Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tese olmicakmisiniz napacaksınız peki
teseyi zaten istesekte şuan olamaz ama braz böyle bir kaç sene felan bekleyip o arada yine başka tedvi yöntemlerini araştırıp bitkiselleri kullanıp ikinci teseyi olmayı düşünüyor eşim.ama canım benim içimde öyle kuvvetli bir his varki sanki bir gün mutlaka bizim çocuğumuz olucakmış gibi geliyo ALLAH hepimize evlat sevgisini tatmayı nasip eder inşallah

merhaba arkadaşlar bizim microtesede aldıkları dokuları patolojiye göndermemişler ikinci microtese olup olmama konusunda belirleyici emre bey sordu yok dedik hastaneye gittik alamya göndermedik dediler.sizde böyle bir durumla karşılaştınızmı

aleykum selam hos geldiniz aramizaş Yaaa bende normal yolla cikis icin dua ediyorum Rabbime. Ne gibi bitkiseller kullandiniz acaba?
Teşekkür ederim hoşbuldum. Vitaminler zinco kırmızı ginseng vs vs onları herkes kullanıyor zaten ayrıyeten ben nohut kürünü keçiboynuzu kürünü sonra polen bal propolis karışımı böğürtlen kökünü balla sonra böğürtlem kökünü kaynatıp içirttim. Baya bir şeyler yaptım hatta batırlamadıklarım da vardır şu an aklıma gelen bunlar.

Teşekkür edeim cevap için. Bugün Celalettin hocaya muayeneye gittik. Çok kanım ısındı o da iyiki tese olmadan geldiniz dedi baya umutlu konuştu. Ama Tansel beyin tersine o tıkanıklık var dedi tahlil verdik sonucuna göre tedaviye başlıcaz inşaAllah. Sizin azospermi hangi sebepten ve hangi ilaçları verdi size doktor bey.

İnsqllh hayırlı haberler alırsınız çok sevindim ins tıkanıklık la ilgili bir sebepten azo sebebiniz arkadaşım

Ya nasıl hastane bunlar...sperm bulamadın tamam patoloji yap gönder bari sebebi belli olsun..bizde yapıldı..

Ya nasıl hastane bunlar...sperm bulamadın tamam patoloji yap gönder bari sebebi belli olsun..bizde yapıldı..
kusura bakma sinirlerim bozuluyo bazen.adamcağız lar zaten ameliyat oldu bari insanlara bilgi verin patoloji yapın..neyse vardır bu iştede nir hayır..inşallah herşey çok güzel olacak

spermın cok cok oncekı halıymıs cnm ınceledıler ama bsy cıkmadı maalesf hakkımızda hayırlısı ne ıse o olsun....AMIN

cnm bızım patolojıye gıtmedı cunku sebebı bellı gec ındırılmıs testıs bızım

cnm bızım patolojıye gıtmedı cunku sebebı bellı gec ındırılmıs testıs bızım
canım bizimkiside inmemiş testis 10 yaşında daha mikrotese olmadık sizinkisi geç derken kaç yaşında biz doktor emre beye mail attık inmemiş testis vakalarında başarımız yüksek oluyo dedi sizin neden bulunamadı ki acaba ben çok korkuyorum

Canim bizdede ayni durum ve bulunamadi Tese sonucu, bizede emre bey yuksek dedi, ona gitmedik henuz, bilmiyorum neye gore yuksek veya degil diyorlar, bizde hucrede bulunamadi, esim 5-6 yaslarinda ameliyat oldu, bilmiyorum kismet diyorum, icim aciyor, elimden bir sey gelmiyor.. Acaba acaba sorularla geciyor zaman, acaba tedavi olsaydi, acaba doktor testisi iyi arastirdimi, acaba, acaba

