- 17 Aralık 2015
- 96
- 51
- 3
- 41
Canım bizde testis%25sperm üretiyor oda dışarı çıkmıyor ancak tese ameliyatı ile cikti döllenme de sıkıntı yok tutunmuyor büyük ihtimali spermler kalitesizCanım sizde spermde ne sorun var acaba embiriyo olusuyo tutulmuyor mu ?
kesinlikle.. Hepsi para icin doktorluk yapiyo birilerine faydM dokunsun diye bu mesleği secen yok sanirim. Biz genart i biraktiktan sonra erciyes uni.prof.oguz ekmekciogluna gittik canim. Inan cok daha guzel ilgilendiler herseyi en ince ayrintisina kadar sordular bizim sorularimiza da cevap verdiler. Tup bebegi de orda dusunuyoruz ama bakalim son anda kararimiz degismezse.. Hakkimizda hayirlisi olsun. Sizde sperm var ama sayi mi az?
Canim Bizde testis spermi üretiyor ama dışarı çıkmıyor tese ile ancak bulundu normal çıkış yok cikanlarda dolluyor ama tutunmuyor
Merhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
Canim ya... ayy... Rabbim inşirah versin Kıyamam sana ya... canimm... gormessekte biz anlıyoruz. Birbirimizi ahh canım ...Merhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
Canim merhaba biz mufit hocada ameliyat olduk genart da bir ay oldu sormak istedigin bisi varsa cevaplayabilirimAnladım canım aslında çoğu dr bu tavırları sergiliyor çünkü muhtaç olan sensin onlar sürümde n kazaniyor ama genelde devlet te çalışan drlar böyle özelde ki yaparsa kendi kaybeder bizde kararsisiz kaan aydos mu müfit gunel mi ikiside babamın oğlu değil bizim konusmadigimiz dr kalmadı bizimki sadace keşke dememek için yoksa hepsi paraci biliyoruz üç aşağı beş yukarı verecekleri ilaç da aynı veren allah gerisi hikaye
ay cnm ya okurken sankı bende yasamıs gıbı oldumcok kotu oldum allahım sabır versın sıze allah yarımcınız olsun ne denır baska :-(Merhaba kader arkadaslarim uzun Zaman oldu siteye girmeyeli.bilenler hatırlayanlar vardır haziranda ilk tesemizde cok sukur sperm bulundu sadece iki embriyo kalmışken elimizde ikisini de transfer ettiler ikinci Bi hafta sonradan da olsa ikisi de tuttu ikisi de benimleydi. Biri iki hafta geriden geldiği icin her kontrol stresle geçti ama benimleydiler. 20. Hafta da doktorum rahim ağzında açılma var dedi pesser taktı ve hastaneye yatırdı 22 gun hastanede kaldım.onlari hissettim oynadıklarını hareketlerini hissettim. Pesser tuttuğu yere kadar tutsun 27 hafta da alırız sesi doktorum. Ama olmadı kızlar iyi bakamadım ben oğullarıma tutamadım onları karnimda herşey normale donmüşler 24. Haftada doğurdum onları. Kucuk oğlum sadece 49 dk yasayabildi erkenden bırakıp gitti beni gökyüzüne uçtu.adini Muhammed miraç koyduk bana olmadı ama Peygamber'imize evlat eylesin rabbim dedik.diger oğlum İsmail siraç im dayandı tam on gun dayandı. Hergun sabah aksam basında bekledik babasıyla ellerini ayaklarını oynatmasını izledik kalbinin attığı kucuk bedenini izledik sut sağdım ona fazla fazla hazırladım oğluma.kuvezdeyken kirpiklerinin çıktığını cisini yapmasını izledim. Kucağıma alamadım ama doktor izin verdi iki kere dokundum kuzuma elini tuttum siyah saclarını oksadim meleğimin . Ama dayanamadı oğlum oda gitti o da bıraktı beni. Ölü kucuk bedenini alabildim kucağıma o kadar iğneye ilaca rağmen misler gibi kokuyodu oğlum Bebek kokuyodu. Cansız bedenini opebildim. On gun sonra iki kardeşime ayni toprağa verdim. Yapsalardı dun bir aylık olacaktı benim oğullarım ama simdi karnım da kucağım da bomboş kaldım. Oyle büyük dayanılmaz Bi acı ki rabbim dusmanima yasatmasın. Rabbim sizlere sağlıklı evlatlar uzun ömürlü Melek'ler basıp etsin. Rabbim bana hic olmaz derken iki tane birden mucize yolladı ama ikisini de aldı. On gun de olsa anneydim ben anne olmustum gözünü açıp baktı anne beni bırakma der hic ayırmadan baktı bana oğlum. Simdi yoklar.hic olmamışlar gibi oldum ama varlardi simdi karnimda olmaları icin neler vermezdim. Dua edin aklımı yitirdim normal değilim artık yanı oyle diyorlar. Ben sizler icin dua ediyorum Allah gönlünüze göre versin acımı azaltsın. Neyse uzun oldu ama Hakkı'nızı helal edin
dıyecek bırsey bulamıyorum cnm acını palasıyorum dualarım senınle cok uzgunumAllah hepinizden de razı olsun kardeşlerim rabbim dualarinizi kabul eylesin ins. Bidaha dener miyim denesem bile tutar mı bilmiyorum ama denesem tutunsa da dogan çocuk Bi miracım ya da siracim olmicak ben bidaha doguramicam onlardan. Yinede hepinizden de Allah razı olsun. İnanın dualarım hep sizlerle
