Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar inhibin b testi yaptıran var mı kaç günde çıkıyor sonucu. celalettin hoca dan randevu aldım bu ayın sonuna bu testi yaptırın demişti burada yaptıramayacağız gittiğimizde ist yaptıralım dedik ama sonuç kaç günde çıkıyor internetten araştırdım bulamadım

3 veya 4 gunde cıkmıstı bızım ozel laboratuarda yapmıstık

Arkadaslar bugun emre bakirciogluyla gorusmeye gitmistik emre bey hicbisekilde ilac tedavisi yapmicakmis direk mikrotrse dedi kararsizis napicaz bilmiyoruz acaba kaan aydisa mi bide gorunsek

Arkadaslar bugun emre bakirciogluyla gorusmeye gitmistik emre bey hicbisekilde ilac tedavisi yapmicakmis direk mikrotrse dedi kararsizis napicaz bilmiyoruz acaba kaan aydisa mi bide gorunsek
Canım hormonlarıniz normal miydi? Fsh lh e2 vs? Normal degerlerde olunca genelde tedavi onermiyor drlar o sebepten sordum. Memorialda murat basar var istanbulda iken onunla da gorüşseydiniz fikriniz olurdu canim

arkadaslar benim esim azoospermi ilk defa tedaviye baslicaz . ne kadara mal oluyor asagi yukari cok buyuk mecralar mi?
bursada murat erdemir doktordan randevu aldik gitcez doktorla ilgili bilgisi olan varmi

arkadaslar benim esim azoospermi ilk defa tedaviye baslicaz . ne kadara mal oluyor asagi yukari cok buyuk mecralar mi?
bursada murat erdemir doktordan randevu aldik gitcez doktorla ilgili bilgisi olan varmi

Kullandigin ilaclara bagli bizim ignenin tanesi 30 lira kapsül 50 lira doktorumuzun muayene ücreti 400 tl mikro tese 3000 tl eger sperm bulup dondurulursa ekstra 500 daha yani biz öyle ödedik

Canım hormonlarıniz normal miydi? Fsh lh e2 vs? Normal degerlerde olunca genelde tedavi onermiyor drlar o sebepten sordum. Memorialda murat basar var istanbulda iken onunla da gorüşseydiniz fikriniz olurdu canim
Canim emre beye fsh miz yuksek ilac falan vericekmisinuz dedim soyle bi ornek verdi menopoza giren bi kadininda fsh yukselir fsh dusursek bile o kafin bi daha hamile kalabilir mi kalamaz dedi yani ilac vermefi

ameliyata kadar okumayım diyorum yıne dayanamıyorum :) kızlar hormonları normal çıkanlar zaten ılac kullanmasın ılaçlar hormonları oynatıyor duzgun olan hormonu bozuyor..bı tanıdığımız doktor abi var o hıç spermi olmayan bi erkeğin yumurtalığının bı yerınde az da olsa üretim vardır dedı...doktorlar o yüzden normal hormonlularda mikro teseyı öneriyor..o cıkısı bulmak için...

Canim emre beye fsh miz yuksek ilac falan vericekmisinuz dedim soyle bi ornek verdi menopoza giren bi kadininda fsh yukselir fsh dusursek bile o kafin bi daha hamile kalabilir mi kalamaz dedi yani ilac vermefi
Murad Basar fsh yuksek olan olgularda genelde igne tedavisi uyguluyor canım. Her dr un kendince tedavi yöntemi var. Hepimiz hakkinda hayırlısı. Rabbim insallah tez vakitte gònderir mucizelerimizi

kızlar ben eski üyelerdenim ilk tesemizi 2011 de kaan aydosta olduk hücre çıkmadı şimdi 10 gün sonra nasipse 2 tesemizi murat başarda olacaz dua edin ne olur bize rabbim hepimize yardımcısı olsun
merhaba canım biz ilk tesemizi murat başarda olduk sonuç negatifti inşallah size hayırlı gelir Allah yardımcınız olsun peki bu zamana kadar bitkisel felan uyguladınızmı canım

Merhaba arkadaslar bakiyorum da yeni arkadaslar katilmis Allahim tez zamanda hepinize nasip etsin hayirli saglikli evlatlara sahip olmayi insallah.

Kızlar bu arada emre bakırcıoğlu acıbadem hastaneyle çalışmaya başlamış acıbadem benim yaşadığım yerdede var bursada,tesede sperm çıkarda burdaki acıbademe getirebilir miyim acaba spermler bozulur mu hiç öyle yapan var mı?

hepte aynı ornegı verıo tedavı ıstıosanız kaan aydosla gorusun o tedavı uyguluyo

bazen düşünüyorum belki emre bey en haklısı ama inanmak istemiyoruz tedavi olsak iyileşeceğimiz umudu var hepimizde inşallah hayırlı doktorlarla karşılaşırız. bize de emre bey kaan bey tese dedi ve bu konuda alanlarında ne kadar iyi oldukları aşikar. ama biz celalettin peruya gidelim dedik çünkü

ona inanmak istedik tedaviyle iyileşiriz belki umuduyla. ist gidecez bu ay sonu hem murat başardan hem celalettin peru dan randevu aldım bakalım onlar neler diyecek. bizde de de her sey normal sadece bi testis diğerinden daha küçük sonuç 0 sperm

Kızlar kaan hocanın mail adresini bulamadım sizde varsa verebilirmisniz mail atsam sonuçları cevap yazar mı acaba yapan var mı öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…