- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Evet canım meni atıyor da içinde sperm yok. Milyonlarca olması gerekiyor ya bizimki tane ileE="aysegulsen, post: 43441050, member: 680691"]Peki sperm atiyor mu
Bizim de oyle cnm eminim mikro tesede bulacaklar ama kalitesi ne olur bilemem bizim mikto tese de buldular bizde tedavisiz olmustuk insallh hayirli sonuc alirsin[/QUOTE][QUOTE="aysyt: 43441er: 680691vet canım meni atr da içinde . Milyonlarca olması gerekiyor ya bizimki tane ile
Sağol canm inşallah. Siz ne yaptınız tüp mü? Anlamadım tam olarak[/QUOTE]Bizim de oyle cnm eminim mikro tesede bulacaklar ama kalitesi ne olur bilemem bizim mikto tese de buldular bizde tedavisiz olmustuk insallh hayirli sonuc alirsin
Esim icin fsh i icinBu kür sizin için mi yoksa eşinize mi?
Cnm benim oncelikle gecmis ola sana yardim edecek arkadaslar cok olur ben ilk basta diyeyim cnm hangi dr da ve hangi hastanede amelyat oldu eşin benim esim de tedavi olmadan mikro tese yaptik ama keske tedavi olsaydik cok pisman olduk ama acemelik iste nerden bile bilirdik ki sana tavsiyem zaman kaybetmeden muhakkak tedaviye baslayin esim kaan aydos ta tedavi goruyor 7 ay oldu igneler kullaniyor suan ihmal etmeyin hemen baslayin83 43442418 .!.:merhaba kızlar ben yeni üyeyim. eşim 3 ay önce mikro tese ameliyatı oldu malesef hiç canlı hücre bulunmadı.kafama takılan bir sorum olacak size bizim ne ameliyat öncesi nede sonrası hic birçaç iğne tedavisi uygulanmadı. ilaç tedasi görebilirsinnasıl bi tedavi uygulandı bilgi verebilirmisiniz.
Valla cnm kullandigin ilaçlara bağlı bizim igneler aylık 700 tl tutuyor ve 7 aydir alıyoruz zaten tüp bebek 8 bini buluyor83ost: 43442849 .!.:şimdi araştırıyoruz eşimle canım çok teş. ederiz saol. Allah emeğinizi boşa vermesin. bişey daha sorayım sana canım :) ne kadar acaba tedavi masrafı
Watsap grubunun konusu nedir kızlar olayı kacirmisimwhatsapta 9 kisi olduk arkadaslar. katilmak isteyenler ozelime numaralari dahil isteklerini yazsinlar
sadece bu topikteki arkadaslar yani esi azosperm olan arkadaslar katila bilir.Watsap grubunun konusu nedir kızlar olayı kacirmisim
Bende gireyim o zaman ayni sorun zatenLamkalamka .!.:sadece bu topikteki arkadaslar yani esi azosperm olan arkadaslar katila bilir.
Cnm zaten kaan hoca şuan normal yolla sperm çıkışını sağlamaya çalışıyor ama tüp bebek yapacam 6 yıllık evliyim artık psikolojim bozuluyor bakalım bu hafta ne diyecek haber bekliyorum bir defa da negatif sonuç alınca yıkıldı ve daha topatlanmis bile değilim üstünden 2 sene geçmesine rağmen Rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlısı ile olumlu sonuç almayi nasip etsin8385yagm: 43443168 .!.:peki siz doğal yolla olmasını bekliyceksiniz yoksa tüp bebeklemi
merhaba canım benim eşimde microtrese oldu canlı hücre bulunamadı ne microtese öncesi nede microtese sonrası hiç tedavi önermediler ama burda bazı arkadaşların eşleri tedavi oluyormuş galiba bizim durumumuz onlardan farklı hormon testleri nasıl canım bizim normalmerhaba kızlar ben yeni üyeyim. eşim 3 ay önce mikro tese ameliyatı oldu malesef hiç canlı hücre bulunmadı.kafama takılan bir sorum olacak size bizim ne ameliyat öncesi nede sonrası hic bir ilaç iğne tedavisi uygulanmadı. ilaç tedasi görenler varsa nasıl bi tedavi uygulandı bilgi verebilirmisiniz.
Merak ediyorum seneler geçmiş acaba hamilemisinizKızlar eşim dün tahlil yaptırdı. sonucu bugün öğleden önce almış azosperm çıkmış sonuçta senağlama ben çok kötü oldum ya nasıl bir sorun tedavi yolu nedir ne yapılması gerekir hiç bilmiyorum.
Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?