruz cunku. Hem Allaha dua edip hemde karsimdakine cvp veriyorum o birkac saniye icinde. Zor elbet bebekler hamileler ic cekmeler. Ama Rabbim bizlerede nasip edecek insallah saglikli sihhatli ve sagligimizla sihhatimizle sarip sarmalicaz pamuklarimizi insallah. Allahim sabir ve ferahlik versin iclerimize.

Canim.. Bizdede durumlar ayni, bugun bi bebek magazasina girdim bende, baktim, baktim, sevdim, sonrada uzuldum, bakamadim, almaktan vazgectim..cok seviyorum aslinda ama kendimi taniyamiyorum artik, uzuntuyle huyumda degisti, yegenim 2 aylik, onu severken hep acaba bizimde olcakmi dusuncesi, rabbim cok buyuk, insallah bizimde dualarimizi kabul eder, bizim tese gunu yaklasiyor, cok korkuyorum, ya sonrasi?hep hayirlisini diliyorum rabbimden, dualarinizi bekliyoruz insallah, benimde dualarimdan eksik olmuyosunuz, artik bana sormuyolar kimileri, anladilarki bir sorun var, hep dogum kontrol haplarini cok uzun sure almak boyle yapiyor diyorlar birde, nerden biliyosun onun oldugunu.....

Selam kizlar iyi bayramlar bi bayrami daha bitirdik rabbim o duyguyu bizlerede yasatsin söyle siraya gecseler òpsek koklasak bayramlarda onlara kiyafetler alsak elimizi òpseler offfffff yaaa cok uzgunum bayramlari hic sevmiyorum
Insallah canim. Amin. Insallah yakindir ozamanlar insaallah uzak degildir. Bayram bitti buna sukur tabiki ama bizde bittik. Allahim seneye ramazan bayramina hamile girmeyi nasip etsin cumlemize insallah.

Selam kizlar iyi bayramlar bi bayrami daha bitirdik rabbim o duyguyu bizlerede yasatsin söyle siraya gecseler òpsek koklasak bayramlarda onlara kiyafetler alsak elimizi òpseler offfffff yaaa cok uzgunum bayramlari hic sevmiyorum
Ay canim ne guzel ne icten yazmissin! Bi tanecik olsun diyorum o duyguyu versin hayirlisiyla rabbim, en azindan bir kere..rabbim sen buyuksun, sen dualarimizi kabul eyle amin

Arkadaslar,hic tanimadigim ama ayri ayri deger verip dua ettigim kaderdaslarim.uzun zamandir hicbisi yazmadan oylece okuyorum ve cikiyorum.yazdiklarinizi gorunce dayanamadim.icinizden bana kizanlar olabilir ama nolur kendinize bunu yapmayin.siz kendinize iskence ederseniz disardakiler ne yapmaz.hep ayni seyler bizede soruldu sikistirildik ama hic umursamadim hayirlisi demekki vakti var dedim gectim.ama bikere bile uzulmedim desem inanirmisiniz bana.cunku uzulursem sadece uzmekle kalmayacagim onun eksik hissetmesine sebep olacagim bi hayat arkadasim var dusunmem gereken.evet biz kafinlar icin annelik duygusu cok farkli babalarinkinden,ama inanin onlarda bizler kadar hassas.hep nasipte varsa oluruz anne baba yoksa iki kisi yeteriz birbirimize,birbirimizi buyuturuz dedim.ben allahtan gelen herseye raziyim dedim hep esime.bikere olsun keske demedim.esim kendini hic sevmemis bi anneye sahip bende sevsede hic gostermemis bi babaya...ikimizinde sevkate ihtiyacimiz vardi onun basini oksayacak bi anneye benim merhametle sevgiyle bakan bi babaya.biz birbirimize anne baba olduk.inanmayi umit etmeyi kesmedigim icin rabbim nasip etti.nolur yzmeyin kendinizide esinizide vakitleriniz var inaniyorum ben hepimiz tek tek anne olucaz yeterki duadan inanmaktan vazgecmeyelim.

sorma canım yaa. yaşınız geçer. zor olur. sonra hiç olmaz. ya sizene sizene yaa. sinir oluyorum şu insanların boş boğazlıklarına. çocuksuz aile olunmaz diyolar bide. biz zaten aileyiz diyorum. ya hadsizlik artık bu kadarı.eşim bana kafes almış. kuş alıcaz. dün gelen misafirler diyoki kuş alıcağınıza bebek yapın yaa sinir oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…