Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim şu an hala tedaviye devam ediyoruz doktorun adı hamiyet coşar internete yazarsan numarasi falan cikiyor

Okudum arkadaşım hikayesi bir solukta Rabbim gönlünüze göre versin hikayesinin uzun bizim tedavimiz uzun soluklu olacak mesakatli ama ins sonu mutluluk dolu olucak Allahın izniyle bu günleri geride bırakırız ins yipratici bir süreç ama inss anlaticaz

benimde burda dikkatimi çeken ve düşündüren sperm le bitmiyor gerçekten herseyi normal olup tüp tutmayanlar var biz hem sperm bulunma sıkıntısı bulununca kaliteli mi sonra emriyo gelişir mi sonra tutar mı sıkıntısı ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş burda gördüğüm çoğu arkadaş sabırlı ve umutlu. inşallah kaan hocanın tedavisiyle sperm üretimi artar ve inşallah bu sefer tutar canım. Allah gönlüne göre versin.

AMİN EVET SÜREÇ YIPRATICI AMA SONU İŞALLAH İYİ BİTER:)

İnş arkadaşım tutar bu sefer, bakalım salı gunu ankarada olacaz kaan hocaya randevü aldık ama eşim müfit beye de gidebiliriz diyor açıkçası çoğu doktorun verdiği ilaçlar aynı tedavilerde aynı biz kafamızda soru işareti kalmasın diye gidiyoruz yoksa biliyoruz ki ne kaan Aydos ne de bir başka doktor .... biz yıllardır araştırıyoruz bu konuda da baya bilgimiz var zaten eşim sağlık sektörünün içinde açıkçası ilaçlarda bir yere kadar işin aslı stres olmayacak ama gel görki ne mümkün:) yoksa doktorlarda biryere kadar

çok haklısın herkese aynı tedavi doktorların çoğu aynı ilaçları kullandırtıyor ama işte birine bağlanıp bu yolda ilerlemeye çalışmakta motive ediyor insanı. dediğin gibi stres olmasa keşke ama nerdee

zaten stresten tutmadı benımki transferden sonra stressiz günüm olmadı ha tuttu ha tutacak korkusu yedi bitirdi beni aslında bununda bir çözümü var tüp bebeği denk getirebiliyorsan tatile getirecen yaz ortalarında hiç olmamış gibi davranacan gezecen tozacan ben tutsun diye 10 gün hep yattım çok dikkat ettim ama stres yaptım kafaya taktım olmadı yoksa bizim tutmaması için herhangi bir sorun yoktu her şey yolundaydı en iyi embriyolar transfer edildi bize %90 tutar dediler ama olmadı kısmet artık bunlar ders oldu birdahakine gezecem tozacam transfer olduktan sonra, yoksa diğer türlü o 10 gün hiç bitmiyor

Canım biz şey sormak istiyorum devlete yaptırmış iniz tüp bebeği kaç embiriyo transfer ettiler yasiniz kaç acaba?

Evet Üniversites hastanesinde yaptırdık 12 sperm bulundu 8 hücreli 2 embriyo transfer ettiler zaten 2 den fazla edemiyorlar yaşım 24 eşim ki 31
Evet Üniversites hastanesinde yaptırdık 12 sperm bulundu 8 hücreli 2 embriyo transfer ettiler zaten 2 den fazla edemiyorlar yaşım 24 eşim ki 31
Canım yasak değil dimi iki embiriyo bunu merak ediyorum bende az kaldı tedaviye başlayacam ama iki tane istiyorum bende transferimi sorun çıkar die korkuyorum bir koymak isterler die

Canım yasak değil dimi iki embiriyo bunu merak ediyorum bende az kaldı tedaviye başlayacam ama iki tane istiyorum bende transferimi sorun çıkar die korkuyorum bir koymak isterler die
yok ne yasağı korkacak bir şey yok 2 tane koyuyorlar bundan emin olabilirsin merak etme :)

Rabbim muradıni zi versin canim hangi merkeze gidiceksiniz tavsiyem stres olmaman tabiki ama artık stres göbek Adımız olmuş bi durumda bol bol dua et canim kimsenin Kucağı boş kalmasın ins ins olumlu haberler aliriz sizden canim artık olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var olumlu düşün ins olumlu olsun hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…