- 25 Haziran 2015
- 137
- 138
- 53
- 38
hayır bizim hormonlar genetik hepsi normal ama hücre yok mikro tese dedi Ahmet hocaSize tedavi verdimi bu doktor fsh falan kaç
Coenzym ku 10 vitamini icsin esin. Cok faydalı. Internette bakin faydalarınaH
hayır bizim hormonlar genetik hepsi normal ama hücre yok mikro tese dedi Ahmet hoca
teşekkürler canımkaan Aydos info yazarsan sayfası açılıyor ordan kayıt olup ekleyebiliyosun testlerini ve cevaplıyor, mesajına cevap vereceği tarihide yazıyor
Çakşır. Coenzym ku 10. C vitamini ve çinko kullansin.bunlar çok faydalıSlm arkadaşlar benim eşim Azosperm bir yıl önce mikro tese oldu canlı hücre bulunamadı ne şimdi çakışır suyu kullanıyor
Düzelmesi 3-4 ay sürer.ama bicak altina yatmadan iyidir benceÇakşır. Coenzym ku 10. C vitamini ve çinko kullansin.bunlar çok faydalı
daha öceki tesemizde proxeed plus kullandık şimdi bişey kullanmadık canım dua et canımmerhaba canım biz ilk tesemizi murat başarda olduk sonuç negatifti inşallah size hayırlı gelir Allah yardımcınız olsun peki bu zamana kadar bitkisel felan uyguladınızmı canım
Bende karılmak istiyorum nasıl numaramı gunderecemkizlar whatsappda grub kuruldu katilmak isteyen arkadaslar bana yaza bilir
Coenzyem ku 10 neder anlamadım tam olarak nasıl kullanılıyorDüzelmesi 3-4 ay sürer.ama bicak altina yatmadan iyidir bence
merhaba canim benim esim tedavi olmadi tesede cikti spermler hamile de kaldim ama dusuk yaptim ne yazik ki..Kızlar aranızda eşi azospermi olup tedavi olmadan tüp bebekte pozitifi gören var mi
Yaa , çok üzüldüm canım benimmerhaba canim benim esim tedavi olmadi tesede cikti spermler hamile de kaldim ama dusuk yaptim ne yazik ki..
Yikamali nasıl oluyor ki. Doktor bize de tekrar test isteyecem demişti acaba o dediğinden mi isteyecekkızlar doktor bizden bikez daha sperm testi istedi ama yıkamalı olarak acaba aranızda yıkamalı teste sperm çıkan oldu mu inş. çıkar ya
canım bazılarının yıkamalı test yani daha çökelterek inceliyolarmış onda bikaçtane sperm bulanabilyomuş onu bulurlarsa mikroteseye gerek kalmadan onla tüp bebk yapıyolarmış biz iki ayrı yerde iki ayrı sperm testi yapmışmıştık zaten doktor yıkamalı olanınıda istedi inş. onda çıkar pek umutlu değilim ama rabbim isterse olurYikamali nasıl oluyor ki. Doktor bize de tekrar test isteyecem demişti acaba o dediğinden mi isteyecek
kızlar doktor bizden bikez daha sperm testi istedi ama yıkamalı olarak acaba aranızda yıkamalı teste sperm çıkan oldu mu inş. çıkar ya
Evet biz yapdirdik fish testi oluyor 2 kere yapdirdik haploid hücre cikmadi canli hücre varmi diye bakiliyo maalesef cikmadi haftaya 3.fish testini yapcak umudum yok ama vakalm[/QUOsizin azo sebebi neydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?