Canim fransada olduk teseyi, mikro ile farki nedir, fark mikroscope sa vardi ameliyat suresinde microscope. Bize emre bey 60-65% dedi ama Allah bilir burda bulamadilar cunku, erken inerse sans yuksek diyorlar ama yok bulamadilarcnm kımde mıcro tese oldunuz bızde ılk emre beye gıttık tahlıl yaptı ve vucut azda olsa sperm uretıo dedı ama ılk mıcro tesemızı murad basarda olduk ana hucreler cıktı ınmemıs testıs amelıyatını gec oldu esım 30 yasında bıze %20 sans verdı doktorlar
%20 sans verılıo ınmemıs testıse ama bulunanda oluyo bulunmayandaCanim fransada olduk teseyi, mikro ile farki nedir, fark mikroscope sa vardi ameliyat suresinde microscope. Bize emre bey 60-65% dedi ama Allah bilir burda bulamadilar cunku, erken inerse sans yuksek diyorlar ama yok bulamadilar
Yürekten amin amin❤çok guzle yazmışım cajim ALLAH razı olsunCanimm evett sende cok guzel yazdinn masallah. Ayni imtihan icinde ki imtihanlarmiz bile farkli kimimiz tese olmadi kimimiz in esi tese oldu bulundu kimimizn esi tese oldu bulunamadi. Kimisi hamile kaldi kimisi bebegini yitirdi kimisi bebegini kucagina aldi dusununki ayni imtihani yasayan bizler bazen belki birbirmzii bile anlayamiyoruz kimimiz bu sureci daha zor daha agir yasiyor kimimizn imtihani erken bitiyor. . Rabbime guvenmemiz gerekiyor ama tam teslimiyetle Allah yaratmak isterse şu saniye yaratir. Evet seytan vesvese veriyo bazen hepimize hic olmayacak diyor beynimiz iste bu dusunce geldignde Hemen el acip dua etmek gerekir. Gozlerinizden yaşlar mi gelmeye basladi Allahin rahmeti iniyor kalbimize iste tam bu vakitte dua etmek lazim. Ben gozyaslarim dokulunce hemen duaya sariliyorum. RABBIMIN PEYGAMBERIYLE AYNI IMTIHANI YASIYORUZ ALLAH BIZEDE HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI EVLATLAR NASIP ETSIN.
Belli bir neden yok bizimkinde ama keşke tese olmadan gelseydiniz dedi pregnly iğne vuruyor haftada 2 defa ballı bir karışım bir bitki çayı ace plus selenyum vitamin ve comvitex diye ilaç kullanıyoruzTeşekkür edeim cevap için. Bugün Celalettin hocaya muayeneye gittik. Çok kanım ısındı o da iyiki tese olmadan geldiniz dedi baya umutlu konuştu. Ama Tansel beyin tersine o tıkanıklık var dedi tahlil verdik sonucuna göre tedaviye başlıcaz inşaAllah. Sizin azospermi hangi sebepten ve hangi ilaçları verdi size doktor bey.
bence siz emre bey yada kaan beyde tedavi olun sizinkisi tese olmuştur büyük ihtimal mikrotese olsaydı bulunurdu büyük ihtimal çünkü sizinkisi ergenlikten önce olmuş ameliyat hemde hormonlarınızda gayet iyi inş. ikincisinde bulunur çok şükür ki bizim ülkemiz daha başarılı bence bu konuda...Canim fransada olduk teseyi, mikro ile farki nedir, fark mikroscope sa vardi ameliyat suresinde microscope. Bize emre bey 60-65% dedi ama Allah bilir burda bulamadilar cunku, erken inerse sans yuksek diyorlar ama yok bulamadilar
Canim nasip ... herkes farklı düşünüyor ama bence tedavi olmalı bi süre .. mantıklı olan da bence bu yani en azından bi süre ... Çünkü bizim eşlerimizin zaten üreme sorunu var .. içeride az da olsa varsa nu beslenmeli ... Rabbim hayrlisini nasip etsin .... dua dua dua[/
merhaba canım biz tedavi olmak istiyoruz ama dktor hiç bir ilaç tedavisi önermiyor yani ne bileyim şaşırdık artık ne yapacağımızı bişeyler yapmak istiyoruz ama ne yapabilirizki bitkiselleri kullanmaktan başka.ALLAHIM KURBAN OLDUĞUM YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN
MERHABA tedavi olmak gerekiyor evet ama doktor hiç bir tedavi yöntemi önermiyor ilaç felan vermiyor ne yapacağız bilmiyorumCanim nasip ... herkes farklı düşünüyor ama bence tedavi olmalı bi süre .. mantıklı olan da bence bu yani en azından bi süre ... Çünkü bizim eşlerimizin zaten üreme sorunu var .. içeride az da olsa varsa nu beslenmeli ... Rabbim hayrlisini nasip etsin .... dua dua dua
Üc aylık kutuydu ama bizim hormonlarda sorun yoktu zaten etkilemedi.Kırmızı kore gınsengını kaç kutu kullandınız bi etkisi oldumu hormonlara
Anladım canımÜc aylık kutuydu ama bizim hormonlarda sorun yoktu zaten etkilemedi.
