canım sızın sorun nedırBiz tedavi olarak kendimiz bitkisel kullanıyoruz canım haklıısn belki tedavi uygulamadan mikrotesa yapmamak gerekiyo celalettin peruyuda düşündüm ama tedavi yıllar sürerse yaşımız geçiyo eğer mikrotesede bulunamazsa ona gidicembu pazartesi emre beye gidicez ilk defa bakalım ne diyicek ona göre hareketedicez rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.
canım naptınız bı ılerleme varmıArkadaş eskiden alıntı yapmiş canım tedavideyiz biz şimdilik 6 aydır tedavideyiz ama sperm sıfır demek istedim bir sene oldu
10 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş eşim canımcanım sızın sorun nedır
Aynı şekil devam ediyoruz bi kaç güne test yaptrcaz hormon fsh testosteron çok tuaf yani anlayamıyorum bi bakıyorum 45den 25 duşmuş fsh iyi gdıyo dıyor Kaan hoca dığer ay tekrar 35olmuş fsh bakalım bu ay nasıl olmuş ocak ayında goruşmemiz var büyük bi ihtimal tese dıcek galiba hayrlısı neyse o olsuncanım naptınız bı ılerleme varmı
aynen cnm hakkınızda hayırlısı sızın ılk tese olcak dımıAynı şekil devam ediyoruz bi kaç güne test yaptrcaz hormon fsh testosteron çok tuaf yani anlayamıyorum bi bakıyorum 45den 25 duşmuş fsh iyi gdıyo dıyor Kaan hoca dığer ay tekrar 35olmuş fsh bakalım bu ay nasıl olmuş ocak ayında goruşmemiz var büyük bi ihtimal tese dıcek galiba hayrlısı neyse o olsun
Evet ilk olacak keşke olmadan çıkış olsaaynen cnm hakkınızda hayırlısı sızın ılk tese olcak dımı
ahh keske cnm benımEvet ilk olacak keşke olmadan çıkış olsa
Ne ameliyatı oldunuz? Ümitle besleniyoruz iki senedir maalesef ümitlenmemek elde değil. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.CANIM bizde celalettin hoca da yefa twdavideyiz ...biz dede tıkanıklık olabilir dedi ve ameliyat olduk çıkmadi .. çok unitlenmeyin ama çıkanlar da oldu ...yine ben kendim tedavi sonrası tese taraftariyim
amin inşaallahSelam hepinize kizlar bende azospermiyi 5 yil once kesfettim besyilda 5 deneneme yaptim ve sukurki 6 demememde ikiz tuttu bugun kalp atislarini duydum ve hala inanamiyorum 3 defa kurtaj oldum dis gebelik gecirdim tabi tutmayanda oldu tam vazgectim olmuyo artik dr elindeki emriyolar bitsin bidaha da denemem derken ikiz tuttu sukur cok zor bir surec evet ama rabbim nasip edecekse ediyo insallah dilerim hepiniz etlatlariniza sarildiginiz gunleride gorursunuz
Biz tıkanıklık olduğu için varikosel ameliyatı oldu eşim .. eve tabi ümit inş m. Dua inş. ...en hayrlaNe ameliyatı oldunuz? Ümitle besleniyoruz iki senedir maalesef ümitlenmemek elde değil. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.
