Erciyes tıpı kayseridemi canim? Ilk kez duyuyorum bu merkezi. o yuzden bilemiyorum canim, onemli olan merkezin sizin kafaniza yatmasi. Umarim en hayırlî yerlerde tedavi oluruz hepimiz. Rapor hakkinda henuz tam olarak tüp bebek aşamasina gelemedigimiz icin yorum yapamiyorum canim. Yani gittigimiz merkezde rapor sansimiz var mi inan hic bilmiyorum. Umuyorum oluyordur en azindan ilac masrafları biraz azalirMerhaba. Bugunlerde benim de aklima tam olarak bu takiliyodu. Suana kadar hep ozel tup bebek merkezlerinde yaptiririz diyodum. Ama ennson erciyes tipa muayeneye gittik cok memnun kaldik. Acaba tup bebegi de orda dusunsek mi diyodum kendi kendime. Laboratuvar nasildir acaba? Sperm cikarsa tesede bizim icin cok kiymetli olacak sonucta. Bir de siz rapor cikarttirdiniz mi? Ozelde de bi etkisi var midir acaba raporun?
Erciyes universitesi tip fakultesi canim :) sanki herkes biliyomus gibi ben kisaltip soyledim ismini :)) sen universite hastanesinde yaptirdik yazinca sorayim dedim ben de. Suan icin bana en yakin merkez novaart sanirim. O ana kadar kararimiz degismezse tabi :)Erciyes tıpı kayseridemi canim? Ilk kez duyuyorum bu merkezi. o yuzden bilemiyorum canim, onemli olan merkezin sizin kafaniza yatmasi. Umarim en hayırlî yerlerde tedavi oluruz hepimiz. Rapor hakkinda henuz tam olarak tüp bebek aşamasina gelemedigimiz icin yorum yapamiyorum canim. Yani gittigimiz merkezde rapor sansimiz var mi inan hic bilmiyorum. Umuyorum oluyordur en azindan ilac masrafları biraz azalir
Universite hastanelerinde tedavi için rapor çikarabiliyorsun. Rabbim vakti gelince merkeze de karar verdirir merak etme :) O ne güzel Vekil'dir. Hepimiz icin karar verir sen merak etme canımErciyes universitesi tip fakultesi canim :) sanki herkes biliyomus gibi ben kisaltip soyledim ismini :)) sen universite hastanesinde yaptirdik yazinca sorayim dedim ben de. Suan icin bana en yakin merkez novaart sanirim. O ana kadar kararimiz degismezse tabi :)
Canim alıntıdır.Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize bende üniversite hastensinde tüp bebeği yaptırcam ins pazartesi ariyip randevu alcaz ins ama şunu söylemek istiom devlete bir embriyo koyuluyormus yani uzuluyorum bu duruma geçen bizim bir tanıdık abla geldi üç tane embriyo koymuşlar özelde yaptırmış biri tutmuş yani hamile kalma şansı artmış bizim normal yolla cocugumuz olmuyor sonuçta neden iki değil onu anlamiom tutma ihtimali yüksek yaşınız genç ondan bir tane diolar ne guzle işte tutuyor sa şansımız yüksek olursa bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim
Haklisîn canîm katılıyorum fikrine. Devlet istege bagli yapsa keske. Zorlu bir sürec. Rabbim feraha cikarsin hepimizi insAllahEvet canim benim bende okumuştum tesekkur ederim alinti icin cok .ama özelde üç tane bile koyuyorlar 28 yaşında bahsettigim abla haksızlık oluyo yani bence devlete isteğe göre iki olabilir di. Uzgunumsonuçta zorlu süreç yani anlamsiz
Evet canim haklisin :) yeni yilda biz de bebislerimize hamile oluruz insallah saglikla..Universite hastanelerinde tedavi için rapor çikarabiliyorsun. Rabbim vakti gelince merkeze de karar verdirir merak etme :) O ne güzel Vekil'dir. Hepimiz icin karar verir sen merak etme canım
Inşallah canım :) Cumamız mübarek olsun canlarım. Rabbim bugünün hürmetine kalbimizden geceni ömrümüze makbul buyursun insAllahEvet canim haklisin :) yeni yilda biz de bebislerimize hamile oluruz insallah saglikla..
