Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hormon tedavisi olmuştu bi müddet başka bi doktorda.ameliyat yapan doktor hormon tedavisinn yanlış olduğunu söyledi.her doktora inanıyoruz.neye inanacağımızı şaşırdık.

hormonlar nasıldı peki canım? nasıl bi tedavi oldu eşiniz?
hangi drda hangi merkezde tese oldunuz? ve hangi drda tedavi oldunuz acaba? cevaplarsan sevinirim canım

hormonlar nasıldı peki canım? nasıl bi tedavi oldu eşiniz?
hangi drda hangi merkezde tese oldunuz? ve hangi drda tedavi oldunuz acaba? cevaplarsan sevinirim canım
testesteron hormonu kullandı.konyada nova fertilde oldu ameliyat canım.ahmet şalvarcı doktorun ismi.biyopsi sonuçları gelecek bir hafta içinde.yine yazarım sonuçları inşallah

Canim aynen merkez icin gittik genetik doktoru volkan baltaci icin istemistm ama mufit hoca iki saat gec geldi o sirada benim yumurta toplanacakti cok gerildik bize ugrasmayin olmaz dedi. Hayirlisi canim.
Ne biliyormuş sakın vazgeçme.kaan aydosa gidin.kaan aydosla tedavi olup çıkanlar var allah ol derse olur sakın vazgeçme bitkiselleri de araştır.

Valla canim olumlu sonuc alan cok var sakin pes etme biz 1 yildir kaa
eşim bugün tese oldu.sonuç ne yazık ki hüsran moralimiz epey bozuldu ama pes etmeyeceğiz.ben rabbimin hepimize yardım edeceğine inanıyorum.dualara devam inşallah

Sizin problem neydi pazartesi ilk isim kaan beyi aramak olucak zaten inşallah olumlu yanıt olur . Ama herkes tedavi asamasinda tedavisi bitince buraya yazmayı unutmasinlar bizde bilgilenelim en azından her seferinde bi yıkım çok kötü

Bizim genetikte problem var Azfc delesyonu birde sertoly cell only 13 sene oldu malasef 3 basarisiz tese biz sonlara yaklastik rabbim hakimizda hayirlisini versin

Ne biliyormuş sakın vazgeçme.kaan aydosa gidin.kaan aydosla tedavi olup çıkanlar var allah ol derse olur sakın vazgeçme bitkiselleri de araştır.
Canim o kadar net konustuki o ani tarif edemem bi yandan duyduklarima mi uzuluyum bi an esim in o durumuna mi sastim kaldim. Baska doktora gidecez rapor istio elimize sonuc yazili rapor bile verilmedi. Elimiz kolumuz kalkmiyo su an anlayacagin.

Canim o kadar net konustuki o ani tarif edemem bi yandan duyduklarima mi uzuluyum bi an esim in o durumuna mi sastim kaldim. Baska doktora gidecez rapor istio elimize sonuc yazili rapor bile verilmedi. Elimiz kolumuz kalkmiyo su an anlayacagin.
Üzülme canim Allah buyuk esin biraz toparlansin kaan hocaya bi mail at durumunuzu anlat zaten randevu icin 2 3 ay atiyor gün dogmadan neler dogar

Arkadaşlar merhaba bu dert beni öldürecek globozosperm sorunu var 13 yıldır uğraşıyorum netice alamadım 7 negatifim var bebek isteği beni bitirdi ne yapacağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…