Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim fransada olduk teseyi, mikro ile farki nedir, fark mikroscope sa vardi ameliyat suresinde microscope. Bize emre bey 60-65% dedi ama Allah bilir burda bulamadilar cunku, erken inerse sans yuksek diyorlar ama yok bulamadilar

Canim fransada olduk teseyi, mikro ile farki nedir, fark mikroscope sa vardi ameliyat suresinde microscope. Bize emre bey 60-65% dedi ama Allah bilir burda bulamadilar cunku, erken inerse sans yuksek diyorlar ama yok bulamadilar
%20 sans verılıo ınmemıs testıse ama bulunanda oluyo bulunmayanda

Yürekten amin amin❤çok guzle yazmışım cajim ALLAH razı olsun

Belli bir neden yok bizimkinde ama keşke tese olmadan gelseydiniz dedi pregnly iğne vuruyor haftada 2 defa ballı bir karışım bir bitki çayı ace plus selenyum vitamin ve comvitex diye ilaç kullanıyoruz

kizlar kirmizi ginsengi ve propolis poleni nereden temin ede bilirim bir bilgisi olan var mi? Hangi markalar guvenilir acaba?

bence siz emre bey yada kaan beyde tedavi olun sizinkisi tese olmuştur büyük ihtimal mikrotese olsaydı bulunurdu büyük ihtimal çünkü sizinkisi ergenlikten önce olmuş ameliyat hemde hormonlarınızda gayet iyi inş. ikincisinde bulunur çok şükür ki bizim ülkemiz daha başarılı bence bu konuda...

MERHABA tedavi olmak gerekiyor evet ama doktor hiç bir tedavi yöntemi önermiyor ilaç felan vermiyor ne yapacağız bilmiyorum

Canım çok doğru yazmışsın..sebebi sonucu arayan mantıksal beynimiz..bebeğim evladım ruhunu yaratan yüce Allah ın izni ile gel bizlere..rabbim isterse olur tek bir sperm üretir vucut ve gider döllenir.

Belli bir neden yok bizimkinde ama keşke tese olmadan gelseydiniz dedi pregnly iğne vuruyor haftada 2 defa ballı bir karışım bir bitki çayı ace plus selenyum vitamin ve comvitex diye ilaç kullanıyoruz
Allah şifalar versin inşallah faydasını görürsünüz.

Canım çok doğru yazmışsın..sebebi sonucu arayan mantıksal beynimiz..bebeğim evladım ruhunu yaratan yüce Allah ın izni ile gel bizlere..rabbim isterse olur tek bir sperm üretir vucut ve gider döllenir.
Aynenn oyle canimmm. Rabbim bebeklermzn ruhlarni yaratti belki bize gelmek icin zamanini bekliyorlar Rabbim onlara daha cok dua edelim diye zamanini bekliyor. Ve şuphe ederek Allaha dua etmemeliyiz gercekten vereceginden emin olarak ona guvenerek dua etmeliyiz. Ne diyor duha suresinin 5.ayetinde
"ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!"

Sabrederek guvenerek tevekkul ederek beklemek gerek. Ve bir sabah bebegimizin sesiyle uyandigimizda acaba ruya mi diycez sonra bi daha bebegimizin sesini duyucaz ve gozyaslari icinde şukurlerle sabaha açicaz gozlerimizi.

Allah vazgecmememizi istiyor bunun kaniti dua etme istegimizi hic almiyor icimizden... Cok şukur dua etmeyi nasip eden Allaha cunku bunun nasip olmadigi insanlar var bu hayatta

Kizlar eger razi olursaniz whatsappda boyle bir grup olusturalim orada paylasimlarimizi devam etdirelim. Hem son gelismelerden daha cabuk haberdar oluruz.

Cnm sizin normal çıkış oldu sanırım bitkisel kullandığınız kür var mıydı. ?
canım evet cıkış oldu ben çakşır suyu kullandım 5litre bide şimdi zeytiyağına incir koyuyorum onu yediriyorum akşamlarıda ısırgan otu demliyorum çay gibi içiyorum.kışa doğru tüpbebek tedavisine başlıycam inşallah

Kizlar eger razi olursaniz whatsappda boyle bir grup olusturalim orada paylasimlarimizi devam etdirelim. Hem son gelismelerden daha cabuk haberdar oluruz.
Ya herkes wvet derse bence olabilir ... bir dertlesebilecegimix grup olur... böyle ne bileyim kendi canına bile anlatsan anlamiyorlar

canım bence başla o zamana kadar yol alırsınız ocaktada gitsen aynı tedaviye başlıycak çünkü bekleme zaman yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…