Benim de en yakin arkadaslarim hamile gelip bana sureclerinin sikintilarini anlatiyolar. Insanlar cok bencil vedusuncesiz sallaaaa ☺takma zamanla geciyo hassasiyetİnşallah ama biz tam üç yıldır bu yoldayız ve bilmiyorum iyi olmayacak gibi umutsuz olmak istemiyorum ama bilmiyorum okuldayım şu an her yanım çocuk her anım arkadaşlarımın çocuklarının lafı Allah'ım sabır versin
Cnm sen rica edersen daha öne alirlar randevu yu bence etmiştim bence denmelisin bir tekrarggörüşKizlar kaan hocayı aradık en erken ocak à randevu veriyorlar kayseri de kirikkalede var mı iyi uroloji doktoru yardım edin
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Ya nereye gidiyoruz Allahin karsisina nasil cikacagiz diye dusunmezlermi hic. Evet herkesin kendi hayati kendi bedeni kendi karari ama bu bir esya yada baska bisi degil bizlerin para pul dokupte sahip olamadigimiz evlat ya evlat. Ben anlayamiyorum cok soyleyecek sey var amma tutuyorum kendimi. Allah islah etsin oyleleri. Ne denirkicanim.Dunden beri sinirlerim bozuldu ya. Birisi gelmis evli degilim ve hamileyim diye bi konu açmış. Daha 20 yasinda sevgilisi asker iznine geldigimde birlikte olmuslar ee simdi napicam ben !!! E haliyle aldirma biz bu kadar cabaliyoruz cocuk icin tarzinda yorumlar yazdim ve benden baska bi kac kisi daha. Ama coookk cok medeni insanlarımız bizi geri kafali gorup kurtaj varsa hakkidir tabi ki aldiracak. Sizin cocugunuzun olmamasi bu kizin sucu degil demeye basladilar.
Nereye gidiyo bu zihniyet anlamis degilim !? Evlilik dışı istediginle birlikte ol ha hamile kalirsan da kurtaj haktir caniiimmm !!!
Valla dunden beri sinirlerim bozuldu. Bakmayim diyorum konuya bildirim geliyo acip bakiyorum gene. Kiza da acidim daha yirmi yasinda oglana kandi belki ne bileyim. Ama en cok sinir oldugum kendini bilmez yorumlar yapanlar. Dun de yazdim ' 'siz de yasadiginizda cok iyi anlarsiniz ' diyemicem cunku ben sizin kadar tas kapli degilim' diye ama hak ediyolar sanirim.Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Ya nereye gidiyoruz Allahin karsisina nasil cikacagiz diye dusunmezlermi hic. Evet herkesin kendi hayati kendi bedeni kendi karari ama bu bir esya yada baska bisi degil bizlerin para pul dokupte sahip olamadigimiz evlat ya evlat. Ben anlayamiyorum cok soyleyecek sey var amma tutuyorum kendimi. Allah islah etsin oyleleri. Ne denirkicanim.
Haklisin canim yasamyan bilmez. Allahta yasatmasin ama Allah korkusu sinsin iclerine. Onlara gore Hemen yobaz damgasi vururlar insana sig dusunceli olursun. O yuzden demicem bisi.Valla dunden beri sinirlerim bozuldu. Bakmayim diyorum konuya bildirim geliyo acip bakiyorum gene. Kiza da acidim daha yirmi yasinda oglana kandi belki ne bileyim. Ama en cok sinir oldugum kendini bilmez yorumlar yapanlar. Dun de yazdim ' 'siz de yasadiginizda cok iyi anlarsiniz ' diyemicem cunku ben sizin kadar tas kapli degilim' diye ama hak ediyolar sanirim.
:) nokta atışı yaptin canim. Tam da oyle dusunuyolar. Neyse daha fazla konusup dusunup de canimizi sikmayalim bi kac kendini bilmez yuzunden..Haklisin canim yasamyan bilmez. Allahta yasatmasin ama Allah korkusu sinsin iclerine. Onlara gore Hemen yobaz damgasi vururlar insana sig dusunceli olursun. O yuzden demicem bisi.
Bencede canim. Ezan okunuyo icimden geldi dua etcem : ) Rabbim sevdiklerimizi ve bizleri kazadan beladan koru. Peygamber efendimizin sefaatinden mahrum eyleme. Dualarimizi duasi kabul olan kullarin arasina kat Rabbim. Mubarek gun nerde dermansiz derdi olan varsa sevindir icindede bizleri. Allahim ben ve benim durumumda olan kullarina evlat sahibi olmayi saglikla dogum yapmayi nasip et. Rabb hikmetinden sual olunmaz mucizelerin sahibi sensin kimselere muhtac etme. Mucizelerinle sevindir bizleri. Maddi manevi feraha cikar. Amin. Yolda olanlara yola cikacaklara sag salim donmelerini nasip et. Vatanimizi milletimizi sen koru Allahim amin amin amin..:) nokta atışı yaptin canim. Tam da oyle dusunuyolar. Neyse daha fazla konusup dusunup de canimizi sikmayalim bi kac kendini bilmez yuzunden..
Aminnn.. Yüreğine saglik ne guzel bi dua oldu bu :)Bencede canim. Ezan okunuyo icimden geldi dua etcem : ) Rabbim sevdiklerimizi ve bizleri kazadan beladan koru. Peygamber efendimizin sefaatinden mahrum eyleme. Dualarimizi duasi kabul olan kullarin arasina kat Rabbim. Mubarek gun nerde dermansiz derdi olan varsa sevindir icindede bizleri. Allahim ben ve benim durumumda olan kullarina evlat sahibi olmayi saglikla dogum yapmayi nasip et. Rabb hikmetinden sual olunmaz mucizelerin sahibi sensin kimselere muhtac etme. Mucizelerinle sevindir bizleri. Maddi manevi feraha cikar. Amin. Yolda olanlara yola cikacaklara sag salim donmelerini nasip et. Vatanimizi milletimizi sen koru Allahim amin amin amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?