- 25 Haziran 2015
- 137
- 138
- 53
- 38
Evet Azospermi 2 tane ilaç verdi onları kullanıyor iğne tedavisini başka doktora gittiğimizde 1.5 sene görmüştük onun icin istemedik tese olacak canım aslında bu ay yapalım dedi Dr eşim istemediBizde kısmet olursa salı günü ankara ya mufit günel e gidecez nasıl bir tedavi önerdi size eşinizin sorunuda azospermiydi
Anladım canım inşallah ıyı sonuç alırsınız bakalım bize ne diyecek dr siz memmun kaldiysaniz sorun yok☺Evet Azospermi 2 tane ilaç verdi onları kullanıyor iğne tedavisini başka doktora gittiğimizde 1.5 sene görmüştük onun icin istemedik tese olacak canım aslında bu ay yapalım dedi Dr eşim istemedi
İnan çok kötü oldum ne yazsam boş diyecek tek kelimem dahi yok Allahım yar ve yardımcın olsun..Merhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
hepimiz bazen senin yaşadıklarını yaşıyoruz..ama hayat devam ediyor bu bizim bilerek yaptıgımz bir tercih değil çkendine seveceğin hobiler bul gez dolaş kitap okuSelamlar arkadaslar. bilmiyorum ben bu bolüme yazdimmi yazmadimmi? Ama bazi bölümlere yazmıştım. buradakı bazı arkadaşlar bilirler bir az beni kendilerine özel mesaj atmıştım. Benim eşim de malesef azolu. hiç sperm yok. Yaklaşık 2 buçuk yıldır biliyoruz bu durumu. Alışmaktan her günüm daha da zorlaşıyor. Kendimi çaresiz kimsesiz zann ediyorum. Sanki eşimle bir kuyua düşmüş gibi. Ben Bir ipten sarildım ki eşim de, ben de daha da derinlere gömülmemek için tututnuyorum. Bazen zor oluyor tutunmak. Bazen sanki o ipi ben üstelendim eşime ağırlık düşmesin diyorum. bağırsam da sesim duyulmaz mı, yoksa o ses beni daha da derinlere gömer diyemi korkuyorum. Her kes gelip kuyuya bakıyor. Ama sadece yükümü daha da ağırlaştırıyor gibi geliyor. Çevre akraba dost sadece neden bu kuyudasın bir yol ara çık, e hala çıkamıyorsun diyor, ailemse elini uzatsa bile elleri elime yetişemiyor. Ya da doğru yönden uzatamıyor. Diyerleriyse aman dikat eşinin yükü senden daha ağır dikat et onun canı yanmasın çek ipi tırman ama yalnız başına çek diyor. O zaman tutunma güçüm daha da azalıyor. Sonuçda kimse ama kimse benim çekdiyim açıyı, taşıdığım yükü anlayamıyor. Eşim sadece bir umut işığı bekliyor bir adım bile atmadan. Biliyorum Rabbim hiç bir kuluna taşımayacağı bir yük yüklemez. Bu da benim imtihanım. Ama bazen hiç aşağı bakmak istemiyorum zifiri karanlığı görünce. Yukrıya da hiç bir el uzanmıyor. Nolur hiç olmazsa aile akrabam içimde kopan fırtınaları dindirse. Beni kimse anlamıyor. Her hes gözlerini kapadı. Kulaklarını kapadı sus konuşma dedi. Eşimin canı yanmasın diye bazen aktör gibi rol ounuyorum aileme, ailesine, çevreye. Çevreyse sorularını yağdırmaktan bıkmadı. Hatta bana Rabbim sana da evlat versin demelerinden bıktım. Sürekli ağlama krizi geliyor. Her sabah kalkıp eşimi işe uğurladıktan, ailesi evden çıktıktan sonra duvarlar üzerime üzerime geliyor. Koskoca ev bana hücre gibi, hapis gibi geliyor. Allahım ne dertlerin var mızmız çocuklar gibi isyan ediyorum diyorum. Kendime oturup akıl veriyorum ama nafile. Nolsursunuz belki siz beni anlarsınız.