Canım hemen yıkılma lütfen peygamber efendimiz kaçtane çocuğunu kaybetmiş peygamber bile bu imtihanı yaşamış bebişlerin sana ahirette şefaatçi olucak inş.tabiki onları unutmucan ama rabbim sana yine bebek vermeye kadir teselli bulup hayata bağlanıcaksın inş.Allah hepinizden de razı olsun kardeşlerim rabbim dualarinizi kabul eylesin ins. Bidaha dener miyim denesem bile tutar mı bilmiyorum ama denesem tutunsa da dogan çocuk Bi miracım ya da siracim olmicak ben bidaha doguramicam onlardan. Yinede hepinizden de Allah razı olsun. İnanın dualarım hep sizlerle
ins cikar canim. Bilmiyorum ki doktor bize tekrarlamis olabilir yeniden dedi. Ama belki de ameliyat başarılı degildi.Canım hakkımızda hayırlısı olsun ins bol bol sperm çıkar cajim ins bize sigara etkiliyor denildi esime cajim bende içiyordum günde üç adet bende bıraktım kesinlikle sigara yasak dedi doktor ben kendim duydum canim variskosel tekrar teskrarliyormu hemen canim
Merhaba canim memnun kaldinizmi esindemi azospermi ne gıbı tedavi uyguladı ?Canim merhaba biz mufit hocada ameliyat olduk genart da bir ay oldu sormak istedigin bisi varsa cevaplayabilirim
Evet esim azosperm genetik xxy li mufit hoca tedaviyi 4 ay tuttu bizde olmadi cikmadi ugrasmayin dedi. Genart da doktorum aysun hanimdi cok ilgili kendisi. Yumurta toplamaya gecemedik biz. Esin genart da olacaksa mufit hocayi ameliyat satine kadar arayin saati hatirlatin derim. Doktor ameliyata gec geldi ve 30 dakikada bitti. Genartda esimi teseden sonra hemen kaldirdilar. Kendisi cok agri cekti 10 gun yerinden kalkamadi. Ama burda agrisi az olanlarida duydum. En azindan hazirlikli gidin.Merhaba canim memnun kaldinizmi esindemi azospermi ne gıbı tedavi uyguladı ?
Sağol canim anladığım kadarıyla sizde mufit beyden memnun kalmamissiniz bizim 2.tesemizolacak önceden tecrübemiz var ☺bu durumda bizde artık son çare kaan aydosa giderizEvet esim azosperm genetik xxy li mufit hoca tedaviyi 4 ay tuttu bizde olmadi cikmadi ugrasmayin dedi. Genart da doktorum aysun hanimdi cok ilgili kendisi. Yumurta toplamaya gecemedik biz. Esin genart da olacaksa mufit hocayi ameliyat satine kadar arayin saati hatirlatin derim. Doktor ameliyata gec geldi ve 30 dakikada bitti. Genartda esimi teseden sonra hemen kaldirdilar. Kendisi cok agri cekti 10 gun yerinden kalkamadi. Ama burda agrisi az olanlarida duydum. En azindan hazirlikli gidin.
Canim bize iyi davrandi varsa bulurum demisti ama ameliyat gunu aksilik oldu doktorla merkez iletisimi saglayamadi tabi stresliyiz bizde belki siz memnun kalirsiniz kullandgimiz igneler kaan beyin igneleriyle ayniydi tercih sizin bizde kaan beye mail aticaz hayirlisiSağol canim anladığım kadarıyla sizde mufit beyden memnun kalmamissiniz bizim 2.tesemizolacak önceden tecrübemiz var ☺bu durumda bizde artık son çare kaan aydosa gideriz
Hangi iğneyi kullandınız bize dr pergnlly 1500 vermişti ama daha baslamadikCanim bize iyi davrandi varsa bulurum demisti ama ameliyat gunu aksilik oldu doktorla merkez iletisimi saglayamadi tabi stresliyiz bizde belki siz memnun kalirsiniz kullandgimiz igneler kaan beyin igneleriyle ayniydi tercih sizin bizde kaan beye mail aticaz hayirlisi
Canim chariomon ve merional kullandik. Biz 4 ay boyuncaHangi iğneyi kullandınız bize dr pergnlly 1500 vermişti ama daha baslamadik
Tsk ederim canim:)Canim chariomon ve merional kullandik. Biz 4 ay boyunca
Müfit günele giderken düşünün diyorsun yani.bence kendini düzeltmeli çok yoğun ve hastalarını hatırlamıyor ameliyatlara geç geliyor olmaz böyle.genart çok iyi merkez aysun hanım mükemmel bir doktorEvet esim azosperm genetik xxy li mufit hoca tedaviyi 4 ay tuttu bizde olmadi cikmadi ugrasmayin dedi. Genart da doktorum aysun hanimdi cok ilgili kendisi. Yumurta toplamaya gecemedik biz. Esin genart da olacaksa mufit hocayi ameliyat satine kadar arayin saati hatirlatin derim. Doktor ameliyata gec geldi ve 30 dakikada bitti. Genartda esimi teseden sonra hemen kaldirdilar. Kendisi cok agri cekti 10 gun yerinden kalkamadi. Ama burda agrisi az olanlarida duydum. En azindan hazirlikli gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?