Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Olmaz olur mu canim. Heyecan umut hasret surekli beynim bu düsünce ile mesgul. Brüksel tup bebegi hic duymadim canim bilgim yok maalesef. Araliga kadar bekleyip cikis olmazsa murad hoca tese yapacak canim

Son düzenleme:
Anldim bitanem inşallah olur olmasada ins tesede çıkar arkadaşım galiba siz tese oldunuz ve tesede bulunmuştu dimi

İnsqllh birtanem ins olur hepimizin yüzünü güldürsun Rabbim seninde bende bu aralar telasluyim sabırsız mutlu mutsuz Rabbim sığınacaz ins
Karmasık duygular..... bilirim canîm benim. Aminnnnnnn canım hepimizin yüzü gülsün inşallah. Ağlayacaksakta mutluluktan olsun insallah

Slm kızlar zorlu süreçte allah hepimizin yardımcısı olsun 2.tedavi için startı verdik perşembe günü doktora gidicez inşallah ilaçlarla çıkışımız olur .... Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin .

Karmasık duygular..... bilirim canîm benim. Aminnnnnnn canım hepimizin yüzü gülsün inşallah. Ağlayacaksakta mutluluktan olsun insallah
Amin amin arkadaşım her koşulu stresli sabredioruz Rabbim sabredenle beraberdir....ins sabrimizin sonunda annelik duygusunu tatmak olur tüm arkadaşlarımıza da bizede

Amin amin arkadaşım bizdede aynı stres var ilk tedavimiz olacak bizimde. Nerede basliycam siniz Rabbim yüzünü güldürsun ins

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Benim bir sorum olacaktı,azospermi sorunuyla mikro tese ameliyatı sadece bir kez yapılıp elde edilen spermler dondurulup her bir tüp bebek icin çözülüp kullanılabiliyor mu yoksa her tüp bebek tedavisi için yeniden ameliyat mı gerekiyor?Bilgisi olan varsa nolur yardımcı olun bana.Yurtdışındayım ve Türkiyede nasıl oluyo bu işler hiçbir bilgim yok

Tesede sperm çok fazla çıktıysa dondurulup kullanılabilir örneğin biZde 9 tane çıktı 1tanesi kaliteliydi 2.tedaviye başlıycaz

Tesede sperm çok fazla çıktıysa dondurulup kullanılabilir örneğin biZde 9 tane çıktı 1tanesi kaliteliydi 2.tedaviye başlıycaz
Peki 9 tane olunca 9 kez denenebiliyor mu?Yani nasıl oluyor kusura bakmayın belki çok saçma sorular soruyorum ama hiç bilgim yok.Bana bunu biraz açıklayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…