Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugün 5 litre çakşırkökü suyu ve keçi boynuzu pekmezi siparişi verdim faydasını görürsek burdan paylaşacağım arkadaşlar allah kimseyi çaresiz bırakmasın ne duysak yapmaya çalışıyorum

Allah yardımcınız olsun canım normal muayeneye gidiyormuşsun gibi düşün kafan ne kadar rahat olursa sonuç o kadar güzel olur.

Canim nereden siparis verdin aktarcilardada satiliyormus galiba şifa olur insallah bende alcam ama yurtdisindayim

S.a arkdslr nasilsinz ben buraya girmeyeli yaklasik 1 yil olmus aklimda geldiniz bi yazmak istedim cok yeni arkds glmis Alh hepinize saglikli hayirli salih evltlr nasip etsin bilmyn arkdslr icn yzyrm umutszluga asla kapilmyin esim azospermdi 0 sperm ilc tedavsi olmdik direk tese Allha sukur sperm bulundu ilk tedavim olmdi ikncsi donmus spermlr ile 4 tane emb.olstu ikisi donduruldu 2 transfer oldu 5.gun biri tuttu vee simdi oglum 22 aralikta 1 yasina gireck size yazarkn de gozlerim dolu dolu bu guzel duyguyu hepinzn yasamsi icn cni gonuldn dua edyrm hepunizn dualrini beklerim Alha emanetsnz..

Rabbim yavrumuzu size bagislasin ins bizimde sönumuz sizin gibi mutlu biter bu uğurda herkesin mutlu bitsin ins yavrularını yavrusunu kavussunlar böyle haberler benim moralini çok yükseliyor çok saoll Rabbim hayırlı ömürlü kilsin evladinizi sağlıcakla. ...siz kimde tedavi gördünüz vanim

Allahım oğlunuzla hayırlı sağlıklı yasamayı nasip etsin inşallah. Böyle haberler okumak iyi oluyo. çok ta umutsuz değiliz diyerek teselli oluyorum teşekkür ederim

nohut kürünü nasıl ve kaç ay kullandınız bende nohut suyu içiriyorumda kaynatıp..9. kromozom ne oluyor

saraçoğlu tavsiye ediyor. googleden bakarsanız daha açık bir şekilde anlatımı vardır kürün. 46,xy,inv(9)(p12q13 ) kromozom kuruluşu saptanmıtır diye bir sonuç çıktı kromozom testinde. araştırdığım kadarıyla bu kromozom kuruluşu hatası infertiliteye yol açıyormuş. kişinin fiziksel yapısını etki etmiyor ama infertilite dahil bir kaç fizyolojik sıkıntının kaynağıymış yani.[/QUOTE

Allah yardımcınız olsun canım normal muayeneye gidiyormuşsun gibi düşün kafan ne kadar rahat olursa sonuç o kadar güzel olur.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar memorial da olacak tedavi bakalım hayırlısı iyi Dilek'leriniz için sağolun Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

aynısını mı kullanmışız diye merak ettim sizdemi kaynanıp suyunu sabah öglen içirdiniz sarçoglu kürü bu çıkıyor her yerde kaç ay kullandınız faydasını gördünüzmü ? bizim 2 ay olacak

hatırlamıyorm ki
Sanırım sabahları yaptık. azospermide sıfır olunca nohut kürü daha çok işe yarıyormuş. biz test verdiğimizde sıfır çıktı hep. tesede bulundu biraz donduruldu. faydası oldu mu olmadı mı Allah bilir.

Slm kızlar mufit günel de veya genart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmı tavsiye edermisiniz??

Canim biz mufit gunelde tedavi oluyoruz yani eşim 6 ay oldu ilaç kullanıyor şimdilik memnunuz teseyide onda olmayı düşünüyoruz
Bizde kısmet olursa salı günü ankara ya mufit günel e gidecez nasıl bir tedavi önerdi size eşinizin sorunuda azospermiydi

Merhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin

Allah sabır güç versin acılarını hafifletecek güzel hayırlı evlatlar versin sana. Bize biçim gibi içi yanan herkese ağlayarak okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…