hıçkıra hıçkıra ağladım halada ağlıyorumMerhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
Canım çok üzüldüm Allah mekanlarını cennet eylesin sana büyük sabır versin hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsunMerhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
Bizde senin için dua edicez canim sabırlı ol verene Allah alanda canim bunlar hakikat...bir çırpıda okudum sonu guzell olsun die ama yüreğim benimde acısı boğazın düğümlendi ne desem die sasirdjm okuduktan iki saat snra bişeyler yazabilir Rabbim eşinize size güç kuvvet versin arkadaşım Allahım güzel kaderler yazsın hepimize sizde...Merhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
Tesekkur ederim Alh razi olsun ogluma bsktigimda sukrediyrm Alhh bize nasip etti evlt kokusunu sizlere de hyrli bir sekilde nasip etsin insAlhh arkdsim biz kaan aydosta tedavi olsuk ogrendik hemn ona gittik 6 ay yemesine icmesine dikkt etti sonrasi tese oldu ve cok sukur ilk tese basarili ikinci tedavimde de melegim geldi bn de sizn gibiydim forma girer sonu bebkli biten her vakayi kndim gibi sevnr umutlnirdim Alhh buyuk olack sadece inanlim onun icn imknsz yok ol desin olsun..Rabbim yavrumuzu size bagislasin ins bizimde sönumuz sizin gibi mutlu biter bu uğurda herkesin mutlu bitsin ins yavrularını yavrusunu kavussunlar böyle haberler benim moralini çok yükseliyor çok saoll Rabbim hayırlı ömürlü kilsin evladinizi sağlıcakla. ...siz kimde tedavi gördünüz vanim
Allh razi olsun arkdsim rabim dileyn herkeslre katindan saglikli salih evltlr nasip etsin..Allahım oğlunuzla hayırlı sağlıklı yasamayı nasip etsin inşallah. Böyle haberler okumak iyi oluyo. çok ta umutsuz değiliz diyerek teselli oluyorum teşekkür ederim
merhaba. Biz gecen sene martta gitmiştik mufit beye. ama umursamaz tavri ilk gunden sinir etmisti esimi. Ben bilindik doktor iyi olur diye devam etmek istedim. Varikosel ameliyati önerdi bize. %30 sperm çıkışı olabilir dedi. Sonuc olarak degisen bisey olmadi bu takdiri ilahi ama doktor ne ameliyat oncesi ne sonrasi hic bi bilgi vermedi normalde ameliyat raporu verilmesi lazimmis. Ben bunu baska doktordan öğrendim sonradan. Hic bi gittigimizde tanimadi bizi daha once geldiniz mi ne vermistik ne verecektik diye bize soruyodu hep. En son gittigimizde de sperm çıkmamış sigarayı birakmamissin daha da gelmeyin siz bana dedi tup bebegi yapacaksaniz aysun hanimla baslarsiniz dedi. Daha da gitmedik . sen de bi git fikrin olsun bakalim canim belki de memnun kalirsin bilemem .Slm kızlar mufit günel de veya genart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmı tavsiye edermisiniz??
Geçmiş olsun okurken tutamadım kendimi ağladım çok acıbşeyler yaşamışsın allah yardımcın olsun aklını koru sağlıklı yaşamalısın eşin ve ailen için yine denersin kaynanamın 5 tane çocuğu ölmüş doğumdan sonra bırakma kendiniMerhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
merhaba. Biz gecen sene martta gitmiştik mufit beye. ama umursamaz tavri ilk gunden sinir etmisti esimi. Ben bilindik doktor iyi olur diye devam etmek istedim. Varikosel ameliyati önerdi bize. %30 sperm çıkışı olabilir dedi. Sonuc olarak degisen bisey olmadi bu takdiri ilahi ama doktor ne ameliyat oncesi ne sonrasi hic bi bilgi vermedi normalde ameliyat raporu verilmesi lazimmis. Ben bunu baska doktordan öğrendim sonradan. Hic bi gittigimizde tanimadi bizi daha once geldiniz mi ne vermistik ne verecektik diye bize soruyodu hep. En son gittigimizde de sperm çıkmamış sigarayı birakmamissin daha da gelmeyin siz bana dedi tup bebegi yapacaksaniz aysun hanimla baslarsiniz dedi. Daha da gitmedik . sen de bi git fikrin olsun bakalim canim belki de memnun kalirsin bilemem .
