Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizinde mi eşiniz azospermi yeni miöğrendiniz
Evet maalesef.Aslına bakarsanız biz bunu öğreneli çok oldu,ama dediğim gibi ben yurtdışında yaşadığım için türkiyede ki tedaviler hakkında hiç bir bilgim yok.Bunları öğrenmek istiyorum çünkü bizde türkiyede tedavi yapmaya karar verdik.

Slm cikisinizin olmasi icin ne gibi bir tedavi ve ilac uygulandi acaba size ne tur ilac kullanmanizi soyledi dr acaba rica etsem bilgilendirebilirmisin

Anladım canim hayırlı olsun ins tedaviniz siz azo sebebinizi araştırdınizmi testler yapıliyor kromozon hormon değerleriniz inmemis testis sıkıntısı oluyor bazı arkadaslarda biras sayfaları oku canim bilgi açısından ben epey bi okumuştum çünkü daha çok bilgi sahibi olmak için

Peki 9 tane olunca 9 kez denenebiliyor mu?Yani nasıl oluyor kusura bakmayın belki çok saçma sorular soruyorum ama hiç bilgim yok.Bana bunu biraz açıklayabilir misiniz?
sperm sağlıklıysa 9 embriyo oluştuysa 9 kere deneme şansın var canım.... Benden 17 tane yumurta topladılar eşimden 9 sperm çıktı sadece 1 embriyo oluştu transferim yapıldı maalesef negatifle sonuçlandı . Eşime azosperm tanısı kondu teseden sonra sebebi belli oldu sperm kanalı tıkalıymış

Slm cikisinizin olmasi icin ne gibi bir tedavi ve ilac uygulandi acaba size ne tur ilac kullanmanizi soyledi dr acaba rica etsem bilgilendirebilirmisin
İlk tedavimiz bilinçsşCeydi ilaç falan kullanmadan direk tese oldu eşim ben doktora ilaçla çoğaltılsa sonra ameliyat olsa demiştim doktorumuz tek çaresi ameliyat demişti , eşimin bütün değerleri normal araştırdığım kadarıyla ilaçla çıkış olabiliyomuş persembe günü farklı bi doktora başlıycaz

Canım sizde demek ki üretim Var canim belki ilaçlar yararı olur ama bizde çıkış var ama yinede doktor suan için ilaç vermedi ins sağlıklı embiriyolarimiz olur arkadaşım tüm arkadaşlarımizin canim bizdede kanal tıkanıklık var dedi doktor bizde diğer ay ilk tedavimize başlıycaz ins

Teşekkür ederim inşaAllah hepimizin tedavisi hayırlı olsun ve kavuşalım meleklerimize.Azonun sebebi hakkında bildiğim kapsamlı bir bilgi yok,aslına bakarsan benim yabancı dilim fazla olmadığı için çok fazla anlamamıştım azonun neden kaynaklı olduğunu.Ama dediğin ğibi ben hepsini okuyayım en azından bilgi sahibi olurum.

Anladım canım zaten benim sormak istediğim şeyde tam olarak buydu.Cevaplar için çok teşekkür ederim.İnşaAllah ikinci tedavinde herşey yolunda gider ve sağlıklı bebişlerin olur.Ben hepimiz için dua ediyorum lütfen sizde dualarınıza beni de katın...

Allah Yardimcimiz olsun arkadaşım ne kadarlık evlilik benim 2.5 yıl oldu biz bir sene sonrasında sperm çıkışı başladı elhamdullah ins sizdede çıkış başlar daha yolun basindayiz arkadaşım uns hepimize hayırlı kapılar açılsın diğer ay tüp bebek yaptıricaz ins çıkan spemr ler le banada dua edin arkadaşım bende size edicem hepimizin muradıni versin Rabbim

N
izde 3 yıılık evliyiz öğreneli 1 yıl oldu hangi iaçları verdi doktorunuz sizde de sperm kanalı tıkanıklığımı var? Doktor nasıl anladı tıkanıkoık olduğunu

Amin amin arkadaşım her koşulu stresli sabredioruz Rabbim sabredenle beraberdir....ins sabrimizin sonunda annelik duygusunu tatmak olur tüm arkadaşlarımıza da bizede
Rabim sabredenlerle beraberdir canım. "O" ne güzel Vekil'dirAmin canım benim anneligi isteyen herkese hepimize nasip etsin Rabbim inşallah

Bizde ayni yurtdisindayiz türkiyede tedavi görüyoruz gercekden böyle zor oluyor git gel maddi manevi yipraniyosun ama deger iste burdaki doktorlar kestirip atti hemen baskasindan sperm al dedi direk bizde türkiyeye karar verdik

eşi hipogonadizme bağlı azosperm olan varmı arkadaşalr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…