- 22 Nisan 2014
- 339
- 444
- 103
Amin canim benim.Aminnn amin ne guzel bir dua Allah Razı olsun Rabbim şifa versin eslerimize aminnn
Ahh be canım amin amin aminArkadaslarim kader ortaklarim ablalarim kardeslerim.. Rabbim mubarek arefe gunu hurmetine dualarimizi kabul eylesin. Insallah obur bayrami hayirli sevinclerle bayram gibi yasamayi cumlemize nasip eylesin. Dilerim Allahimdan ameliyata gireceklere sifa ve hayirli sevincli haberler almayi nasip etsin. Rabbim dualarimizi hacda olan vakfeye durup dua eden kullarinin duasiyla kabul etsin. Amin amin amin. Allaha emanet olun. Iyi bayramlarimiz olsun arkadaslar.
Amin canim!Arkadaslarim kader ortaklarim ablalarim kardeslerim.. Rabbim mubarek arefe gunu hurmetine dualarimizi kabul eylesin. Insallah obur bayrami hayirli sevinclerle bayram gibi yasamayi cumlemize nasip eylesin. Dilerim Allahimdan ameliyata gireceklere sifa ve hayirli sevincli haberler almayi nasip etsin. Rabbim dualarimizi hacda olan vakfeye durup dua eden kullarinin duasiyla kabul etsin. Amin amin amin. Allaha emanet olun. Iyi bayramlarimiz olsun arkadaslar.
Insallah canim amin. Hayirli bayramlar.Arkadaşlar herkese iyi bayramlar rabbim inşallah birdahaki baurama evlatlarımıza kavuşturur
Merhaba canım, idare eder işte aynı şeyler bizde de olmadı değil.kayinvalidemlerin tarafina gittigimiz yerlerde insanların daha yok mu bişey demesi,gider ayak bile kapı arasında sormalari çok sinir bozucuydu.Onlar öyle sordukca insanların ve eltimin bana bakışı anlatamam.ne kadar meraklı insanlar ya geçen bayramda sormuşlardı.Gıcık oluyorum ya size ne.insallah Rabbim tez zamanda bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder artık bizde bu uyuz insanların sözlerinden kurtuluruz.Merhaba kizlar.nasil gecti bayram ? Bizde her gittigimiz yerde bebek sorulari.etrafimizda kucucuk bebekler.zor gectibirde bugun olan biseyi anlatayim size.esimin kuzeni dogum yapti gecenlerde.bugunde bayrama gittik onlara.giderken yolda durdurdum esimi bi bebek magazasina girdim hediye almak icin.aman Allahim o bebek koyafetlerini gorunce kendimi nasil kaptirdim kizlar anlatamam oraya ne icin gittigimi unuttum resmen. Bebek kıyafetlerinin birini aliyorum birini bırakıyorum. Hepsi oyle güzeldiki.hepsine dokundum nerdeyse.artik oyle kaptirdim ki kendimi esim aradi hadi nerdesin dedi.bi baktim ki yarim saati gecmis.deli oldum kizlar resmen deli oldum. O kiyafetlerden kendi bebegime alabilecek miyim yoksa hep baskalarinin bebekleri icin mi giricem bebek magazalarina.kendi bebegimi koklayabilecek miyim acaba yada hep başkalarının bebeklerini mi gizli gizli koklucam
Canim ayni durum bizdede vardi. Sorulan sorulara kacamak cvplarda cabasi. Bi muddet daha dusunmuyoruz diyoruz. E niye yasiniz ilerleyince zor olur demiyolarmi. Evet canim biz akil edemiyoruz cunku o konuyu dimi biz keyfimizden bekliyoruz cunku. Hem Allaha dua edip hemde karsimdakine cvp veriyorum o birkac saniye icinde. Zor elbet bebekler hamileler ic cekmeler. Ama Rabbim bizlerede nasip edecek insallah saglikli sihhatli ve sagligimizla sihhatimizle sarip sarmalicaz pamuklarimizi insallah. Allahim sabir ve ferahlik versin iclerimize.Merhaba kizlar.nasil gecti bayram ? Bizde her gittigimiz yerde bebek sorulari.etrafimizda kucucuk bebekler.zor gectibirde bugun olan biseyi anlatayim size.esimin kuzeni dogum yapti gecenlerde.bugunde bayrama gittik onlara.giderken yolda durdurdum esimi bi bebek magazasina girdim hediye almak icin.aman Allahim o bebek koyafetlerini gorunce kendimi nasil kaptirdim kizlar anlatamam oraya ne icin gittigimi unuttum resmen. Bebek kıyafetlerinin birini aliyorum birini bırakıyorum. Hepsi oyle güzeldiki.hepsine dokundum nerdeyse.artik oyle kaptirdim ki kendimi esim aradi hadi nerdesin dedi.bi baktim ki yarim saati gecmis.deli oldum kizlar resmen deli oldum. O kiyafetlerden kendi bebegime alabilecek miyim yoksa hep baskalarinin bebekleri icin mi giricem bebek magazalarina.kendi bebegimi koklayabilecek miyim acaba yada hep başkalarının bebeklerini mi gizli gizli koklucam