Anladım canım aslında çoğu dr bu tavırları sergiliyor çünkü muhtaç olan sensin onlar sürümde n kazaniyor ama genelde devlet te çalışan drlar böyle özelde ki yaparsa kendi kaybeder bizde kararsisiz kaan aydos mu müfit gunel mi ikiside babamın oğlu değil bizim konusmadigimiz dr kalmadı bizimki sadace keşke dememek için yoksa hepsi paraci biliyoruz üç aşağı beş yukarı verecekleri ilaç da aynı veren allah gerisi hikayemerhaba. Biz gecen sene martta gitmiştik mufit beye. ama umursamaz tavri ilk gunden sinir etmisti esimi. Ben bilindik doktor iyi olur diye devam etmek istedim. Varikosel ameliyati önerdi bize. %30 sperm çıkışı olabilir dedi. Sonuc olarak degisen bisey olmadi bu takdiri ilahi ama doktor ne ameliyat oncesi ne sonrasi hic bi bilgi vermedi normalde ameliyat raporu verilmesi lazimmis. Ben bunu baska doktordan öğrendim sonradan. Hic bi gittigimizde tanimadi bizi daha once geldiniz mi ne vermistik ne verecektik diye bize soruyodu hep. En son gittigimizde de sperm çıkmamış sigarayı birakmamissin daha da gelmeyin siz bana dedi tup bebegi yapacaksaniz aysun hanimla baslarsiniz dedi. Daha da gitmedik . sen de bi git fikrin olsun bakalim canim belki de memnun kalirsin bilemem .
Canım Merhaba eşiniz hala sigara içiyor mu ins bırakmıştır...Biz senle konuşmuştuk biz devlete varikosel olduk beş kuruş bile vermedik bizimle gayet guzelnilhilendiler ama tabi tüp bebek çok yoğun orada ameliyattan memnun kaldık siz variskosel yapıldıktan snra altı ay snra bi dolplerultrason tekrar cektirseydiz bence acaba başarılı bir ameliyat mi olmadı benim eşim variskosel ameliyatindan altı ay snra tekrar dolplerultrason çektirdi be başarılı dedi doktor yani variskosel ortadan kalkmıştı.bilginiz olsun canımmerhaba. Biz gecen sene martta gitmiştik mufit beye. ama umursamaz tavri ilk gunden sinir etmisti esimi. Ben bilindik doktor iyi olur diye devam etmek istedim. Varikosel ameliyati önerdi bize. %30 sperm çıkışı olabilir dedi. Sonuc olarak degisen bisey olmadi bu takdiri ilahi ama doktor ne ameliyat oncesi ne sonrasi hic bi bilgi vermedi normalde ameliyat raporu verilmesi lazimmis. Ben bunu baska doktordan öğrendim sonradan. Hic bi gittigimizde tanimadi bizi daha once geldiniz mi ne vermistik ne verecektik diye bize soruyodu hep. En son gittigimizde de sperm çıkmamış sigarayı birakmamissin daha da gelmeyin siz bana dedi tup bebegi yapacaksaniz aysun hanimla baslarsiniz dedi. Daha da gitmedik . sen de bi git fikrin olsun bakalim canim belki de memnun kalirsin bilemem .
