Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
E="aysegulsen, post: 43441050, member: 680691"]Peki sperm atiyor mu
Evet canım meni atıyor da içinde sperm yok. Milyonlarca olması gerekiyor ya bizimki tane ile [/QUOTE]
Bizim de oyle cnm eminim mikro tesede bulacaklar ama kalitesi ne olur bilemem bizim mikto tese de buldular bizde tedavisiz olmustuk insallh hayirli sonuc alirsin[/QUOTE]
Sağol canm inşallah. Siz ne yaptınız tüp mü? Anlamadım tam olarak

[QUOTE="aysyt: 43441er: 680691vet canım meni atr da içinde . Milyonlarca olması gerekiyor ya bizimki tane ile [/QUOTE]
Bizim de oyle cnm eminim mikro tesede bulacaklar ama kalitesi ne olur bilemem bizim mikto tese de buldular bizde tedavisiz olmustuk insallh hayirli sonuc alirsin[/QUOTE]
Sağol canm inşallah. Siz ne yaptınız tüp mü? Anlamadım tam olarak[/QUOTE]
Evet cnm 2 yil once yapmistik tup bebek mikro tese de sperm buldular simdi yaptigimiz tahlillerde az da olsa 2 tane falan ileri hareketli cikiyor ama suan 7 aydir tedavi oluyor esim

[QUOTE="aysyt: 43441er: 680691vet canım meni atr da içinde . Milyonlarca olması gerekiyor ya bizimki tane ile
Evet cnm 2 yil once yapmistik tup bebek mikro tese de sperm buldular simdi yaptigimiz tahlillerde az da olsa 2 tane falan ileri hareketli cikiyor ama suan 7 aydir tedavi oluyor esim[/QUOTE]
Anladım cnm benm sizin için de hayırlısı olsun inşallah

Bizim de oyle cnm eminim mikro tesede bulacaklar ama kalitesi ne olur bilemem bizim mikto tese de buldular bizde tedavisiz olmustuk insallh hayirli sonuc alirsin
Evet cnm 2 yil once yapmistik tup bebek mikro tese de sperm buldular simdi yaptigimiz tahlillerde az da olsa 2 tane falan ileri hareketli cikiyor ama suan 7 aydir tedavi oluyor esim[/QUOTE]
Anladım cnm benm sizin için de hayırlısı olsun inşallah[/QUOTE]
Amin cnm insallh güzel haberlerini bekliyoruzt tesede sonra buraya yazatsyazarsın bizlere de umut olur iyi sonuçlar almanız dileğiyle

merhaba kızlar ben yeni üyeyim. eşim 3 ay önce mikro tese ameliyatı oldu malesef hiç canlı hücre bulunmadı. kafama takılan bir sorum olacak size bizim ne ameliyat öncesi nede sonrası hic bir ilaç iğne tedavisi uygulanmadı. ilaç tedasi görenler varsa nasıl bi tedavi uygulandı bilgi verebilirmisiniz.

Cnm benim oncelikle gecmis ola sana yardim edecek arkadaslar cok olur ben ilk basta diyeyim cnm hangi dr da ve hangi hastanede amelyat oldu eşin benim esim de tedavi olmadan mikro tese yaptik ama keske tedavi olsaydik cok pisman olduk ama acemelik iste nerden bile bilirdik ki sana tavsiyem zaman kaybetmeden muhakkak tedaviye baslayin esim kaan aydos ta tedavi goruyor 7 ay oldu igneler kullaniyor suan ihmal etmeyin hemen baslayin

saol canım tşk ederim. biz malatya fakülte hastanesinde ameliyat olduk.
nasıl bi tedavi uyguluyorlar ve bize hic canlı hücre bulunmayıca kök hücreden başka sansınız yok dendi . acaba senin eşinin tese ameliyatında bulunmuşmuydu

85yagmur, post: 43442667, member: 457392"]saol canım tşk ederim. biz malatya fakülte hastanesinde ameliyat olduk.
nasıl bi tedavi uyguluyorlar ve bize hic canlı hücre bulunmayıca kök hücreden başka sansınız yok dendi . acaba senin eşinin tese ameliyatında bulunmuşmuydu[/QUOTE]
Bulunmuştu cnm ama tuo bebek yaptık tutmadı kalitesi herhalde düşük tu hiç bilgi almamış tık bu konuda kök hücre henüz uygulanmıyor istersen bizim gittiğimiz Dr görüşebilirsiniz eminim memnun kalacaksın istersen internetten Dr araştır Prof. Dr kaan aydos yaz anlatır veya mail atın bilgilendirir sizi bize iğne vermişti 7 ay oldu işte tedavi şimdi tekrar haber bekliyoruz haftaya bakalım ne diyecek

şimdi araştırıyoruz eşimle canım çok teş. ederiz saol. Allah emeğinizi boşa vermesin. bişey daha sorayım sana canım :) ne kadar acaba tedavi masrafı

83ost: 43442849 .!.:
şimdi araştırıyoruz eşimle canım çok teş. ederiz saol. Allah emeğinizi boşa vermesin. bişey daha sorayım sana canım :) ne kadar acaba tedavi masrafı
Valla cnm kullandigin ilaçlara bağlı bizim igneler aylık 700 tl tutuyor ve 7 aydir alıyoruz zaten tüp bebek 8 bini buluyor

whatsapta 9 kisi olduk arkadaslar. katilmak isteyenler ozelime numaralari dahil isteklerini yazsinlar

8385yagm: 43443168 .!.:
peki siz doğal yolla olmasını bekliyceksiniz yoksa tüp bebeklemi
Cnm zaten kaan hoca şuan normal yolla sperm çıkışını sağlamaya çalışıyor ama tüp bebek yapacam 6 yıllık evliyim artık psikolojim bozuluyor bakalım bu hafta ne diyecek haber bekliyorum bir defa da negatif sonuç alınca yıkıldı ve daha topatlanmis bile değilim üstünden 2 sene geçmesine rağmen Rabbim hayırlısını nasip etsin hayırlısı ile olumlu sonuç almayi nasip etsin

merhaba canım benim eşimde microtrese oldu canlı hücre bulunamadı ne microtese öncesi nede microtese sonrası hiç tedavi önermediler ama burda bazı arkadaşların eşleri tedavi oluyormuş galiba bizim durumumuz onlardan farklı hormon testleri nasıl canım bizim normal

Merak ediyorum seneler geçmiş acaba hamilemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…