Canım çok doğru yazmışsın..sebebi sonucu arayan mantıksal beynimiz..bebeğim evladım ruhunu yaratan yüce Allah ın izni ile gel bizlere..rabbim isterse olur tek bir sperm üretir vucut ve gider döllenir.HEPIMIZI BIRSEYLE YUZLESTIRMEK ISTERIM GALIBA BIZIM BASLICA SORUNUMUZ ISIN ICINDEN CIKAMAMIZIN SEBEBI BIZE BEBEGI SPERMIN VERECEGINI DUSUNMEK HAYIR DIYEBILIRSNZ KIZLAR AMA BILINC ALTIMIZDA BU VAR. BENDE BOYLE DUSUNUYORDUM AMA UNUTMAYALIMKI O KUCUCUK SPERMI YARATAN ALLAH. YOKTAN VAREDEN. BU KONUYU BI DUSUNUN DERINLEMESINE. UNUTMAYIN HZ. ISA SADECE HZ.MERYEMIN VESILESI ILE DUNYAYA GELDI RABBIMIN OL DEMESIYLE. O PEYGAMBER DIYEBILIRSINIZ. AMA ŞOYLE BI DURUM VAR KI PEYGAMBERLERDE ALLAHIN KULLARI BIZLERDE. SABIRLA HERSEYIN USTESINDEN GELEBILIRIZ INSALLAH. TUM HUCRELERIMLE ALLAHA GUVENIYORUMM. ONA SIGINIYORUMM HEP DUA EDIYORUM RABBIM BIZLEREDE NASIP EDECEK INSALLAH. HEP DUALARIMDASINIZ. ALLAHA EMANET OLUN IYI GECELER
Allah şifalar versin inşallah faydasını görürsünüz.Belli bir neden yok bizimkinde ama keşke tese olmadan gelseydiniz dedi pregnly iğne vuruyor haftada 2 defa ballı bir karışım bir bitki çayı ace plus selenyum vitamin ve comvitex diye ilaç kullanıyoruz
Aynenn oyle canimmm. Rabbim bebeklermzn ruhlarni yaratti belki bize gelmek icin zamanini bekliyorlar Rabbim onlara daha cok dua edelim diye zamanini bekliyor. Ve şuphe ederek Allaha dua etmemeliyiz gercekten vereceginden emin olarak ona guvenerek dua etmeliyiz. Ne diyor duha suresinin 5.ayetindeCanım çok doğru yazmışsın..sebebi sonucu arayan mantıksal beynimiz..bebeğim evladım ruhunu yaratan yüce Allah ın izni ile gel bizlere..rabbim isterse olur tek bir sperm üretir vucut ve gider döllenir.
canım evet cıkış oldu ben çakşır suyu kullandım 5litre bide şimdi zeytiyağına incir koyuyorum onu yediriyorum akşamlarıda ısırgan otu demliyorum çay gibi içiyorum.kışa doğru tüpbebek tedavisine başlıycam inşallahCnm sizin normal çıkış oldu sanırım bitkisel kullandığınız kür var mıydı. ?
Ya herkes wvet derse bence olabilir ... bir dertlesebilecegimix grup olur... böyle ne bileyim kendi canına bile anlatsan anlamiyorlarKizlar eger razi olursaniz whatsappda boyle bir grup olusturalim orada paylasimlarimizi devam etdirelim. Hem son gelismelerden daha cabuk haberdar oluruz.
Siz de varikosel mi vardiicanım evet cıkış oldu ben çakşır suyu kullandım 5litre bide şimdi zeytiyağına incir koyuyorum onu yediriyorum akşamlarıda ısırgan otu demliyorum çay gibi içiyorum.kışa doğru tüpbebek tedavisine başlıycam inşallah
canım bence başla o zamana kadar yol alırsınız ocaktada gitsen aynı tedaviye başlıycak çünkü bekleme zaman yokkızlar merhaba bırsey soracam kaan aydosa randevu aldık 26 ocaqa verdı en yakın bız ekım 8 de mıcro tese olmustuk sperm bulunamadı ama ana hucreler cıktı bızde tedavıye baslayalım bıran once dedık kaan aydosta ama randevu ocakta oldugu ıcın gıdemıoruz suan maıl yoluyla ıstedıgı testlerı yapıp gondersem randevuya gıtmeden tedavıye baslayabılırmıyız acaba kaan hocaya maıl attım sordum bır kac test ıstemıs yapın yollayın ona gore tedavı planı cıkarılım yazmıs acaba randevuyu beklesem mı yoksa maıl yoluyla baslasam mı ya kararsız kaldım
yok canım fsh yüksekti şimdi normallerde allaha şükürler olsun.Siz de varikosel mi vardii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?