maalesef bızede tedavı onerılmedı ama bız kaan aydosa gıdıcez hıc tedavı gormedı esım tese oncesıde sonrasıda doktorumuz murad basar bu ayın 8 de tese oldu emre beyede maıl attım sordum tedavı gerekmez ama hormon takıbı yapmalıyız dedı ılk doktorumuz emre beydı bızım ama bız ondan vazgectık murad beyde olduk ılk teseyı 26 ocaktada kaan hocaya gıdıcez tedavı ıcın beklemek ıstemıorum sadece bıtkısel kullanıyo esımcanım merhaba,
bizde haziranda tese olmuştuk. sizinki ile aynı sonuç çıkmıştı. ana hücre bulunmuştu sadece ama sperm yoktu.Fsh normaldi. biz teseden sonra bir tedavi uygulamadık. kendi haline bıraktık. Doktorumuz Emre bey. Hormon tedavisine gerek olmadığını söylemişti. bizde yeterince ilaç kullandık biraz vücudu dinlendirelim diye düşünüp kendi haline bıtaktık. yaklaşık bir aydır da takviye vitaminler ve coenzym10 kullandırıyorum. Doktorunuz size bir tedavi uygulayacak mı? Nasıl bir tedavi uygulayacak ? bizimle de paylaşırmısın
bence konusmalısın kırmadan ustune fazla gıtmeden zor ama kabullenmesı ve bıran once harekete gecmesı lazım dahada gecıkmedenMrb arkadaşlar. Biz tedaviye bayadır ara verdik, eşime ne zaman konuyu açsam, tamam olur deyip geçiştiriyor, 1 kaç saat sonra basit bişeyden tartışma çıkarıp günlerce konuşmuyor. Ne zaman tedavi konusunu açsam hep böyle yapıyor. Bende bunu farkedince bi daha tedavi hakkında konuşmamaya karar verdim, ne zaman hazır olursa kendisi söyler dedim, 1 ay oldu tedavi konusuna hiç girmedik, onunda diyeceği yok gibi, ne yapacağımı bilmiyorum, sizce sussam mı konuşsam mı?
Canim doktorunuz kimdi hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah...Arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Canim doktorunuz kimdi hayirlisiyla bebisine kavusursun insallah...
Bize de yuzde 20 sans verdi emre bey...bakalim kasimda 2.tesemiz Rabbim hepimizin yuzunu guldurur insallah.Amin inşallah tüm herkes doktorumuz tansel kaplancan
Canımm hayırlı olsun çok sevindim Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sizin problem neydi tedaviniz felan kısaca yazarmısın hatırlayamadım kusura bakmaArkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Allah gönlüne göre versin arkadaşım bizdede sperm çıkışı var elhamdullah az da olsa tüm arkadaşlar ınsallah bizdede döllenme olur arkadadim gönlüne göre versin ins arkadasim hepimizin insArkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Cnm okuyunca nasıl sevindim anlatamam Rabbim gönlünüze göre versin herseyi.insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.benim eşime 47 xxy li bizde Kasım sonunda tahlil yaptiracagiz 6 aydır eşim hormon tedavisi görüyor Tansel beyde.bizde inşallah böyle güzel haberler alırız. Senden kaç yumurta toplandı. Bu arada benim eşim pregnly ve gonal f iğne kullanıyor. Birden umutlandım bende simdiArkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Cnm okuyunca nasıl sevindim anlatamam Rabbim gönlünüze göre versin herseyi.insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.benim eşime 47 xxy li bizde Kasım sonunda tahlil yaptiracagiz 6 aydır eşim hormon tedavisi görüyor Tansel beyde.bizde inşallah böyle güzel haberler alırız. Senden kaç yumurta toplandı. Bu arada benim eşim pregnly ve gonal f iğne kullanıyor. Birden umutlandım bende simdi
Bizim tedavide öyleydi canım pregnyl ve gonal f kullandı eşim benden 18 yumurta toplandı sizin fsh testosteron falan kaç
Cokk sevindimm canimmm insallah transferin cok iyi gecer bebegin sana tutunur saglikli olark kucagina alirsin insallahh. Darisi bizlere insallah.. Allahh buyukkk O birseyin olmasini isterse ona sadece ol der oluverir.Arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Canımmmm gözünüz aydın cok mutlu oldum umut oldun bizeBizim tedavide öyleydi canım pregnyl ve gonal f kullandı eşim benden 18 yumurta toplandı sizin fsh testosteron falan kaç
Hayirli olsun canim rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallahArkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Canim hayirli olsun hayirli bir evladin olur insaalah kac ay tedavi oldunuz ayni genetik problem bizdede var.Arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır eşim dün mikrotese oldu ve 3 tüp sperm çıktı 10 tanede dollendi şimdi inş tranfer olucak bizde çok ugrastik ve yüzde 25 şansımız vardı çok dua ettim Rabbim bize nasip etti darısı tüm kader arkadaşlarıma
Canim kusura bakma bes aydir tedavi goruyodun dimi yazismistik senle teseyi kim yaptiCanim hayirli olsun hayirli bir evladin olur insaalah kac ay tedavi oldunuz ayni genetik problem bizdede var.
Canim kusura bakma bes aydir tedavi goruyodun dimi yazismistik senle teseyi kim yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?