Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aminnn Aminnn Aminnnnnnn yüreğin sagolsun inşallah

Aöin s
amin âmin âmin Rabbim duydun sesini duysun dualarını hepimizin yardımcısı olsun.

Aöin s

amin âmin âmin Rabbim duydun sesini duysun dualarını hepimizin yardımcısı olsun.
Sagol canım insAllah Rabbim evlerimizi senlendirecek yürek yangınlarımızı söndürecek, diliyorum Rabbim gönderecek mucizelerimizi ♥♥

Cok guzel bir dua yazmissin canim, Allah senden razi olsun. Amin tum huzel dualarin icin.

Buralar sessiz bu aralar benimse her geçen gün heyecanım artıyor nedense ocak ayına daha var ama bilmiyorum çok stres yaptım kızlar

Buralar sessiz bu aralar benimse her geçen gün heyecanım artıyor nedense ocak ayına daha var ama bilmiyorum çok stres yaptım kızlar

canim benim stres yapma :) Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. Muhtemelen tedavi sürecinde ayni zamanlara denk gelecegiz :)

Son düzenleme:
Canim murad hoca size kesin tedavi uygular. Benim esinde de fsh 55 lerde idi. Simdi 7 civarinda 5. Aydayiz tedavide. 2-2,5 ay daha surecek tedavimiz. Rabnim hepimizin yuzunu guldursun. Hersey dua ile bol bol dua edelim canlarım
cnm benım problemımle aynı olan bı arkadas vardı onlara tedavı yapmadan tese yapmıs murad hoca ama ben o yuzden kagan hocaya gıtmeyı dusunuyorum hatta ocagın 26 sına randevu aldm

eşim 5 ay önce varikosel ameliyatı oldu. Fsh çok yüksekti. Önceki teselerde sayıca az da olsa sperm çıkmıştı. Bu sebeple tedavimiz farklı şekillendi sanırım canım

canim benim stres yapma :) Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. Muhtemelen tedavi sürecinde ayni zamanlara denk gelecegiz :)
Evet canım sanırım bu arada aynı hastanede olacağız dimi Allahım hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…