Yok canim kaan hoca degil ondan once tese oldugumuz doktor soyledi ist. Memorialde olmustuk peki işe yaradi derken spermi cikti igneyi kullandiktan sonra fisch testi yaptinizyok neden ara verdiniz derken 10 sene neden ara verdiniz demek istemiştim kaan hocamı söylemişti yapılacak birşey olmadını nebido bizde hemen işe yaramıştı ama birdaha bişi çıkmadı malesef bu igne 3aylık 6aylık falan kullanılmıyor muymuş aceba bidaha yazmadı bize o igneyi 1 kere kullandık inşallah sizde işe yarar
Cevabın için cok teşekkür ederim canım bakalım bizimde tüp bebek maceramız başlıyor Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallahHiç tüp bebek yaptırmadıysa 3 kez devlet destekli hakkın varmış kimlik fotokopi eşinin sigorta gün sayısı 3 tane ne Sperm testi istemişlerdi hatırladım kadarıyla birde yaş 24 olmak lazım 23 olmayacak yani 24 ve sonraki yaşları karşılıyor
Çok teşekkür ederim canım cevabın için doktorda bize 3 sperm testi ile gelin dedi .Kadının testleri biraz daha uzun ve fazla o nedenle eşimde sperm az olunca sadece eşimin tetsleri yetermi diye düşündüm Ama hayırlısı inşallah sperm tetslerini yaptıralım hayırlısıyla tüp bebek macerasına baslıyalım :)Canım ben suan rapor işlemleriyle uğraşıyorum epey test var canim bayana ait erkeğe ait oluyo eğer istersen resmini yollarım istenen şeylerin özelden ama eşinin sperm sayisi düşük olduğu için üç yıllık evli olma şartı yok evrakları hazirlarsaniz rapor hakkınız var yani
Bizde henuz yok canim 8 ay kullandik sonra tese oldu esim olgunlasmamis hucreler ciktiKızlar aranızda kaan hocanın verdiği ilaçlarla yani ilk başta yazdığı iki tane ilaç varya onu kullanıp sperm çıkışı olan var mı?
Bende adet oldum kızlar yarın başlıyor saniyorum benim maceraya bende dua istiyorum arkadaşlarım bende hepinize dua ediyorummKizlar buayki adetimle basliorum tupbebege yasin okuyorum yardımcı olmak isteyen olurmu acaba aramizda
Bende adet oldum kızlar yarın başlıyor saniyorum benim maceraya bende dua istiyorum arkadaşlarım bende hepinize dua ediyorumm
yok sperm çıkmadı malesef nebidodan sonra 2.ayda yuvarlak hücre çıktı ilk defa normal sperm testinde... sonra çıkmadı birşey fsh falan çıkmadı yaniYok canim kaan hoca degil ondan once tese oldugumuz doktor soyledi ist. Memorialde olmustuk peki işe yaradi derken spermi cikti igneyi kullandiktan sonra fisch testi yaptiniz
Peki hoca fisch testi yaptirmadimi 2 ay dolduktan sonra bizden istedi cunkuyok sperm çıkmadı malesef nebidodan sonra 2.ayda yuvarlak hücre çıktı ilk defa normal sperm testinde... sonra çıkmadı birşey fsh falan çıkmadı yani
Allah yardımcı olsun canım benim inşallah olumlu sonuçlanır kavusursunuz evladiniza[/QU
herşey çok güzel olur inşallah arkadaşlar hamile kalırsınız. ben bile heyecanlandim :) dualarima sizleride katacagim
normal sperm testi istedi ondada yuvarlak hücre çıktı daha sonra istedi fsh testi ondada çıkmadı.. nebido dan sonramı istedi fsh testini sizdenPeki hoca fisch testi yaptirmadimi 2 ay dolduktan sonra bizden istedi cunku
ilk kan tahlili istedi ondan sonrada fisch testini.istedi normal sperm testi hic soylemedinormal sperm testi istedi ondada yuvarlak hücre çıktı daha sonra istedi fsh testi ondada çıkmadı.. nebido dan sonramı istedi fsh testini sizden
amın cnm allah hepımızın yardımcısı olsuninş hepimizde bulunur canım siizn durumunuzda olup sperm bulunan hikayelerde okudum kaan hocanın sitesinde Rabbim yardımcımız olsun...
Allah Razı olsun canım hepimiz kavuşan im insAllah yardımcı olsun canım benim inşallah olumlu sonuçlanır kavusursunuz evladiniza
Canim 2 tane alayım ins benKizlar buayki adetimle basliorum tupbebege yasin okuyorum yardımcı olmak isteyen olurmu acaba aramizda
Canim 2 tane alayım ins ben
hımm sizin fsh çıkmışmıydı birşeyilk kan tahlili istedi ondan sonrada fisch testini.istedi normal sperm testi hic soylemedi
canım merhaba bende inşallah rapor alıp başlıcam tüp bebeğe Allahın izniyle ilk kez olacağı için pek tecrübem yok ancak yaşadıkca anlatırım inşallah Ben merkez araştırması yapmıştım daha önce İstanbul Anadolu yakasındayım bu arada burda Umut Tüp bebek merkezi var oranın iyi olduğunu cok duydum ayrıca rapor geçtiği için orayı düşünüyorum.Bakalım inşallah 2016 bize şans getirir.:)Kizlar buayki adetimle basliorum tupbebege yasin okuyorum yardımcı olmak isteyen olurmu acaba aramizda
canım merhaba bende inşallah rapor alıp başlıcam tüp bebeğe Allahın izniyle ilk kez olacağı için pek tecrübem yok ancak yaşadıkca anlatırım inşallah Ben merkez araştırması yapmıştım daha önce İstanbul Anadolu yakasındayım bu arada burda Umut Tüp bebek merkezi var oranın iyi olduğunu cok duydum ayrıca rapor geçtiği için orayı düşünüyorum.Bakalım inşallah 2016 bize şans getirir.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?