Canim.. Bizdede durumlar ayni, bugun bi bebek magazasina girdim bende, baktim, baktim, sevdim, sonrada uzuldum, bakamadim, almaktan vazgectim..cok seviyorum aslinda ama kendimi taniyamiyorum artik, uzuntuyle huyumda degisti, yegenim 2 aylik, onu severken hep acaba bizimde olcakmi dusuncesi, rabbim cok buyuk, insallah bizimde dualarimizi kabul eder, bizim tese gunu yaklasiyor, cok korkuyorum, ya sonrasi?hep hayirlisini diliyorum rabbimden, dualarinizi bekliyoruz insallah, benimde dualarimdan eksik olmuyosunuz, artik bana sormuyolar kimileri, anladilarki bir sorun var, hep dogum kontrol haplarini cok uzun sure almak boyle yapiyor diyorlar birde, nerden biliyosun onun oldugunu.....Merhaba kizlar.nasil gecti bayram ? Bizde her gittigimiz yerde bebek sorulari.etrafimizda kucucuk bebekler.zor gectibirde bugun olan biseyi anlatayim size.esimin kuzeni dogum yapti gecenlerde.bugunde bayrama gittik onlara.giderken yolda durdurdum esimi bi bebek magazasina girdim hediye almak icin.aman Allahim o bebek koyafetlerini gorunce kendimi nasil kaptirdim kizlar anlatamam oraya ne icin gittigimi unuttum resmen. Bebek kıyafetlerinin birini aliyorum birini bırakıyorum. Hepsi oyle güzeldiki.hepsine dokundum nerdeyse.artik oyle kaptirdim ki kendimi esim aradi hadi nerdesin dedi.bi baktim ki yarim saati gecmis.deli oldum kizlar resmen deli oldum. O kiyafetlerden kendi bebegime alabilecek miyim yoksa hep baskalarinin bebekleri icin mi giricem bebek magazalarina.kendi bebegimi koklayabilecek miyim acaba yada hep başkalarının bebeklerini mi gizli gizli koklucam
Insallah canim. Amin. Insallah yakindir ozamanlar insaallah uzak degildir. Bayram bitti buna sukur tabiki ama bizde bittik. Allahim seneye ramazan bayramina hamile girmeyi nasip etsin cumlemize insallah.Selam kizlar iyi bayramlar bi bayrami daha bitirdik rabbim o duyguyu bizlerede yasatsin söyle siraya gecseler òpsek koklasak bayramlarda onlara kiyafetler alsak elimizi òpseler offfffff yaaa cok uzgunum bayramlari hic sevmiyorum
Ay canim ne guzel ne icten yazmissin! Bi tanecik olsun diyorum o duyguyu versin hayirlisiyla rabbim, en azindan bir kere..rabbim sen buyuksun, sen dualarimizi kabul eyle aminSelam kizlar iyi bayramlar bi bayrami daha bitirdik rabbim o duyguyu bizlerede yasatsin söyle siraya gecseler òpsek koklasak bayramlarda onlara kiyafetler alsak elimizi òpseler offfffff yaaa cok uzgunum bayramlari hic sevmiyorum
sorma canım yaa. yaşınız geçer. zor olur. sonra hiç olmaz. ya sizene sizene yaa. sinir oluyorum şu insanların boş boğazlıklarına. çocuksuz aile olunmaz diyolar bide. biz zaten aileyiz diyorum. ya hadsizlik artık bu kadarı.eşim bana kafes almış. kuş alıcaz. dün gelen misafirler diyoki kuş alıcağınıza bebek yapınCanim ayni durum bizdede vardi. Sorulan sorulara kacamak cvplarda cabasi. Bi muddet daha dusunmuyoruz diyoruz. E niye yasiniz ilerleyince zor olur demiyolarmi. Evet canim biz akil edemiyoruz cunku o konuyu dimi biz keyfimizden bekliyoruz cunku. Hem Allaha dua edip hemde karsimdakine cvp veriyorum o birkac saniye icinde. Zor elbet bebekler hamileler ic cekmeler. Ama Rabbim bizlerede nasip edecek insallah saglikli sihhatli ve sagligimizla sihhatimizle sarip sarmalicaz pamuklarimizi insallah. Allahim sabir ve ferahlik versin iclerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?