- 22 Nisan 2014
- 339
- 444
- 103
Ya oyle geldi icimden canim. Sende sagolasin. : )Aminnn.. Yüreğine saglik ne guzel bi dua oldu bu :)
Amiin :)yaşamayan ne bilir acısını.. ne bilir bu uğurda neler çekildiğini nelere katlanılmak zorunda kalındığını.. Allah herkese akıl fikir versin.. isteyen herkese de evlat nasip etsin inşallah..
26 ocaktan once randevu yokmus kaan aydosta bızde ocakta gıdıcez tedavı ıcınKizlar kaan hocayı aradık en erken ocak à randevu veriyorlar kayseri de kirikkalede var mı iyi uroloji doktoru yardım edin
Çok şükür canım sen nasilsinnnKizlar Nasılsıniz ?
Aminnn Aminnn Aminnnnnnn yüreğin sagolsun inşallahBencede canim. Ezan okunuyo icimden geldi dua etcem : ) Rabbim sevdiklerimizi ve bizleri kazadan beladan koru. Peygamber efendimizin sefaatinden mahrum eyleme. Dualarimizi duasi kabul olan kullarin arasina kat Rabbim. Mubarek gun nerde dermansiz derdi olan varsa sevindir icindede bizleri. Allahim ben ve benim durumumda olan kullarina evlat sahibi olmayi saglikla dogum yapmayi nasip et. Rabb hikmetinden sual olunmaz mucizelerin sahibi sensin kimselere muhtac etme. Mucizelerinle sevindir bizleri. Maddi manevi feraha cikar. Amin. Yolda olanlara yola cikacaklara sag salim donmelerini nasip et. Vatanimizi milletimizi sen koru Allahim amin amin amin..
amin âmin âmin Rabbim duydun sesini duysun dualarını hepimizin yardımcısı olsun.Canım benim dayanmamız gerekiyor. Rabbimin dedigi olur. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın umarım yüzümüz gülecek inanıyorum ben. Dua ile gelecek mucize bebeklerimiz. Dr.unuz kim canım? Ne tür tedavi uygulanıyor? Benim eşim de 6aydır haftanın 4 günü igne yaptırıyor ve onun icin cok endiseleniyorum. Allah'ım sevdiceğimi koru ona bisey olmasın. Yalvarıyorum emeklerimizi boşa çıkarma Yarabbim diye dua ediyorum her daim. Rabbim istedigine evlat, isteyene mal mülk verirmis. Rabbim evlat vermek istedigi kullarından eylesin bizleri. Evlerimizde cocuk sesleri kahkahaları çînlasın. Ol de oluversin Yarabbimmmmm
Sagol canım insAllah Rabbim evlerimizi senlendirecek yürek yangınlarımızı söndürecek, diliyorum Rabbim gönderecek mucizelerimizi ♥♥Aöin s
amin âmin âmin Rabbim duydun sesini duysun dualarını hepimizin yardımcısı olsun.
Cok guzel bir dua yazmissin canim, Allah senden razi olsun. Amin tum huzel dualarin icin.Bencede canim. Ezan okunuyo icimden geldi dua etcem : ) Rabbim sevdiklerimizi ve bizleri kazadan beladan koru. Peygamber efendimizin sefaatinden mahrum eyleme. Dualarimizi duasi kabul olan kullarin arasina kat Rabbim. Mubarek gun nerde dermansiz derdi olan varsa sevindir icindede bizleri. Allahim ben ve benim durumumda olan kullarina evlat sahibi olmayi saglikla dogum yapmayi nasip et. Rabb hikmetinden sual olunmaz mucizelerin sahibi sensin kimselere muhtac etme. Mucizelerinle sevindir bizleri. Maddi manevi feraha cikar. Amin. Yolda olanlara yola cikacaklara sag salim donmelerini nasip et. Vatanimizi milletimizi sen koru Allahim amin amin amin..
Buralar sessiz bu aralar benimse her geçen gün heyecanım artıyor nedense ocak ayına daha var ama bilmiyorum çok stres yaptım kızlar
cnm benım problemımle aynı olan bı arkadas vardı onlara tedavı yapmadan tese yapmıs murad hoca ama ben o yuzden kagan hocaya gıtmeyı dusunuyorum hatta ocagın 26 sına randevu aldmCanim murad hoca size kesin tedavi uygular. Benim esinde de fsh 55 lerde idi. Simdi 7 civarinda 5. Aydayiz tedavide. 2-2,5 ay daha surecek tedavimiz. Rabnim hepimizin yuzunu guldursun. Hersey dua ile bol bol dua edelim canlarım
Evet canım sanırım bu arada aynı hastanede olacağız dimi Allahım hayırlısını versincanim benim stres yapma :) Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. Muhtemelen tedavi sürecinde ayni zamanlara denk gelecegiz :)
Evet canım sanırım büyük ihtimalle :) denk gelicezEvet canım sanırım bu arada aynı hastanede olacağız dimi Allahım hayırlısını versin
İnşallah rabbim çok büyük inşallah bizleri yalnız bırakmasın. Âmin.Sagol canım insAllah Rabbim evlerimizi senlendirecek yürek yangınlarımızı söndürecek, diliyorum Rabbim gönderecek mucizelerimizi ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?