Fsh belli oluyormu hucre ciktigi bunu bilmiyordumhımm sizin fsh çıkmışmıydı birşey
Merhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi. Rabbim herkese bu yolda sabır versin...
İki kez denedik cnm tüp bebek. Eşim tese oldu. Kocaeli üniversitesinde. Şimdi memorial şişlide 3 denemizi yapmayı düşünüyoruz. Eşim tekrar tese olacak. İlk teseden sperm dokumuz var ama. İlinci denemede 12 yumurtadan ikisi döllensi deyince semra kahraman tekrar tese dediAmin camin amiiinnn
Sebebi nedir 3 kere sperm testi yapdirin ücündede azosperm teshisi konuldugubda kesin olarak azosperm diyebilirsiniz doktora gittinizmi rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Sertoli cell only sendromuİki kez denedik cnm tüp bebek. Eşim tese oldu. Kocaeli üniversitesinde. Şimdi memorial şişlide 3 denemizi yapmayı düşünüyoruz. Eşim tekrar tese olacak. İlk teseden sperm dokumuz var ama. İlinci denemede 12 yumurtadan ikisi döllensi deyince semra kahraman tekrar tese dedihayırlısı... bir çocuğum olmasını herşeyden çok eşim için istiyorum...
İki kez denedik cnm tüp bebek. Eşim tese oldu. Kocaeli üniversitesinde. Şimdi memorial şişlide 3 denemizi yapmayı düşünüyoruz. Eşim tekrar tese olacak. İlk teseden sperm dokumuz var ama. İlinci denemede 12 yumurtadan ikisi döllensi deyince semra kahraman tekrar tese dedihayırlısı... bir çocuğum olmasını herşeyden çok eşim için istiyorum...
2014 mayısta öğrendik dün üçyıl oldu evleneliHmm anladmmm yeni degilsiniz yanii insallah tez vakitte rabbim hepimize nasip eder
2014 mayısta öğrendik dün üçyıl oldu evleneli
Haklisin canim hersey vesile yeterki rabbim ol desin insallah tez zamanda nerde varsa evlat hasteti ceken nasip etsinIyi aksamlar kizlar. Bizim sperm var yine olmadi. Her sey Rabbimde bitiyor.
Nekadar sonra sonra yaptiniz kan tahliliniya kızlar bu teselerden sonra fsh neden yukselıyo dun tahlıl verdık bgn sonucları aldık fsh 55 lere cıkmıs ılk defa sastım kaldım kaan hocaya sonucları maıl attım ınsallah bu ay tedavıye baslayacaz ama bu fshın yukselmesı benı tedırgın ettı acıkcası
Hayir canim yok 12 senedir bekliyoruz evlat sahibi olmayiEvet aynen öyle. Senin bebegin var mi
Dna hasta testi genetik test mi oluyo canimZamani var demekki canim. En kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?