Ne gibi vitaminler acaba, Kirmizi ginsengi nereden buldunuz? Nohut kurunu yarin bir ay olucak ben de kullaniyorum. Esimin yuksek fsh i icinse aslanpencesi kullanmayi dusunuyorum. Bakalim hayirlisi.Diger bir topikde arkadasin biri esi azospermmis bitkisellerle sperm sayini kaldirmis, alinti yapib bura da atarim. Belki kendisi de bu topikde vardir. Belki eskilerde kendisi yazmistir bununla ilgili. Keciboynuzu kuru dedigim gibi esinizin fsh i yuksekse Ibrahim Saracoglu hocam onermiyor. Fsh i daha da yukseltiyormus. Ari sutu bal polen propolisi karisim olarak mi aldiniz? Ayri ayri mi? Bogurtlen koku neye faydali ki? Kusura bakmayin cok sey yazdim. cok soru sordum.Teşekkür ederim hoşbuldum. Vitaminler zinco kırmızı ginseng vs vs onları herkes kullanıyor zaten ayrıyeten ben nohut kürünü keçiboynuzu kürünü sonra polen bal propolis karışımı böğürtlen kökünü balla sonra böğürtlem kökünü kaynatıp içirttim. Baya bir şeyler yaptım hatta batırlamadıklarım da vardır şu an aklıma gelen bunlar.
Sırayla cevapliyim yoksa çok karışacak :) Vitaminler (zinco c, pharmaton, ve adını unuttuğum mültivitamin bir şey daha vardı e vitaminli falan) kırmızı kore ginsengini ümraniye de büyük bir aktardan aldık yanlış hatırlamıyorsam 200 tl falandı, benim eşimin hormon değerli normaldi son tahlile kadar o yüzden herşeyi kullanabildik, arı sütü bal polen propolisi de hepsini ayrı ayrı aktarda eşim karışım haline getirtti, böğürtlen kökünü bende hiç duyamıştım onu da kartalda bir hoca efendi önerdi bir zararı olmadığı içinde kullanıyoruz.Ne gibi vitaminler acaba, Kirmizi ginsengi nereden buldunuz? Nohut kurunu yarin bir ay olucak ben de kullaniyorum. Esimin yuksek fsh i icinse aslanpencesi kullanmayi dusunuyorum. Bakalim hayirlisi.Diger bir topikde arkadasin biri esi azospermmis bitkisellerle sperm sayini kaldirmis, alinti yapib bura da atarim. Belki kendisi de bu topikde vardir. Belki eskilerde kendisi yazmistir bununla ilgili. Keciboynuzu kuru dedigim gibi esinizin fsh i yuksekse Ibrahim Saracoglu hocam onermiyor. Fsh i daha da yukseltiyormus. Ari sutu bal polen propolisi karisim olarak mi aldiniz? Ayri ayri mi? Bogurtlen koku neye faydali ki? Kusura bakmayin cok sey yazdim. cok soru sordum.
Kırmızı kore gınsengını kaç kutu kullandınız bi etkisi oldumu hormonlaraSırayla cevapliyim yoksa çok karışacak :) Vitaminler (zinco c, pharmaton, ve adını unuttuğum mültivitamin bir şey daha vardı e vitaminli falan) kırmızı kore ginsengini ümraniye de büyük bir aktardan aldık yanlış hatırlamıyorsam 200 tl falandı, benim eşimin hormon değerli normaldi son tahlile kadar o yüzden herşeyi kullanabildik, arı sütü bal polen propolisi de hepsini ayrı ayrı aktarda eşim karışım haline getirtti, böğürtlen kökünü bende hiç duyamıştım onu da kartalda bir hoca efendi önerdi bir zararı olmadığı içinde kullanıyoruz.
Sebebimizi arıyoruz hepsi bahane. Rabbim hayırlısıyla hepimize doğru yollar gösterip sebeplerimize ulaşmayı nasip etsin.