HEPIMIZI BIRSEYLE YUZLESTIRMEK ISTERIM GALIBA BIZIM BASLICA SORUNUMUZ ISIN ICINDEN CIKAMAMIZIN SEBEBI BIZE BEBEGI SPERMIN VERECEGINI DUSUNMEK HAYIR DIYEBILIRSNZ KIZLAR AMA BILINC ALTIMIZDA BU VAR. BENDE BOYLE DUSUNUYORDUM AMA UNUTMAYALIMKI O KUCUCUK SPERMI YARATAN ALLAH. YOKTAN VAREDEN. BU KONUYU BI DUSUNUN DERINLEMESINE. UNUTMAYIN HZ. ISA SADECE HZ.MERYEMIN VESILESI ILE DUNYAYA GELDI RABBIMIN OL DEMESIYLE. O PEYGAMBER DIYEBILIRSINIZ. AMA ŞOYLE BI DURUM VAR KI PEYGAMBERLERDE ALLAHIN KULLARI BIZLERDE. SABIRLA HERSEYIN USTESINDEN GELEBILIRIZ INSALLAH. TUM HUCRELERIMLE ALLAHA GUVENIYORUMM. ONA SIGINIYORUMM HEP DUA EDIYORUM RABBIM BIZLEREDE NASIP EDECEK INSALLAH. HEP DUALARIMDASINIZ. ALLAHA EMANET OLUN IYI GECELER

Canim siz hangi doktora gittiniz tese mi mikrotese mi oldunuz kafayi yemek uzereyim sebep ayniyken neden sonuclar kisiden kisiye degisirki inmemis testis erkenlikten onceyse % 70 sans veriyolar tabi testis boyutlarida iyiyse cogunda sperm bulunurken bazilarinda olmuyo

malesef normalde yapılması gereken bir durum birde hastananede sözde iyi bir hastane yeterince pskolojimiz bozuk böyle şeyler olunca dahada kötü oluyor insan kendini kullanılıp atılmış gibi hissediyor çünkü bize sonrasında gerçekten çok ilgisiz davrandılar yumurta takibini yapan doktor suratımıza bile bakmadı

CANIM bizde celalettin hoca da yefa twdavideyiz ...biz dede tıkanıklık olabilir dedi ve ameliyat olduk çıkmadi .. çok unitlenmeyin ama çıkanlar da oldu ...yine ben kendim tedavi sonrası tese taraftariyim

Canim nasip ... herkes farklı düşünüyor ama bence tedavi olmalı bi süre .. mantıklı olan da bence bu yani en azından bi süre ... Çünkü bizim eşlerimizin zaten üreme sorunu var .. içeride az da olsa varsa nu beslenmeli ... Rabbim hayrlisini nasip etsin .... dua dua dua

cnm sızde sans yuksek gıbı bızım 30 yasında ındı ne kadar erken ınerse testısler o kadar ıyı ındırme amelıyatını emre bey yaptı bızım tedavısız mıcro tese olmayın derım ama yınede sız bılırsınız

cnm kımde mıcro tese oldunuz bızde ılk emre beye gıttık tahlıl yaptı ve vucut azda olsa sperm uretıo dedı ama ılk mıcro tesemızı murad basarda olduk ana hucreler cıktı ınmemıs testıs amelıyatını gec oldu esım 30 yasında bıze %20 sans verdı doktorlar

Biz tedavi olarak kendimiz bitkisel kullanıyoruz canım haklıısn belki tedavi uygulamadan mikrotesa yapmamak gerekiyo celalettin peruyuda düşündüm ama tedavi yıllar sürerse yaşımız geçiyo eğer mikrotesede bulunamazsa ona gidicem bu pazartesi emre beye gidicez ilk defa bakalım ne diyicek ona göre hareketedicez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

kızlar merhaba benım esımde ınmemıstestıse baglı azo sıpermı var bu yuzden ıkı kere mıkro tese oldu ılk amelıyatında aynı anda testslerde ındırıldı ama sonuclar sıfırdı hıc sıperm cıkmadı sımdı tekrar tedavıye baslamak ıstıyoruz bu sefer kagan hocaya gıtmek ıstıyoruz dıger teseler tedavısız oldugu ıcın sımdı once tedavı olmak ıstıyoruz bunun ıcın kagan hocayı sevctık fakat esım pek yanasmıyo tekrar amelıyat olmaktan korkuyo acaba 3. tese bızım ıcın ıyı olurmu dıger teselerde cok yıprandık hem maddı hem manevı baya yıprandık bu yuzden korkuyoruz acaba sızce nasıl olur kagan hocaya gıtmelıymız tedavı olmalımıyız esımın aılesıde engel olmaya calısıyo ogullarının sureklı amelıyat olmasından rahatsızlar bıraz bekleyın cok acele edıyosunuz dıyolar ne yapacagımı sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…