- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Canım sizde de az da olsa spemr çıkışı var mı ?Evet canım sanırım büyük ihtimalle :) denk gelicez
Sende heyecan yok mu ben düşündükçe heyecan yapıyorum Bi de microtese olacak mı eşin murad bey mi yapacak kusura bakma çok kişiyle konuşunca karıştırıyorum Bi de Brüksel tüp bebek merkezi Hakkında Bilgin var mıEvet canım sanırım büyük ihtimalle :) denk gelicez
Olmaz olur mu canim. Heyecan umut hasret surekli beynim bu düsünce ile mesgul. Brüksel tup bebegi hic duymadim canim bilgim yok maalesef. Araliga kadar bekleyip cikis olmazsa murad hoca tese yapacak canimSende heyecan yok mu ben düşündükçe heyecan yapıyorum Bi de microtese olacak mı eşin murad bey mi yapacak kusura bakma çok kişiyle konuşunca karıştırıyorum Bi de Brüksel tüp bebek merkezi Hakkında Bilgin var mı
Canım sizde de az da olsa spemr çıkışı var mı ?
Varikosel ameliyati olali yaklasik 5 ay oldu canim. Maalesef cikis olmadi henuzCanım sizde de az da olsa spemr çıkışı var mı ?
Evet dogru hatirladın bitanem az sayida tesede cikmisti ama olmamıştıAnldim bitanem inşallah olur olmasada ins tesede çıkar arkadaşım galiba siz tese oldunuz ve tesede bulunmuştu dimi
İnsqllh birtanem ins olur hepimizin yüzünü güldürsun Rabbim seninde bende bu aralar telasluyim sabırsız mutlu mutsuz Rabbim sığınacaz insEvet dogru hatirladın bitanem az sayida tesede cikmisti ama olmamıştı
Nekadar da bizim sürecimizi anlatan bir fotoğraf paylaşım için saol arkadasim
Karmasık duygular..... bilirim canîm benim. Aminnnnnnn canım hepimizin yüzü gülsün inşallah. Ağlayacaksakta mutluluktan olsun insallahİnsqllh birtanem ins olur hepimizin yüzünü güldürsun Rabbim seninde bende bu aralar telasluyim sabırsız mutlu mutsuz Rabbim sığınacaz ins
Amin amin arkadaşım her koşulu stresli sabredioruz Rabbim sabredenle beraberdir....ins sabrimizin sonunda annelik duygusunu tatmak olur tüm arkadaşlarımıza da bizedeKarmasık duygular..... bilirim canîm benim. Aminnnnnnn canım hepimizin yüzü gülsün inşallah. Ağlayacaksakta mutluluktan olsun insallah
Amin amin arkadaşım bizdede aynı stres var ilk tedavimiz olacak bizimde. Nerede basliycam siniz Rabbim yüzünü güldürsun insSlm kızlar zorlu süreçte allah hepimizin yardımcısı olsun 2.tedavi için startı verdik perşembe günü doktora gidicez inşallah ilaçlarla çıkışımız olur .... Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin .
İzmirde necmettin beyde başlıycaz siz nerde başlıycaksınız?Amin amin arkadaşım bizdede aynı stres var ilk tedavimiz olacak bizimde. Nerede basliycam siniz Rabbim yüzünü güldürsun ins
Tesede sperm çok fazla çıktıysa dondurulup kullanılabilir örneğin biZde 9 tane çıktı 1tanesi kaliteliydi 2.tedaviye başlıycazArkadaşlar herkese iyi akşamlar.Benim bir sorum olacaktı,azospermi sorunuyla mikro tese ameliyatı sadece bir kez yapılıp elde edilen spermler dondurulup her bir tüp bebek icin çözülüp kullanılabiliyor mu yoksa her tüp bebek tedavisi için yeniden ameliyat mı gerekiyor?Bilgisi olan varsa nolur yardımcı olun bana.Yurtdışındayım ve Türkiyede nasıl oluyo bu işler hiçbir bilgim yok
Peki 9 tane olunca 9 kez denenebiliyor mu?Yani nasıl oluyor kusura bakmayın belki çok saçma sorular soruyorum ama hiç bilgim yok.Bana bunu biraz açıklayabilir misiniz?Tesede sperm çok fazla çıktıysa dondurulup kullanılabilir örneğin biZde 9 tane çıktı 1tanesi kaliteliydi 2.tedaviye başlıycaz
Canım bir tane kaliteli sperm yetiyo mu embiriyo yapmaya arkadasimTesede sperm çok fazla çıktıysa dondurulup kullanılabilir örneğin biZde 9 tane çıktı 1tanesi kaliteliydi 2.tedaviye başlıycaz
Sizinde mi eşiniz azospermi yeni miöğrendinizPeki 9 tane olunca 9 kez denenebiliyor mu?Yani nasıl oluyor kusura bakmayın belki çok saçma sorular soruyorum ama hiç bilgim yok.Bana bunu biraz açıklayabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?