Cok guzel yazdiniz. Bu bizim imtihanimiz. Nasil demisler guzel goren guzel dusunnur, guzel dusunen hayatdan lezzet alir. Olup curumus kopeyin anindan her kes burnunu tikayok kacarken ne pis kokuyor diye, Hz. Isa a.s ne guzel disleri var demis. Onemli olan hayata bakis acimiz. Bizi yigdiransa bemi de tabiibeni de bize sunulan imtihani kotu gorup zor gorup ogle karsilamamiz. Eger bunu Rabbimin bize altin tepside sundugu imtihan vesilesi gorursek bizim bekleyen firtinanin onunde de dimdik durucaz ki firtina sonrasi gunesi de ayak uste karsiliya bilelim. Her halimize bin shukr biz evlatsizlikla imtihan ediliyoruz Suriyede, Filistindeyse anneler kayb etdikleri kucucuk evlatlariyla imtihan ediliyorlar. Buldugunu kayb etmek aradigini bulmaktan daha zor bence.HEPIMIZI BIRSEYLE YUZLESTIRMEK ISTERIM GALIBA BIZIM BASLICA SORUNUMUZ ISIN ICINDEN CIKAMAMIZIN SEBEBI BIZE BEBEGI SPERMIN VERECEGINI DUSUNMEK HAYIR DIYEBILIRSNZ KIZLAR AMA BILINC ALTIMIZDA BU VAR. BENDE BOYLE DUSUNUYORDUM AMA UNUTMAYALIMKI O KUCUCUK SPERMI YARATAN ALLAH. YOKTAN VAREDEN. BU KONUYU BI DUSUNUN DERINLEMESINE. UNUTMAYIN HZ. ISA SADECE HZ.MERYEMIN VESILESI ILE DUNYAYA GELDI RABBIMIN OL DEMESIYLE. O PEYGAMBER DIYEBILIRSINIZ. AMA ŞOYLE BI DURUM VAR KI PEYGAMBERLERDE ALLAHIN KULLARI BIZLERDE. SABIRLA HERSEYIN USTESINDEN GELEBILIRIZ INSALLAH. TUM HUCRELERIMLE ALLAHA GUVENIYORUMM. ONA SIGINIYORUMM HEP DUA EDIYORUM RABBIM BIZLEREDE NASIP EDECEK INSALLAH. HEP DUALARIMDASINIZ. ALLAHA EMANET OLUN IYI GECELER
Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun yanitladiginiz icin. Allah tez zamanda yuzunuzu guldursun. Amin.Sırayla cevapliyim yoksa çok karışacak :) Vitaminler (zinco c, pharmaton, ve adını unuttuğum mültivitamin bir şey daha vardı e vitaminli falan) kırmızı kore ginsengini ümraniye de büyük bir aktardan aldık yanlış hatırlamıyorsam 200 tl falandı, benim eşimin hormon değerli normaldi son tahlile kadar o yüzden herşeyi kullanabildik, arı sütü bal polen propolisi de hepsini ayrı ayrı aktarda eşim karışım haline getirtti, böğürtlen kökünü bende hiç duyamıştım onu da kartalda bir hoca efendi önerdi bir zararı olmadığı içinde kullanıyoruz.
Sebebimizi arıyoruz hepsi bahane. Rabbim hayırlısıyla hepimize doğru yollar gösterip sebeplerimize ulaşmayı nasip etsin.
Canimm evett sende cok guzel yazdinn masallah. Ayni imtihan icinde ki imtihanlarmiz bile farkli kimimiz tese olmadi kimimiz in esi tese oldu bulundu kimimizn esi tese oldu bulunamadi. Kimisi hamile kaldi kimisi bebegini yitirdi kimisi bebegini kucagina aldi dusununki ayni imtihani yasayan bizler bazen belki birbirmzii bile anlayamiyoruz kimimiz bu sureci daha zor daha agir yasiyor kimimizn imtihani erken bitiyor. . Rabbime guvenmemiz gerekiyor ama tam teslimiyetle Allah yaratmak isterse şu saniye yaratir. Evet seytan vesvese veriyo bazen hepimize hic olmayacak diyor beynimiz iste bu dusunce geldignde Hemen el acip dua etmek gerekir. Gozlerinizden yaşlar mi gelmeye basladi Allahin rahmeti iniyor kalbimize iste tam bu vakitte dua etmek lazim. Ben gozyaslarim dokulunce hemen duaya sariliyorum. RABBIMIN PEYGAMBERIYLE AYNI IMTIHANI YASIYORUZ ALLAH BIZEDE HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN.Cok guzel yazdiniz. Bu bizim imtihanimiz. Nasil demisler guzel goren guzel dusunnur, guzel dusunen hayatdan lezzet alir. Olup curumus kopeyin anindan her kes burnunu tikayok kacarken ne pis kokuyor diye, Hz. Isa a.s ne guzel disleri var demis. Onemli olan hayata bakis acimiz. Bizi yigdiransa bemi de tabiibeni de bize sunulan imtihani kotu gorup zor gorup ogle karsilamamiz. Eger bunu Rabbimin bize altin tepside sundugu imtihan vesilesi gorursek bizim bekleyen firtinanin onunde de dimdik durucaz ki firtina sonrasi gunesi de ayak uste karsiliya bilelim. Her halimize bin shukr biz evlatsizlikla imtihan ediliyoruz Suriyede, Filistindeyse anneler kayb etdikleri kucucuk evlatlariyla imtihan ediliyorlar. Buldugunu kayb etmek aradigini bulmaktan daha zor bence.
