bir kac arkadas toplanirsa yaratirim eklerim sizleri. Razi olan varsa ozelime mesaj atsin da ekliyeyim.Ya herkes wvet derse bence olabilir ... bir dertlesebilecegimix grup olur... böyle ne bileyim kendi canına bile anlatsan anlamiyorlar
Maasallah...yok canım fsh yüksekti şimdi normallerde allaha şükürler olsun.
Fsh i nasil indirdiniz?yok canım fsh yüksekti şimdi normallerde allaha şükürler olsun.
ben bilmeden çok keçiboynuzunun hertürlü şeyini yaptım fsh yükseltim saolsun hocada iğnelerle sıfıra düşürdü sonra ameliyattan 6 ay sonra fsh normaldeMaasallah...
canım biz mikro tese ameliyatı olduk fsh sıfırlardaydı hoca ameliyattan sonra gene iğne tedavisine başlamak istedi bende başlamadım çakşır suyunu duydum yanındada ısırgan çayını hep bunu verdim çakşırdan 5litre tüketince sonuç elde ediceğimizi söylendi allaha şükür 3litrede sonuç aldık şimdi incir kürünü yapıyorum ve testesteronu biraz yükseltmek için ısırgana devam ediyorum gecen köyden taze ısırgan topladım ıspanak yemeği gibi yaptım yedirdim haftada bir yapıp yedircem testesteron ilaçı doğalFsh i nasil indirdiniz?
hayır canım hiçbi yan etkisi yokcakisir ve isirgan fshi yukseltiyor mu yoksa dusuruyor mu? Acaba isirganin mideye yan etkisi var mi?
elonge olgunlaşmamış kuyruksuz sperm. 1 gün labaratuvar ortamında bekletip kullanmışlardı, ancak zaten embriyo oluşsa bile tutunma şansı yok denecek kadar az. Belki para tuzağıydı bilemiyorum, günahları boyunlarına.. bizimki m.teseydi ancak bulunamayınca ufak birçok parça alıp sonrasında da ertesi güne kadar baktılar son denemede. Tesede biyopsi gibi parça alıp bakıyorlar, m.tesede ameliyat sırasında mikroskop yardımıyla bakıyorlar. Bunalıma girmeyin lütfen, herşey takdiri ilahi.. ötesine geçilmiyor.. Allah hayırlı kaderler yazsın, güzü gülenlerden olursunuz inşallah.elonger ne teseyle mikrotesenin farki ne?
Ben boyle yazilar okuyunca bunalima giriyorum ya
canim amin insallah dedigin gibi olur cok yikildik, olsunda gorelim dedik yaklasik 15 ay bekledikten sonra, o ameliyat ani ve sonrasi aklimdan cikmiyor, rabbime inancim buyuk hep hayirliysa olsun dedim demekki hakkimizdan hayirlisi buymus, kafamizin etini yedi doktor donore basvurun diye, oyle bi sey dusunmuyoruz biz, mikroscope la yapti ameliyati, mikrotese deniliyosa ona odur herhalde, kesinlikle hormon tedavisine sicak bakmiyorlar, esimde buyuzden istemiyor igne falan, bilmiyorum canim daha yeni bir ay oldu tese olali, burda doktor hucrede bulamadi, dusun en son hormon testi bir yil once oldu, yani hormonlara falan bakmiyorlar. Insallah rabbim hepimizede bir gun nasip eder. Aglasak ta sizlasakta sonucta hersey bos ama insan nefsi ve dunyanin en kiymetli duygusu. Annelik.bence siz emre bey yada kaan beyde tedavi olun sizinkisi tese olmuştur büyük ihtimal mikrotese olsaydı bulunurdu büyük ihtimal çünkü sizinkisi ergenlikten önce olmuş ameliyat hemde hormonlarınızda gayet iyi inş. ikincisinde bulunur çok şükür ki bizim ülkemiz daha başarılı bence bu konuda...
Canim sizdemi yurt disindasiniz? Tedavi onermiyor yazdinda..MERHABA tedavi olmak gerekiyor evet ama doktor hiç bir tedavi yöntemi önermiyor ilaç felan vermiyor ne yapacağız bilmiyorum
Canım biz pazartesi istanbula gidicez nasipse emre beyle görüşmeye bakalım bize ne diyicek burda yazarım sana emre beyde fazla ilaç tedavisine sıcak bakmıyomuş galiba gidenler öyle diyolar yurt dışında eğtim aldığından olabilir belki ama vitamin falan veriyomuş kaan bey oda tedavi uyguluyomuş bide celalaettun peru onları düşün bence bizde eğer mikrotesede bulunamazsa tedavi olmayı düşünüyoz hayırlısı bakalımcanim amin insallah dedigin gibi olur cok yikildik, olsunda gorelim dedik yaklasik 15 ay bekledikten sonra, o ameliyat ani ve sonrasi aklimdan cikmiyor, rabbime inancim buyuk hep hayirliysa olsun dedim demekki hakkimizdan hayirlisi buymus, kafamizin etini yedi doktor donore basvurun diye, oyle bi sey dusunmuyoruz biz, mikroscope la yapti ameliyati, mikrotese deniliyosa ona odur herhalde, kesinlikle hormon tedavisine sicak bakmiyorlar, esimde buyuzden istemiyor igne falan, bilmiyorum canim daha yeni bir ay oldu tese olali, burda doktor hucrede bulamadi, dusun en son hormon testi bir yil once oldu, yani hormonlara falan bakmiyorlar. Insallah rabbim hepimizede bir gun nasip eder. Aglasak ta sizlasakta sonucta hersey bos ama insan nefsi ve dunyanin en kiymetli duygusu. Annelik.
Tesekkurler canimKızlar arkadaşım göndermişti bana paylaşmak istedim yapmak isteyen olursa diye.Allahim dileğimize kavuşmayı nasip etsin..
oyle yapıcaz cnm saqol cvbın ıcıncanım bence başla o zamana kadar yol alırsınız ocaktada gitsen aynı tedaviye başlıycak çünkü bekleme zaman yok
Kızlar biz de mikro tese yoluna girdik dualarınızı esirgemeyin lütfenBeklemenin bir anlamı yoktu artık
yok canım biz istanbulda'yız memorılda mikrotese oldu eşim sıfır siperm sadece germ hücreleri varmış fakat sonrası için ikinci mikroteseyi önerdi dktor hiçbir ilaç bitkisel felan uygulamadanCanim sizdemi yurt disindasiniz? Tedavi onermiyor yazdinda..
Sizin sorun neydi cnmyok canım biz istanbulda'yız memorılda mikrotese oldu eşim sıfır siperm sadece germ hücreleri varmış fakat sonrası için ikinci mikroteseyi önerdi dktor hiçbir ilaç bitkisel felan uygulamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?