Ayyyy canim benim nasil uzuldum sana dicek kelime bulamadim Allahim sana eşine güc kuvvet versin verende o alanda o taktir ilahiMerhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
Canım sizde spermde ne sorun var acaba embiriyo olusuyo tutulmuyor mu ?Bizim sıkıntımız aslında biraz farklı biz var alan spermleri güçlendirmek isitiyoruz sıkıntımız ya yine tutmazsa bunun garantisini hiç bir dr veremedi o yüzden çok yorulduk eşimle beraber ilk başta emre beyi aradık umutlu konuştu sonra bize garanti verecekseniz gelelim dedik tartismaya girdi bizimle esimde yüzüne kapatti tlfnu celalettin peruyla konuştuk derdimizi anlattık gelin görüşelim dedi oda garanti veremedi kaan aydosta konusamadik zaten ancak sekreteri ile görüştük oda tlf da yarım saat beklettikten sonra cok labali bir sekilde enson müfit günel le konuştuk oda gelin görüşelim yani anlayacaginiz paranizi almadan tek kelime etmem mantigi hepsi paraci
kesinlikle.. Hepsi para icin doktorluk yapiyo birilerine faydM dokunsun diye bu mesleği secen yok sanirim. Biz genart i biraktiktan sonra erciyes uni.prof.oguz ekmekciogluna gittik canim. Inan cok daha guzel ilgilendiler herseyi en ince ayrintisina kadar sordular bizim sorularimiza da cevap verdiler. Tup bebegi de orda dusunuyoruz ama bakalim son anda kararimiz degismezse.. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sizde sperm var ama sayi mi az?Anladım canım aslında çoğu dr bu tavırları sergiliyor çünkü muhtaç olan sensin onlar sürümde n kazaniyor ama genelde devlet te çalışan drlar böyle özelde ki yaparsa kendi kaybeder bizde kararsisiz kaan aydos mu müfit gunel mi ikiside babamın oğlu değil bizim konusmadigimiz dr kalmadı bizimki sadace keşke dememek için yoksa hepsi paraci biliyoruz üç aşağı beş yukarı verecekleri ilaç da aynı veren allah gerisi hikaye
evet canim konusmustuk. Maalesef ki esim hala iciyo. Erciyesteki doktora sormus guya ben yaninda yokken o da etkilemez sigara demis. Onu dayanak gosteriyo bana. Bazen cok sinirleniyorum deliriyirum ama adam hala ayni. Bizden doppler hic istenmedi ki. Yani derecesi kacti neydi hic bi bilgi vermedi mufit denen doktor. Isin garibi biz de hic sormadik guvendik inandik iyi olacagina. Erciyeste muayene oldugunda gene varikosel oldugunu soyledi doktor. Belki hic düzelmedi belki de yeniden olustu bilemiyorum..Canım Merhaba eşiniz hala sigara içiyor mu ins bırakmıştır...Biz senle konuşmuştuk biz devlete varikosel olduk beş kuruş bile vermedik bizimle gayet guzelnilhilendiler ama tabi tüp bebek çok yoğun orada ameliyattan memnun kaldık siz variskosel yapıldıktan snra altı ay snra bi dolplerultrason tekrar cektirseydiz bence acaba başarılı bir ameliyat mi olmadı benim eşim variskosel ameliyatindan altı ay snra tekrar dolplerultrason çektirdi be başarılı dedi doktor yani variskosel ortadan kalkmıştı.bilginiz olsun canım
Canım hakkımızda hayırlısı olsun ins bol bol sperm çıkar cajim ins bize sigara etkiliyor denildi esime cajim bende içiyordum günde üç adet bende bıraktım kesinlikle sigara yasak dedi doktor ben kendim duydum canim variskosel tekrar teskrarliyormu hemen canimkesinlikle.. Hepsi para icin doktorluk yapiyo birilerine faydM dokunsun diye bu mesleği secen yok sanirim. Biz genart i biraktiktan sonra erciyes uni.prof.oguz ekmekciogluna gittik canim. Inan cok daha guzel ilgilendiler herseyi en ince ayrintisina kadar sordular bizim sorularimiza da cevap verdiler. Tup bebegi de orda dusunuyoruz ama bakalim son anda kararimiz degismezse.. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sizde sperm var ama sayi mi az?
evet canim konusmustuk. Maalesef ki esim hala iciyo. Erciyesteki doktora sormus guya ben yaninda yokken o da etkilemez sigara demis. Onu dayanak gosteriyo bana. Bazen cok sinirleniyorum deliriyirum ama adam hala ayni. Bizden doppler hic istenmedi ki. Yani derecesi kacti neydi hic bi bilgi vermedi mufit denen doktor. Isin garibi biz de hic sormadik guvendik inandik iyi olacagina. Erciyeste muayene oldugunda gene varikosel oldugunu soyledi doktor. Belki hic düzelmedi belki de yeniden olustu bilemiyorum..
Ahhh canim neler yasamissin oyle sen.nasil uzuldum anlatamam.Merhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?