Aynen. Ben bazen kendimi cok yalniz hiss esderim. Sahada yalniz kalmis gibi. Ilk defaydi adet oldum ama canim yanmadi. Allah sabrini veriyor qaliba. Dun arkadasin onerisiyle Teselli filmine baktim. Zaten evlat edinmeyi dusunuyordum. Simdi daha cok aklima girdi. Ben de dua etdim Rabbime eger anne sefkatine ihtiyaci olan bir yetim varsa cikar karsima Ya Rabbi. Belki Allah bizi koruyucu anneler olarak gorevlendrmistir kim bilir.Canimm evett sende cok guzel yazdinn masallah. Ayni imtihan icinde ki imtihanlarmiz bile farkli kimimiz tese olmadi kimimiz in esi tese oldu bulundu kimimizn esi tese oldu bulunamadi. Kimisi hamile kaldi kimisi bebegini yitirdi kimisi bebegini kucagina aldi dusununki ayni imtihani yasayan bizler bazen belki birbirmzii bile anlayamiyoruz kimimiz bu sureci daha zor daha agir yasiyor kimimizn imtihani erken bitiyor. . Rabbime guvenmemiz gerekiyor ama tam teslimiyetle Allah yaratmak isterse şu saniye yaratir. Evet seytan vesvese veriyo bazen hepimize hic olmayacak diyor beynimiz iste bu dusunce geldignde Hemen el acip dua etmek gerekir. Gozlerinizden yaşlar mi gelmeye basladi Allahin rahmeti iniyor kalbimize iste tam bu vakitte dua etmek lazim. Ben gozyaslarim dokulunce hemen duaya sariliyorum. RABBIMIN PEYGAMBERIYLE AYNI IMTIHANI YASIYORUZ ALLAH BIZEDE HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN.
Canim kismet, rabbime dua ediyorum, feraheymen arkadasimiza katiliyorum, biz yurt disinda tese olduk hic tedavi gormeden, burda tedavi yapmiyorlar, onermiyorlar, fsh 17 idi, 24 du en son 2014 te, baska da bakmadilar, cok uzulduk tabi sonuclara, hucrede bulamadilar, bilmiyorum gercekten rabbime dua ediyorum bizi dogru yolda yonlendirsin diye, emre beyle gorustum, kaan beylede, bilmiyoru artik birine gidip danisacagiz, esim tedaviye iyi bakmiyor, yan etkilerinden korkuyor, bende korkuyorum ama iste insan herseyi denemek istiyor, rabbim insallah kolaylastirsin sinavimiziCanim siz hangi doktora gittiniz tese mi mikrotese mi oldunuz kafayi yemek uzereyim sebep ayniyken neden sonuclar kisiden kisiye degisirki inmemis testis erkenlikten onceyse % 70 sans veriyolar tabi testis boyutlarida iyiyse cogunda sperm bulunurken bazilarinda olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?